@ angelus yeni bi dizi buldum mini anime dizisi Afro samurai olarak geciyo 5 bölüm, kılıc ve uzak doğu sanatlarından hoşlanıyorsan kacırma.
quote:
Orjinalden alıntı: Styric
@ angelus yeni bi dizi buldum mini anime dizisi Afro samurai olarak geciyo 5 bölüm, kılıc ve uzak doğu sanatlarından hoşlanıyorsan kacırma.
Alt yazısıda mevcut yüklüyorum saolasın
Ankete katılanların %57si gibi bende Lost izliyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Styric
quote:
Orjinalden alıntı: Angelus
quote:
Orjinalden alıntı: diabolik191
madem bu kadar kişi takmış kafaya "ANİME" mutlu oldunuzmu gençler ? doğru yazdım değil mi ? enime değil anime. bi çizgi filmle lostu karşılaştırmaya devam edin siz..
Merak ediyorum losttan başka kaçtane dizi izledin Daha dogrusu losttan baska dizi izledinmi? Bu Lost cevabını veren herkez için geçerli. Bu arada çizgi film ile anime arasındaki farkı bile bilmiyorsun..Gelmiş animeye çizgi film diyorsun
animeye, çizgi film diyen biri ile artık muhatap olucak sıfatım yok malasef. Size iyi seyirler
arkadaşım burada duffy duck tan bahsetmiyoruz sen bi helsing yaz bakıyım youtube'a
quote:
Orjinalden alıntı: revenge07
Eskiler kabul görüyor mu? Eskiden çok izlerdim bunu:
Band of Brothers:
+1
prison ilk göz ağrım ama lostta çok sağlam dizi ama oyum prisona
Nip/Tuck
dexter
prison break My name is earl heroes sıralama böyle
lostla prison arasında gidip geldim biraz ama lost daa ei
NOKTA
.
Lost 58% (134)
Lost ve Heroes
quote:
Orjinalden alıntı: MadDog1
Nip/Tuck
+111111111111111
Lost + Heroes + Prison Break + Dexter
Keyifle seyrettiğim diziler.
Kardeşler takımını saymassak Lost derim
Aksiyon artık sıktı Pb yede ısınamadım kafa yorucu dizi lazım
Dextere başladım bi kaç gün önce, hoşuma gitti gercekden 2 sezon olması üzücü ama kesinlikle izlenebilir bi dizi.
sopranos izleyen bir kisinin baska bir diziye oy vermesini dusunemiyorum. demekki sopranos izleyen fazla kisi yok burada
Anime belgesel filmlerine baktım, komediydi. Başka da anime izlemedim. Bence anime ile gerçek diziyi karşılaştırmak, yatak ile südyeni karşılaştırmaya benzer.