Şimdi Ara

emule de serverlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar emule de ki serverların mantığı tam olarak nedir???
    Her girişimizde birine bağlanıyoruz ama mesela arama yaptırdığımızda diğer serverlardan da aramıyormu ki???
    Çoğu kişi yuksek kullanıcısı olanlara gir dior..
    ide ozaman diğer serverlara kim giriyor

• Evet aslında, ben de merak etmiyor değilim. Mesela edonkey server 1 ile bağlanıp, bir kelime arattığım zaman daha fazla sayıda sonuç geliyor önüme. Daha fazla kaynaklı. Ama 2. sine bağlandığımda daha az geliyor. O zaman herkes 1. sine bağlanır. Güzel bir soru, ama ben cevabı bilmiyorum maalesef. Bazen 1. ye bağlamak istediğim zaman 2 saat "server full" mesajı aldığım da oluyor hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runo84 -- 16 Mayıs 2006; 19:27:43 >

Özellikle donkey server no 1 çok yoğun oluoyr bazen bağlanmıyor,ya da bağlandıktan 2 saat sonra big bang 9 da buluyorum kendimi

Tıkladığınız dosyaları başka server'a bağlansanızda indirmeye devam edersiniz çünkü bağlantı kurulmuştur onlarda birşey değişmez

Ben donkeyserver no 1,no 2 ve de bigbang'e bağlanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 16 Mayıs 2006; 19:48:31 >
    Eski kullanıcı adı: red a!ert
  • eğer aceleniz yoksa hangi server a bağlandığınızın bir önemi yok yüksek kullanıcılı serverlar daha hızlı bağlantı sağlamanızı sağlar yani daha çok kişiyle iletişime geçmenizi sağlar bağlandıktan bir süre sonra zaten hepsiyle bağlantıda oluyorsunuz o zamandan sonra isteniz serverdan bağlantınızı kesin yine download larınız devam edecektir amaç sadece kullancıları birbirine bağlamaktır bu neden le hangi servera bağlandığınızı bu kadar önemsemenize gerek yok ayrıca kad diye de bir güzellik var zaten bir kere bağlantı sağladınmı gerisi geliyor
  • En çok kullanıcı barındıran (Rahmetli Razorback gittikten sonra ) Donkey server no 1 ama artık genelde no 2 ye bağlanıyorum çünkü çok aşırı bir yüklenme oluyor,öyle ki bazen no 2 'ye bile full dediği oluyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende birkaç haftadır DonkeyServer No2, DonkeyServer No1'i hem barındırdığı dosya sayısı, hem de kullanıcı sayısı açısından katlamış durumda.

Şu an DonkeyServer No2'nin kullanıcı sayısı 747333, dosya miktarı 747333154695568.
    DonkeyServer No1'inse kullanıcı sayısı 420551, dosya miktarı 55553150.

Ayrıca razorback'in kapatılmasından sonra az dosyalı, çok kullanıcılı bi sürü Amerikan server'ı çıktı piyasaya: The VirginPirate, Untouchable 2.0, Fat-Server, The Longest Pirate, AraratSar, CrackHouse vs. vs. vs.

Ne diyorsunuz bunlara? Güvenilir midirler?
  • En güzel yöntem, Dosya Sayısına göre sırala ve en çok dosyanın oldugu (ki genelde bu Donkey No2 veya 1 oluyor) server a gir.
    Bazı arkadaşlarım önemi yok demiş server in tamam doğru eğer linki bir yerlerden aldıysanız ok ama gidipde dandik bir serverda arama yaparsanız asla doyurucu sonuçlar bulamazsınız boş serverlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 17 Mayıs 2006; 8:30:43 >
    Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S &amp; Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite &amp; Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 &amp; 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i
  • donkey 1 ve 2 olmasa yandık
    bi bağlanıyosun bi daha kopma falan yok....
  • beyler hala dusuk ıd alıorum ben cok kabılıtsızım heralde hala acamadım portu kendı tt nın sıtesıne gırıp ordan mı acıcam bı sey yapamıorum msn den anlatıcak bırı yok mu bana

msn : enico17@hotmail.com
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.