Şimdi Ara

EN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Muhtemelen 2024 de İstanbul belediyesi Chp'den alınacak. Yani seçimlerde kaybedecek İmamoğlu.

İstanbullu çok memnun değil belediyeden

Ankara kalır. Halk memnun. İzmir memnun olmasa bile aynı başkanı yine seçer. Antalya kesin gider Menderes tekrar gelir 3.kez.

KK 2028 de tekrar aday olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 31 Mayıs 2023; 3:6:57 >
  • Kemal Bey in gitmeyeceği belli başlı birşey idi. Kurultay olsa yine gitmez karşısına kim çıkarsa çıksın yer bu adam. İmamoğlu filan dinlemez. İstifa edecek adam 15 senedir eder idi. Boş yere cenenizi yormayın.

• shankssan kullanıcısına yanıt

+1

Ama tüm siyasiler için geçerli. Diğerleri başarılı mı sanki?

Gebermeden gitmiyor, gitmedi hiçbiri. Eskilere bakın onlar da aynı..

• Bu adam bırakmadıkça muhalefetin işi çok zor malesef. Muhalefetin CHP'ye ihtiyacı var ancak Kılıçdaroğlu'suz bir CHP'ye.

Koltuğa yapıştı gitmiyor, her başarısız seçim denemesi bizim hayatımızdan 5 yıl çalıyor. 5 yıl daha bu ekonomiyi çekmek zorunda mıyım ben?

Aday olma ısrarlarına rağmen inatla gidip aday oldu, çok büyük kazık attı bize malesef.

• Bu adami Abd deki hain destekliyor ,hatta Meral Hanim in masaya tekrar o dönmesini istedi dediler.peki bu kadar seçim kaybetmesine ragmen nasil o koltukta oturmasina izin veriyor.yoksa O da mi hala Akp yi destekliyor😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skylined kullanıcısına yanıt

ibb gençlere yönelik güzel işler yapıyor ve yıllardır bitmek bilmeyen işleri tamamlıyor. En son şeyi gördüm beşiktaş levente doğru dönen kavşağın solundaki çalışma bitmiş. Ben o çalışma başladığında galiba liseye gidiyordum üniden mezun oldum yeni bitti.

Beğenmeyen kitle muhtemelen 40+.

• #bizsizidinledik kilicdarogluna verdik oyu simdide siz bizi dinleyin bu adami gonderin.

• Şimdiden ankara ve istanbul akp'ye hayırlı olsun. Bu kafalarla çok zor.

• Skylined kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılmaz Özdil 2015 yılında haklı çıkmış.

KK, CHP'nin içindeki Guguk kuşudur. Partiyi Atatürk'ten arındırma projesidir. Büyük ölçüde başarılı oldu da.

Parti Dersim çetesinin elinde kilitlendi.

• EN BÜYÜK AKP Lİ KK DİR

Millete diktatör diyenler,bilmem kaç seçim kaybettikleri halde hala o koltuğu bırakamıyorlar.

Nedir bu koltuk sevdası anlamıyorum ..!

• Kk'de onu koltuğa oturanlara diyet ödüyor. Bütün atatürkçüleri partiden uzaklaştırdı. Yeni bop eşbaşkanı olarak vazifesini yapıyor. Taaki yeni kukla bulunana dek. O zamana dek çevresindeki çeteye rantı yedirecek ve atatürkçu seçmeni kanser etmeye devam edecek.

• Juggernaught J kullanıcısına yanıt

Atatürk bitti , siz hala Atatürk diyerek onun gibi biri arıyorsunuz boşa arıyorsunuz

Derdi o değil derdi menfaati , burda yok dürüst yok namuslu diyenler acaaba ne yapıyor şuan

• Yeni Ataturk bekleyen yok. Altı okun üçüne sahip çıkılsa şimdilik yeter. Bütün tersanelere girildi, kaleler fethedildi. İkiside birbirinden farksız kutuplaşarak önümüze konulanlara oy veriyoruz.

• Asıl padişah asıl diktatör kk dır bu net ve en net olan şeyde kk cidden rtenin baş adamı tüm tasıvlar kk toplanıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.