Şimdi Ara

EN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 sene sonra 80 yaşında tekrar aday olmaz umarımEN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR 

• maligezgin kullanıcısına yanıt
    Genclerin omrunude yedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Dün akşamki açıklamasından ben 2028 dede aday olacağını anladım

adam Yazı tura atsa onu bile kazanamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 29 Mayıs 2023; 14:46:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tekrar aday olur bu EN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 29 Mayıs 2023; 14:49:35 >
  • Bu dede Ekmeleddin + Selahattin oylarından daha az oy almış. Hala 48 oy aldı iyi oy aldı diye saçmalayanlar var.

• Halen haklarinizi savunucam diyor halktv ve tl1 hepsini sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 29 Mayıs 2023; 16:25:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2028 de tekrar aday olmalıdır. Kılıçdaroğlu'nu seviyorum.

• EN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

kk kurultaya gitsin coğunluğa sahip alevi delegelerin oylarıyla yeniden genel başkan seçilir. 

bunu artık anlayın

chp alevilerin partisi

alevi olmayan birinin chpde işi yok çünkü bir sürü alternatif parti var merkez sağda akp ve mhp dışında

chp hiçbir zaman tek başına iktidar olamaz

türkiye seçmeni yüzde 70 sağ yüzde 30 sol seçmen bu hiç değişmez

• K.K. bırakmazssa alev oyları hariç kemikleşmiş CHP oyları çözülecektir. Son aday dayatmasından sonra kızgın ama oy veren bu kesim KK başta olduğu sürece bir daha CHP ye oy vermeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 30 Mayıs 2023; 8:17:54 >
  • Biz seviyoruz Allah CHP'nin başından K.K'yı eksik etmesin. Bu ülke ona çok şey borçlu.

• Bu seçimerde korkarım ki İstanbulu kaybedecekler olaki İmamoğlu İstanbulu alırsa zaten büyük ihtimal CHP den koparak bir parti oluşumuna gider diye düşünüyorum yoksa İmamoğlunu CHP de buğday gibi öğütür yok ederler. Parti adeta kıyma makinası gibi birde çıkıp bizde demokrasi var isteyen istediğini söyler konuşur demiyorlar mı insan gerçekten hayret ediyor.

• Aslında çok abartıyorsunuz. Adam, bir sürü partinin katıldığı bir seçimde kendi ikinci geldi ve artı olarak meclise girmeyi hayal bile edemeyen dört lideri ve vekillerini de meclise soktu. Bunu başabilecek başka bir lider tanımam doğrusu.

• K.bakmayın ama Türk milletinde Kemal Kılıçdaroğlunu oradan indirebilecek Ne irade var nede Cesaret.

Anca çok hastalanır yada ölürse o şekilde bırakır.

• Aynı kanaatteyim, adam olsa istifa eder ama koltuk derdinde hala

• Aldığı oy da kendisine ve partisine ait değil. İyi parti ve yeşil sol var. Yakında ona oy atanların yarısı da AKP'li olacak haberi yok. Ben apolitik olmayı tercih ediyorum bundan sonra. Son seçimdi bunu bile bu kadar parti birleşip kaybettiyse arkadaş muhalafet değişmiyorsa biz de oy vermeyerek tepkimizi gösterelim. Dedeler çekilsin kenara.

• Hemde davutoğlu babacan ve diğerlerinide meclise sokup kazandırdı ..kendileri hariç herkez kazandı ..böyle bi komedi yokturEN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR EN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR 

• KK ve Chp yönetimini en sert eleştirip sesi kısılan, ambargo uygulanan Özdil nerede?

Seneler evvel yazmıştı Guguk kuşunu. Aynen geçerli yazdıkları ve yaşıyoruz..

Guguk kuşu - Yılmaz Özdil - Köşe Yazıları – Sözcü (sozcu.com.tr)

• Recep Tayyip Erdoğan kaç kez Cumhurbaşkanı seçildi?

Cumhurbaşkanını halkın seçmesini onaylayan anayasa değişikliği referandumu sonrasında 2014 yılında gerçekleştirilen seçimle doğrudan halk oyuyla seçilen ilk cumhurbaşkanı olmuştur. 2018 yılında gerçekleştirilen seçimle ikinci defa cumhurbaşkanı seçilmiştir.

Cumhurbaşkanının görev süresi 5 yıldır ve bir kişi en fazla iki kez seçilebilir. Cumhurbaşkanının ikinci döneminde meclisin seçimleri yenilemesine karar vermesi halinde cumhurbaşkanı bir defa daha aday olabilir.

• Parti zihniyeti , basın zihniyeti ve sosyal medya zihniyeti değişmedikçe ha kemal olmuş ha ali olmuş . Tabi bunu seçime 3 kala vallahi memleketimizi çok seviyoruz , en milliyetçi biziz şeklinde olmayacak. Canan k. kendi ağzıyla da , şu seçim bitse de sağcı taklidi yapmaktan kurtulup özümüze dönsek. ( aslında bunda şöyle bir güzellikte var en azından partide bir tutarlılık olmuş olur , ankarada mansur la , kandile bomba yağdıracağız , diyarbakır da zafer işaretleri yapıp bize oy verin seloyu çıkarılım diyen imamoğlu, tam bir çelişkidir. )

Bu kafalar partide olduğu sürece , iktidara gelmek , bir hayal.

Partinin başına gelen adam , kendi seçmeninden değil , karşı taraftan oy alacak bir lider olacak ama bunu alırken istanbul da farklı diyarbakırda farklı konuşmayacak ve mandacı politika yapmayacak , yani ne işimiz libya da ne işimiz suriyede , ya togg aslında Türkiyede üretilmiyor , motoru çöyle böyle demiyecek .

Tcg Anadolu iyi hoş da bizim ihtiyacımız uçak gemisi , yapılan milli uçakları biz yapacağımız uçak gemisine indireceğiz projeleri hazır bitiş süresi de 3 yıl iktidara gelince milli uçaklarımız buraya inecek , geçmişte 5 tuğla konulmuşsa biz 15 tuğla koyacağız ,demesi lazım.

Ama ne oldu , muhalefet medyası her şeyi kötüledi her şey de bir hata arayıp onu büyüttükçe büyüttü , ne yazık ki chp ye ve diğerlerine oy veren seçmenler de sorgulamadan , bunları kabul etti ve özellikle sosyal medya da yaydı ve bakın bunlar doğru değil diyenlere de sövdükçe sövdü.

Seçimler bitince de , önce dağdaki çobanla benim oyum bir mi , sonraki seçim de bunlar makarnacı oldu son seçimde bunlar gerizekalı cahil dendi .( depremzedelere söylenenleri yazmaya utanıyorum )

Ne yazıkki ne seçmenin de nede parti başkanların da bir öz eleştiri yok , 12 seçim kaybedip te dünyada koltuğunu koruyabilen bir başkan da yoktur , üstelik seçimde öncelikle bize oy veren genç seçmenlerimize sesleniyorum , deyip 74 yaşında hala koltuğa yapışmak tam bir yüzsüzlük ( elde nerdeyse hiç bir başarı yokken )

Peki neden kaybetti

Pkk lıların , oylarınızı kemal k. na verin , bize oy verin seloyu ve diğerlerini hapisten çıkaralım . ( halbuki daha önceki seçimdeki gibi sessiz kalsan , hatta hdp ye sövsen bile , hdp nin sözü geçtiği seçmen yine sana verecek , çünkü başka umutları yok )

Baştan beri darbe girişimdeki söylem ve büyük bir oy kitlesine sahip sanılan fetöye sahip çıkmak ve kyk lıların işlerine döndürüleceğinin sözünün verilmesi.

Ve son olarak , yurtdışı politikasının tamamen mandacı zihniyetle yaklaşmak , suriye libya, Azerbaycan , akdeniz politikası ve son olarak da kıbrıs hakkında söylenenler.

Boş ve tamamen kurgu videolarına , biz pkk nın tabutuna son çiviyi çakacağız merak etmeyin , ne fetö mü biz yıllarca söyledik bu adamlar bizi dinlemedi , fetüyü amerikadan getirip yargılayacağız , hapse tıkacağız.

Atatürkün dediği tam bağımsız ülke olup akdenizde kıbrısta tüm haklarımız savunacağız gerekirse , savaşa da hazırız.

diye videolar çekseydi , zaten ekonomik durum da ortadayken kazanabilirdi.

Lgbt , diyaneti kapatacağız gibi söylemler de olayın tuzu biberi . ( toplumun bu tip söylemleri ve 5 yıldır parlamenter sisteme döneceğiz gibi milletin gündemin de olamayan vaatler verilirse sonuç bu olur.

Umarım bir değişim olur muhalefette , güçlü bir muhalefet ülkeyi ileri götürür ve seçmen de bir alternatifimiz var deyip mutlu olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.