Şimdi Ara

En alınası telefonlar 'GM Discovery 2, Xperia M2, LG G2 Mini ve fazlası' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• şu 816 bence one dan bile daha şık ama çok büyük boyutlu ve yine pahalı girecektir piyasaya 1000 üstünde hiç şansı yok.s3 çıktı s4 çıktı one s hala 1500 civarıydı one x ve one a hiç girmiyorum.Discovery 2 de güzel m2 800 tl altı gelirse ikisinden birini tercih edebilirim 3 yıl oldu teli alalı değişme vakti geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: pcgen39

Nokia X'i banyoda görsem alır yıkanırım.O nasıl la öyle sabun gibi

GM Discovery 2'yi çok merak ediyorum bence Elite'den daha iyi tasarımı.Ayrıca adamlar "700 liralık telefon yaptık zaten ucuz ne güncelleştirmesi" demediler.Hala da vermeye devam ediyorlar ve nisan gibi de kitkat alacak.Müşteri memnuniyetini hesaba kattıkları için reklamsız 1.200.000 satış rakamına ulaştılar.(yanlış ise düzeltin).Orta segmente yine yön verecek Discovery 2 ile General Mobile.

Discovery kitkat falan almayacak, kendinizi kandırmayın.

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: pcgen39

Nokia X'i banyoda görsem alır yıkanırım.O nasıl la öyle sabun gibi

GM Discovery 2'yi çok merak ediyorum bence Elite'den daha iyi tasarımı.Ayrıca adamlar "700 liralık telefon yaptık zaten ucuz ne güncelleştirmesi" demediler.Hala da vermeye devam ediyorlar ve nisan gibi de kitkat alacak.Müşteri memnuniyetini hesaba kattıkları için reklamsız 1.200.000 satış rakamına ulaştılar.(yanlış ise düzeltin).Orta segmente yine yön verecek Discovery 2 ile General Mobile.

Discovery kitkat falan almayacak, kendinizi kandırmayın.

Zen de gmd de alacak.

bu arada guncelligini yitirmis olsa da bu fiyattaki telefonlar arasinda Nexus 4 hepsini yer bitirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB

• Nokia 1320 den de söz etse idiniz. Windowsphone de bu donanım nasıl çalışır. GM-Elite den söz etse idiniz. ve teoride snapdragon 800 ve 801 arasında ki fark pratikde nasıl olur?

• Discovery 2 750 lira gibi bir fiyattan çıkarsa şahane olur.

Tamam Z2 olsun, HTC One 2 olsun güzel telefonlar ama benim gibi ailesinden uzakta okuyan arkadaşlar için ziyadesiyle pahalı. Teknolojinin biz garibanlara da gülmesi lazım :D

• GM Discovery zirveyi oynar kesin arkadan G2 mini gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir işi ; Bilen yapar. Az bilen Akıl verir. Bilmeyen eleştirir. Yapamayan çamur atar.
  • 8 sene önce Nokia 6600 cihaza 1000 tl para verip almıştım. 8 yıl çok kısa bir süre. Her ne kadar üreticiler teknolojiyi kırparak tüketiciye sunmanın çok kârlı olduğunu bilerek üretim yapsalar da bu çarka çomak sokan bir kırılma anı var. İlk İphone'nun tanıtıldığı andı o an. Artık kırparak bir yere varamayacaklarını anladılar. Apple sayesinde İlk anlayan google oldu. Şimdi de videodaki cihazlara bakıyorum ve sadece 8 yılda bu düzeyde bir cihazı bin liraya alabiliyorsunuz. Teknoloji 8 yılda bu seviyeye gelmiş olamaz. Sadece politikalar değişti. Ellerinde tüm kartları oynuyor üreticiler. akıllı telefon konsepti bu kırpma politikasını yerle bir etti.

• discovery 2 800 olsun diyorlar. yahu neden 800 olsun. 640 olsun. discovery nin fiyatı 500 e duşsün. apple iphone çıkarınca bir önceki iphonenun fiyatından çıkarıyor. millet olarak zam yapılmasına alışmışız. zihniyetin değişmesi gerek.illa yeni çıkan pahalı olacak...

• htc fiyat konusunda rakiplerinden biraz pahalı olabilirse alınabilecek telefon. fiyatta çok uçmazlarsa iyi olur

• nokianın yerine 55 tl lik modzilla telefon alırım daha ıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxTuNixX -- 6 Mart 2014; 2:00:39 >

>>>iPhone 6s & 6s Plus Kullananlar Kulübü<<<

İşlemci : Amd Fx8320 3.5 Ghz Anakart : Gigabyte GA990xa ds3 Ram : Gskill 8 Gb 1600 Mhz Ekran Kartı : Sappire R9 280 3 Gb 384 Bit Kasa : Zalman Z3 Plus Zalman 700W +80 İşlemci Soğutucu : Zalman CNPS10X OPTİMA Harddisk : Corsair 120 Gb SSD,Western D Caviar Blue
  • Desire 816 güzel telefonmuş. Fiyat iyi olursa iyi satar.

• gmd2 yada g2 alacağım galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor5945

Ben bu yıl hangi cihaz kaçtan cıkarsa cıksın eskısı gıbı cep telefonuna talep olmayacagını dusunuyorum neden alsınki insanlar adam zaten gariban discovery almış zorla 600 tl ye 12 taksitle 300tl ye satıp üzerine 500tl daha nıye verıp discovery 2 alsın misal yada nasıl alsın, şimdiden sonra taksit olayıda sınırlandı.İlk kez cep telefonu sahibi olacak snırlı bir kitleye hitap ediyor çoğusu yoksa mevcut insanların kullanıdıgı modeller fazla fazla yeter kullanıcıya g2 sahibi napsın g pro2 yi s4 sahibi napsın s5 i z1 sahibi napsın z2 yi örnekler çoğaltılabilir kısaca eski çamlar bardak oldu yok artık peynir ekmek gibi cep telefonu satmak.

Cok haklisin kelimenin tam anlami oldu.Bir iki birsey ekliyorlar eskisi gibi satilmasini bekliyorlar.Cok teknoloji cilgini olmadikca insanlarin elindeki telefonlar donanimsal anlamda zaten yetiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gsm arenadaki habere göre Htc Desire 816 çinden 300$ seviyesinde satılacakmış.
    eğer öyle olursa ülkemize 999tl'den gelebilir bence. yani en azından htc'nin böyle bir fiyat belirleme şansı olabilir ama bu kararı hangi yönde kullanırlar bilemiyorum.

açıkcası ben videodaki cihazlar arasında desire 816'yı bekliyorum. beklediğim gibi 1000tl altı olursa alırım.
  • Nokia 1320 incelemesi yapılsaydı kıyaslama açısından, telefon alacaklara çok yardımcı olurdu.

• Bu gmd2 ne zaman çıkıcak kesin :(
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.