Şimdi Ara

En Avantajlı Akaryakıt Şirketi Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç kişinin yorumlarında gördüm Opet kartın iyi olduğunu söylemişlerdi.

Bir tanıdığımdan da Türkiye Petrolleri'nde bi kampanya olduğunu duydum.

Şimdi size sorum Ankara'da en avantajlı akaryakıt markası hangisi bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

• Ankara'da Alpet var mı bilmiyorum ama İstanbul/Beykent'teki Alpetten alıyorum ben.

%6 herkese indirim yapıyor, benzin 4.77'ye geliyor şuan.

Artı olarak Alpet Gold Card'ım var, ondan da 8-9 kuruş falan iniyor, 4.69 TL ye geliyor benzin.
  • Hocam şimdi avantajlı diyince en az paraya en çok yol götürmek olarak bakmalıyız olaya. Yani bi benzinlik çok ucuz olabilir ama yakıtı da kötüdür örneğin bu sebeple az yol götürür ve bu avantajlı olmaz. Siz en ucuzu en avantajlıdır dediniz diye demiyorum sadece net konuşmak adına söyledim.

Bu yüzden ben birçok iyi olarak bilinen benzin markasını denedim ve en uzun yolu shell ile daha sonra da petrol ofisi ile gittim. bp opet total vb markalardan istediğim verimi alamadım. O yüzden bir kaç ay öncesine kadar sürekli shellden alırdım. Tabi bildiğiniz üzere shell benzin fiyatı ucuz değil herhangi bir fiyat avantajı yok. Ama mesafe avantajı var.

Daha sonra ise Lukoil'i denedim şans eseri ve benzin fiyatı %3 daha ucuz lukoil kart ile. 4.85 iken benzinin litre fiyatı ben benzini 4.68den filan almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Ve Lukoil'in benzini inanamadım ama defalarca denedim Shell'den bile uzun gitti. Ve fiyat olarak da daha ucuz. Bu sebeple ben Lukoil öneririm.

• Po kart var %5 indirimli alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler Ankarada alpet var bunu aklımda bulundurucam.

Başka cevapları da bekliyorum arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: colifact

Cevabınız için teşekkürler Ankarada alpet var bunu aklımda bulundurucam.

Başka cevapları da bekliyorum arkadaşlar.

Rica ederim.

Bir kaç kez depoyu fulledikten sonra zaten Gold kart veriyorlar.

Hatta belki direkt isteseniz de verebilirler.
  • Valla biz normalde alabildiğimiz kadar PACIFIC istasyonlarından almaya çalışıyoruz. Ancak PACIFICte kart sistemi yok. OPET kartımız var. Oda baya iyi. 50TL yakıta 50kr. veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temiz yakıtı en ucuza veren en avantajlıdır, dün jetpette 3.95 den mazot aldım gayet güzel sıkıntı yok, starpette güzel o da 3.98 yapmış
  • Maalesef starpet Ankara'da yaygın değil sadece 5 şubesi var ve hiçbiri bulunduğum ilçede değil jetpet de bulunduğum yerlere pek yakın değil ama tavsiyeleriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acr

Po kart var %5 indirimli alıyorum.

pokart ta indirim yerine karta puan yüklemiyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: acr

Po kart var %5 indirimli alıyorum.

pokart ta indirim yerine karta puan yüklemiyor muydu?

Direk indirim alıyorum. Istasyon filan farketmiyor. Yalnız bendeki özel bir kurum personeline verilen bir kart. Standart kartlardan farklı olabilir.

• Türkiye petrolleri(TP)indirim kartım var.%8 indirim veriyor.yakıt ta çok güzel indirimde.

• Devamlı lukoilden alırım benzini, menzilinde de hiç sıkıntı görmedim, lukoil karta %3 indirim yapıyor bugun 4.69 dan aldım benzini.
  • Ben de tüm yorumları inceledim ve lukoilden almaya karar verdim bugün Lukoi kart aldım aartık 4,69dan alıyorum ben de. Menzil olarak çok iyi olduğunu söylüyorlar deneyip yorumumu da burda paylaşıcam.

• oilturk, diğer fiyatlardan 10 krş daha düşük tutuyorlar.fakat plakayı her seferinde yanlış yazıyorlar fişlere.yani motor arızasında sorumluluk almamak için olabilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: colifact

Ben de tüm yorumları inceledim ve lukoilden almaya karar verdim bugün Lukoi kart aldım aartık 4,69dan alıyorum ben de. Menzil olarak çok iyi olduğunu söylüyorlar deneyip yorumumu da burda paylaşıcam.

lukoil in tüm şehirlerdeki ve bayilerdeki fiyatı aynı değil bazıları nerdeyse PO ile aynı fiyat.
  • Bu geceden itibaren benzine 9 krş luk indirim geldi. hebriniz olsun. motorin aynı fiyatta kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.