Şimdi Ara

En boş Renault Symbol 73.550 TL Şaka mı bu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
2
Favori
19.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz bunu hak ettik. Boşuna ağlayıp sızlamayın. Kriz çıkar dolar alı başını gider ,sanki sorumlusu benmişim gibi ötv,kdvyi artır.Zaten kur vurmuş %50-%60 ötv nedir . Bu vergi oranları düşmediği sürece araba almayı düşünmüyorum, herkeste böyle yaparsa bazıları ders alır belki.

Boşverin avrupa için üzülmeyi onların en kötü hali bizden kat kat iyi asla donmazlar. Biz elektrik ve doğalgaz faturalarımızı nasıl ödiycez kaç kez zam geldi ona bakalım...

Tam da yıl olarak 2017 örneğini verdiğiniz için o yıla ait bir ipucu videosu paylaşmak istiyorum bu çöküşe ışık tutması açısından.

• İstikrar sürsün Türkiye büyüsün.
  • en dolusu da 90 bin liraymış. linea, symbol, 301, c-elysee gibi arabaların özelliği düşük maliyetle üretilip uygun fiyata satılmalarıydı. üretim amaçları buydu. vergilendirme, kur artışı derken amaçlarının çok uzağında kalmışlar. maaşlar 100 lira artıyor arabalar 20 şer 30 bin lira istikrara bak hey yavrum be. süfer güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 8 Mart 2017; 1:54:53 >

Bu ülke sana sadece ve sadece şöyle analı bacılı, en yakası açılmadık küfürden başka çare bırakmıyor..

böyle yaşayıp da hala şükreden, istikrar, koalisyon, 1943 te margarin yoktu diyen insanlara artık laf anlatmaya çalışmaktan sıtkım sıyrıldı..

Karşınıza her çıktıklarında şöyle uygun bir küfür seçip edin..(içinizden tabi)

Küfür doğru mu? Değil..ama benim adam gibi, çağdaş, bilime bilgiye dayalı, özgür, yasaksız yaşama imkanımı elimden alana ne yapacam kardeşim.bıktık ya..

Vw arteon diye araba çıkarmış..35 bin eurodan başlıyor..

35 bin liradan başlıyor demek bu..düşünsene..böyle yaşayan insanlar, halkını böyle yaşatan devletler de var..

Lanet olsun ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 8 Mart 2017; 1:43:7 >

• şaka gibi. 3 sene önce 27.500 liraydı. o zamanda çöptü hala aynıdır herhalde bu hızla seneye 90-95 bin tl.

Not: parası bu arabayı 2. el almaya yetmiş insanlar alınmasın. herkesin emeğine saygım sonsuz. bomboş sıfırına verilecek 73 bin çöptür. o parayı çöpe atmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wraith Todd -- 7 Mart 2017; 23:49:46 >
    evet derken bir daha dusunun. guzel bagladim ama :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay emeğe saygı ile kıyaslanamaz..

Bu tarz araçlar için dünyamızın kaynaklarının kullanılması bile israfken;eğer ki bu fiyatlara satın alan biri obsesif rahatsızlığı yok ise acilen tedavi edilmelidir..bu işim lamı cimi kalmadı..

Audi a1 e alfa julyete golf tdi a 146 bin tl veren insan brnim için psikolojik olarak rahatsızdır..

Her nr olursa olsun direnmemiz gerek..

Ben öyle yapıyorum mesela almıyorum arkadaşım..

Almayacağım gerekirse hep toplu taşıma gerekirse kiralama gerekirse amerikan tabiriyle bir garbage alırımda bunlara bu fiyatı vermem..

Mafyalar milleti tehdit ediyor şunu yaparım bunu yaparım diye videolar paylaşıyor miting yapıyor

Cb yardımcısı evet çıkmazsa 7 haziranı mumla ararsınız diyor

Hayır diyen terorist ilan ediliyor

Kendileri kandırılıyor ama halk cezaevine tıkılıyor

Gazeteciler farklı görüşlü diye içeri atılıyor

Öyle bi durumdayız ki bu mesaja bile müebbet hapis yerim o derece

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Almayın kardeşim zorla mı . Ben almıyorum mesela . O araca vereceğim yıllık sigorta vergi v.s ücretlerini taksiye veririm daha iyi
    Aylık 140 lira taksi parası oluyor

Almayın kardeşim demekle ülkenin sorunları çözülmüyor maalesef.

- Araba pahalı alma.
    - Ev pahalı alma.
    - Taksi pahalı binme.
    - Et pahalı yeme.
    - Bedava olması gereken okumak kol gibi pahalı okuma.
    - Yarın ekmek 5 lira olur o zamanda ekmek yeme zorlamı yediriyolar mı diyeceksin?

Bu halk pahalıysa alma diyeceğine kendine bu zülmü yapanların yakasına yapışıp seni ben seçtim bana bunumu reva görüyorsun diye tokadı bassaydı şimdi bizde bir almanya bir ingiltere bir isviçre bir kanada olabilirdik. Bu ülkede 1 paket makarnaya, mitingde yiyeceği döner ekmeğe, torununa götüreceği 10 kuruşluk balona, torpille oğlunu sokacağı belediyeye oyunu satan asalaklar yüzünden almanyada 190 euroya satılan araba bizde 25-30 bine, yine almanyada 850 euroya satılan telefon bizde 4500e satılıyor.

Bu ülkenin vatandaşı noluyor ya deyip kendine gelmediği sürece durum hep daha kötüye gidecek. Hele bide başkanlık geçerse vay halimize. Bu kafalara kalsak beğenmiyorsan öl derler. Hayat babalarının tapulu malı ya bunların.

• Hayaldi, gerçek oldu.

Mesela bugun dolar alan birisine ben 1 yil once 2.9dan dolar aldim demek gibi bir sey.

73 bin Liradan bu arabayi alan enayidir, alinmaz diyenler bu aracin 6 ay sonra 90 bin TL olmayacagini garanti edebiliyorlar mi? Arabaya ihtiyaci olup fiyatlarin daha da artacagini dusunen biri varsa almakla enayilik degil akillik yapiyordur. Kimse de kristal kure yok tabi artacak diyen de yanilabilir dusecek diyen de.

allah her çalışkan türk gencinin yurtdışında daha iyi şartlarda yaşaması için yardım etsin. kimse bu cahil halkın ve onların hükümetinin şeylerini çekmek zorunda değil.

yeni mezun mühendis maaşı istanbulda ortalama 2500TL desek bu adam yemese içmese tam 30 ayda bu uçan tenekeye sahip olabiliyor.

yeni mezun amerikadaki mühendis maaşı yıllık net 60-70k$. aylık 5000-5500$ denk geliyor ortalama. abd de en düşük bmw 3 fiyatı $33,450. yani yeni mezun mühendis 6 ayda sıfır bmw 3 serisine sahip olabiliyor.

en koyu akp li reisçi adamlar gelsin bana bunu açıklasın. bizde it gibi çalışan adamlar 3 yıl sonra uçan teneke alabilirken abd de avrupada çalışan adamlar nasıl 6 ayda bmw-mercedes gibi arabalar alabiliyor ?

neyse fazla sorgulamaya gerek yok sonuçta duble yollarımız, köprülerimiz, hatta almanyadaki havalimanlarından daha büyük havalimanlarımız var hülooooooğğ

öyle demeyin oğlum allah ediyi allah

osmanlı diriliyor kafirlerin sonu gelecek

• Millet boşuna bağırmadı atrage için 51 bin tlye d segment özellikli araç satıyolar diye şimdi yakışıklı sümbüle 70 k verirsiniz

Yeni Türkiyeye hoşgeldiniz.

Durmak yok Yola Devam...

Bu da Bonus

Boş yere yaşıyoruz resmen. 3 günlük ömrümüz var, o da sefalet içinde geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 9 Mart 2017; 15:5:54 >
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.