Şimdi Ara

En alınası telefonlar 'GM Discovery 2, Xperia M2, LG G2 Mini ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
7.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC 816 markası, barındırdığı teknolojiler, tasarımı, ekran büyüklüğü göz önüne alındığında en alınası cihaz gibi duruyor.

• Desire 816 nın Çin satış fiyatı 300 $ altı olacakmış diye açıklama yapılmıştı. Bu bağlamda Türkiye ye 1000-1100 bandında girmesi olası görünüyor. Eğer 999 TL olursa discovery 2 yerine kesinlikle tercih edilir. (Fakat 16 gb lık versiyonu olursa.).
    Onun dışında disco 2 eğer stabil çalışırsa ve saçma sapan hatalar olmazsa akar gider.

Not: Disco 2 gb ram diyoruz da nası bi ram hangi marka performansı nasıl ddr2 mi ddr3 mü hiç bişey bilinmiyor. Yani Desire 816 daki 1.5 gb ram disco2 deki 2 gb ram den daha iyi olabilir. Aynı şey 2500 mah lık pil için de geçerli. Sonuçta bunlarında kalitesi önemli.
  • Orta sınıf telefonlara ayrıca yer verdiğiniz için teşekkürler. Discovery 2 için artık kesin bilgiler verilmesi gerekiyor. Ne zaman satışa çıkacak, ne kadar fiyatı olacak? Artık bu sorular cevabını bulmalı. Orta sınıf telefonların kralı olacak bir ürün bu kadar bekletilmemeli.

O Nokia X serisi nasıl bir telefondur o da ayrı mesele. Hacı Şakir gibi telefon.

• Htc o çok güzel tasarımı bu telefonun özellikleriyle heba ediyorsun. 1000 tl üstü gelirse istedikleri satış rakamı sağlayacaklarını düşünmüyorum.

• Telefonlara sanki çok fazla ağırlık verilmeye başlandı , genel kitle telefonlaramı ilgi duyuyor acaba beni baydı artık :D
  • Her kulvarda da para söz konusu olmadığı takdirde 1.Sony'dir.Sony Z1 ve Compact modellerinden iyisi şuan yok.

• G2 mini, S5 gibi beklentimin altında kaldı. 816 uygun fiyattan girerse d2 ile yarışırlar orta sınıfta.
    Yeri değil ancak değinmek istediğim bir konu var. Yaklaşık 2 aydır Nokia 1520'nin incelemesini beklemekteyim ve sanırım tek bekleyende ben değilim. Bu konuda moderatör arkadaşlar bi açıklama yaparsanız bilgilendirmek açısından sevindirici olur.

• Mesut Abi yanlis anlama da hala discoveryi asil telafuzu olan "diskaviry " diye ne zaman söyleyeceksin merakla bekliyoruz.

• Şu kalp atışı ölçme meselesi ne kadar büyütüldü. Zaten hali hazırda bunu yapan uygulamalar var.

• 800 den 1tl yukarı çıksa almam discovery2 yi çok net söylüyorum.
  • Mwcde tanıtılanlar dışında, fiyat performans telefonu Lumia 525tir General mobile ile filan fantezi yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 5 Mart 2014; 23:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonların 1000 tl ye yaklaştığı anda şansları kalmaz bu telefonlar 799-899
    aralığında iyi telefonlar benim favorim htc desire 816

• Elite hakkinda haber yok mu arkadas Subat ayi sonunda cikacak denmedimi benmi yanlis hatirliyorum?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmd 2 yine hepsinden ucuz olacak bence ve piyasa yine ona kalacak

• Discovery 2 750 lira olursa piyasa yine darmadağın olur. Diğer markaların pek şansının olduğunu sanmıyorum.

• Vergiler Dolar'ın artışı gibi nedenler yüzünden ülkemizde bu segment bence pahalı bir konumda gerçekten düşük verilen para düşük donanım alınıyor ve fiyatlarda 1000TL sınırında oluyor 1000TL üstüne çıkınca ise arada çok uçuk donanım farkı olan cihaz bulmak mümkün eğer General Mobile Elite 1100-1200TL olursa nerede Snapdragon 400 nerede Snapdragon 800 tabi LG,Sony,HTC gibi firmaların fiyatlandırma stratejilerinin burada büyük önemi var çıkacak olan bu telefonlar için bu telefonların Desire 816 hariç hakkettiği fiyat en fazla 850 Desire için ise 850-999TL arası

• GM Discovery 2 ile HTC 816 favori gibi duruyor. Diğerleri açıkçası pek iç açıcı gözükmüyor. Sony Compact demiş arkadaşlar o 1200 TL altından Türkiye'ye gelmeyecektir. Yani bu kategorinin üstünde bir telefon zaten.

• Burada discovery alınır millet

• hepsinin kesin fiyatlarını görmeden buna karar vermek zor ...... Ama en uygun fiyat performans olarak discovery 2 ve g2 mini kapışır
  • Ben bu yıl hangi cihaz kaçtan cıkarsa cıksın eskısı gıbı cep telefonuna talep olmayacagını dusunuyorum neden alsınki insanlar adam zaten gariban discovery almış zorla 600 tl ye 12 taksitle 300tl ye satıp üzerine 500tl daha nıye verıp discovery 2 alsın misal yada nasıl alsın, şimdiden sonra taksit olayıda sınırlandı.İlk kez cep telefonu sahibi olacak snırlı bir kitleye hitap ediyor çoğusu yoksa mevcut insanların kullanıdıgı modeller fazla fazla yeter kullanıcıya g2 sahibi napsın g pro2 yi s4 sahibi napsın s5 i z1 sahibi napsın z2 yi örnekler çoğaltılabilir kısaca eski çamlar bardak oldu yok artık peynir ekmek gibi cep telefonu satmak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.