Şimdi Ara

En agır RPG oyunlarına Türkçe yama fırsatı (TR RPG Yama Birligi Projesi) TR RPG (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
14
Favori
25.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Discord indirip Discord'a katilin herkes orada şuanda  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Rpg Birliği Profesyonel ekiplerle donatılmali . Rpg adeta buzdaginin görünmeyen yüzü gibi.. Elbette destek oluruz .Lakin 10 20 kişiyle olmaz . Yillar ömrümüzden ömür aliyor.. 50 Kişilik saglam temel üzerine Kurulursa muhteşem olur. Kesinlikle Destekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 21 Eylül 2021; 19:18:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TackleBarry

    Sallamıyormuş  



    Alıntıları Göster

    Bol keseden neden sallayayım amacım ne olabilir, ister inan ister inanma...

  • Aseuz kullanıcısına yanıt

    Adam haklı çıktı  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 15 Ekim 2021; 2:25:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben çok bilgi sahibi değilim ama Animus ve Anonymus heralde foruma gelip, birşeyler yazmıyorlar diye hatırlıyorum. yani uyelik sistemi getirdiler diye linç mevzusu oldu heralde onlarda forumdan ayrıldılar diye birşeyler anımsıyorum yani emin değilim...ama dc ye gelirseniz, oraya yetkılılerı sohbete alıp, bizzat sormak istediklerimizi sorabiliriz o sorun değil...


    şu an ilk oyunun poe oldğuna karar verdikmi? yani bi karar verirsek, talep ona göre artar yada azalır görüşündeyim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TackleBarry

    Adam haklı çıktı  

    Dediğin gibi olsun, böyle konulara üçüncü şahıs olarak yazmamak gerekiyor. Çeviri kimin tarafından yaptırılıyor emin değilim benim için çok da önemi yok zaten efsane seri Baldursgate 2 ile bitmiştir. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 21 Eylül 2021; 23:42:28 >
  • RaymondRony R kullanıcısına yanıt

    Şu an hedefimizi belirledik hocam. Pillar's Of Eternity 1-2 çevirttirmek ilk amacımız. Ana konuya güncelliyorum hemen. Pillar's 1 için toplamamız gereken ücret 5000 TL yarısına yakını toplandı sayılır. Bu arada herkesi bekleriz grubumuza çorbada tuzunuz olsun. Gruba katılmak isteyenler bana özelden mesaj atsınlar. Gruba katılımlar çok önemli çünkü maddi olarak çok güçlü olmalıyız ilk hedefimiz 50 tane bagış yapacak arkadaşlar olarak toplanmak. Sonra 50-100 arası maddi olarak bagış yapabilecek kişiler olarak toplanmamız.

  • Aseuz kullanıcısına yanıt

    Aynen Baldur's Gate 2 ile bitirdiler. Obsidian Entertainmente verselerdi oyunu daha güzel yapardı. Larian'a verdiler Baldur's Gate 3'ü ve ortaya Divinity ikibuçuk çıktı. Bu oyun Baldur's Gate 3 olamaz ama ben yinede oynayacagım :)

  • Uzun zamandır ilk defa foruma giriş yaptım ve böyle bir haber görünce çok sevindim. Hareketinize gönülden destek versemde, şuan maddi yönden destek verebilecek durumda değilim maalesef, işsizim. Bir aksilik olmazsa önümüzdeki 1-2 ay içinde bir işe giriş yapmak için beklemedeyim. O zaman elimden geldiğince 50-100-200 tl neyse maddi destek vermeye hazırım. Özellikle The Outer Worlds, Disco Elysium, Baldur's Gate: Siege Of Dragonspear, Baldur's Gate 2 gibi oyunların isimlerine yakışır bir kalitede türkçe çeviriye kavuşmaları ihtimali beni şimdiden heyecanlandırıyor açıkcası. Umarım bu da eskiden olduğu gibi birkaç ay sonra unutulup giden başarısız girişimlerden biri olmaz. Bu yüzden köstek olmak yerine elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmalıyız diye düşünüyorum. Herkese saygılar ve sevgiler.

  • harunefetr kullanıcısına yanıt

    Haftasonu bende discorda gelicem,hafta içi iş yoğunluğundan gelemiyorum. Elimizden ne geliyorsa yaparız. Sorum şu olacak, anlaşmaya The White March dahil midir?

  • Pillars of Eternity - Definitive Edition

    veya

    Tyranny and Pillars of Eternity Bundle


    anlaşma böyle yapılır zaten oyun komple %100 olmadıktan sonra kimse para vermezki


    not: Pillars of Eternity Collection şu en sağlamı olur heralde:)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymondRony -- 22 Eylül 2021; 16:4:35 >
  • Ben de katılırım arkadaşlar pillars vs yi kendi dilimiz de oynayalım.

  • Bahsedilen oyunlar turn-base olması nedeniyle bana oldukça uzaklar. Fakat arkadaşımızın davetine icabet edeceğim. Tek önemli nokta Discord ile falan uğraşmak istemem. Umarım olumlu sonuçlanır. 

  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

    Selam


    Pillars of Eternity 1-2 Turn-base değil, bildiğimiz old school Real Time combat var, Baldur's Gate, Icewind Dale gibi yani. Oyunda sadece isteğe bağlı turn-base yapma özelliği var, o da Divinity popülerliğinden yani. Oyunun orjinal oynanışı klasik durdur komut ver başlat yani. Bende bu oynanışı çok daha fazla seviyorum ^^.

  • Bu tarz eski rpg'leri çevirmek zor iş gerçekten. Çok fazla zaman alıyor ve iyi derecede lore bilgisi gerektiriyor. Üstüne değişik teknik sıkıntılarla cebelleşmek gerekebiliyor. Kolay gelsin.

  • çevirecek ekipte kendi sayfasından, discordundan,facebookudna artık neresiyse bir duyuru,bilgilendirem geçerse 3-5 neyse ordanda belki bir katkı gelir.

  • Merhaba,


    Ayrıntılı bilgilendirme için teşekkürler, türe ne kadar uzak olduğum ortaya çıktı. Her oyuncunun oynamak istediği oyunu ana dilinde oynayabilmesinin bir lüks olmamasına inanan birisiyim. Tam destek. 

  • Destek olmak isteyenler Discord'dan destek olabilecegi miktari yazsa iyi olur, gereken miktarın yarısından fazlasi toplanmış durumda, yakında proje başlayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TackleBarry kullanıcısına yanıt
    Hocam kredi kartı geçiyor ise cektirelim :D.Şaka bir yana maaşı bekliyorum, acele etmeyelim toplarız elbet. Buyuk ihtimal onumuzdeki ay ortasina kalmaz toplanmış olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.