Şimdi Ara

En çok beğendiğiniz yabancı dizi? (RESİMLİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
3.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

En çok beğendiğiniz yabancı dizi? (RESİMLİ)

(En Son Oy Tarihi: 15.12.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: Angelus

quote:

Orjinalden alıntı: Styric

quote:

Orjinalden alıntı: ZamansizKar

@diabolik171

arkadaşım verirsin parasını işçilere yapar onlar

peki her çizgiyi animedeki kadar dikkatlemi yaparlar kesin biyerinden birşey eksiktir...
    harcana vücut gücü değildir orada bahsettiğim emek beyin gücüdür.

quote:

@Styric Anime izlemeyen bilemez boşver

Aynen hocam.. boşverin deliyürek ve kurtlar vadisi izleyen anlıyamaz bu duyguyu.

Angelus beni msn de engelledin girdim msn e lol sen kimsin a... yazdın bende neden küfür ediyorsun dedim hemen engeli çaktın.
    Açsana engeli düzgün konuşalım

Angelus_@live.com benim adresim :)

Sana çizdiğim animeleri göstericektim.

• Senmiydin ne bileyim geldin bana fake make diyosun salkdhaskd
  • oz u indirmeye basladım pısman olmuycam sanırım
  • o para boşamı harcanıyor ? işçiye verirsin yapar denmiş. işçi emek harcamıyormu arkadaşım ? enimeyi 1 kişi çiziyor losta bi sürü kişi emek harcıyor. lostla animeyi karşılaştırmak bile anlamsız. milyon dolarlar çöpe gitmiyor heralde emeğe gidiyor.
  • @ diabolik191 ilk olarak enime değil anime, bir kişinin felanda çizdiği yok izleseydin bi animeyi kimin ne kadar uğraştını anlardın ama türkiyede bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oldunuğu için herkes ezbere konuşuyor. Lost kötü bi dizimi? hayır tabi ki cokda güzel bi dizi izledim ama tarzım değil ve beyenmedim bıraktım bu kadar basit.. isteyen anime izler isteyen normal dizi.. Kimsenin zevki kimseyi germesine gerek yok.

ama şunu söyleyim lost daha dünkü dizi.. animenin piyasası 98 den bu yana süren diziler var kimin daha yaratıcı ve zeki olduğu ortada.
  • Aynen ben de.Lost derdim PB'ye başladım.Daha güzelmiş.
    quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

Lost derdim ta ki Prison Break izleyene kadar .. !
  • quote:

Orjinalden alıntı: diabolik191

o para boşamı harcanıyor ? işçiye verirsin yapar denmiş. işçi emek harcamıyormu arkadaşım ? enimeyi 1 kişi çiziyor losta bi sürü kişi emek harcıyor. lostla animeyi karşılaştırmak bile anlamsız. milyon dolarlar çöpe gitmiyor heralde emeğe gidiyor.

enime değil anime. Animeyi bir kişimi çiziyor? saçmalık.. karikatürden bahsetmiyoruz.
  • KANIT PEŞİNDE
  • Lost
  • rome
    tudor
    prison break
    24
  • madem bu kadar kişi takmış kafaya "ANİME" mutlu oldunuzmu gençler ? doğru yazdım değil mi ? enime değil anime. bi çizgi filmle lostu karşılaştırmaya devam edin siz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lownage -- 23 Nisan 2008; 23:50:39 >
  • Lost
  • kesinlike LOST !!!
  • quote:

madem bu kadar kişi takmış kafaya "ANİME" mutlu oldunuzmu gençler ? doğru yazdım değil mi ? enime değil anime. bi çizgi filmle lostu karşılaştırmaya devam edin siz..

Merak ediyorum losttan başka kaçtane dizi izledin Daha dogrusu losttan baska dizi izledinmi?
    Bu Lost cevabını veren herkez için geçerli.
    Bu arada çizgi film ile anime arasındaki farkı bile bilmiyorsun..Gelmiş animeye çizgi film diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Ottoman -- 23 Nisan 2008; 23:58:02 >
  • Ankatte yok ama Hollyoaks ta çok güzel bir dizi
  • aslında bir sürü var ama ben sırasıyla sayıyim buraya :D...

1-) lost

2-)Prison Break

3-)the 4400

4-)Kyle xy

5-)how ı met your mother

6-)nip/tuck

7-)Heroes

500 gb boyutunda pc de dizi arşivi var..Daha izlemediklerimde var :D ..yaza stok yapıyorum

çizgi dizi olarak ta

1. sırada Family Guy var...Gülmekten yerin dibine geçiyo insan :D. .
  • quote:

quote:

madem bu kadar kişi takmış kafaya "ANİME" mutlu oldunuzmu gençler ? doğru yazdım değil mi ? enime değil anime. bi çizgi filmle lostu karşılaştırmaya devam edin siz..

Merak ediyorum losttan başka kaçtane dizi izledin Daha dogrusu losttan baska dizi izledinmi?
    Bu Lost cevabını veren herkez için geçerli.
    Bu arada çizgi film ile anime arasındaki farkı bile bilmiyorsun..Gelmiş animeye çizgi film diyorsun

animeye, çizgi film diyen biri ile artık muhatap olucak sıfatım yok malasef. Size iyi seyirler

• lost
  • Hepsi işaretini göremedim
  • bu LOST mevuzusuda iyice convers'e döndü

ordan burdan duyan lostçu oldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.