Şimdi Ara

en boş serverlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aramada bulundum ama bulamadım oyundaki serverların girmesi en kolay olacak şekilde yazarsanız sevinirim yeni char açıcm ona göre

• şimdi en boş serverı söylesek iki gün sonra o serverdan insan fışkırır

BOŞ SERVER OLMAZ KÖTÜ TELEKOM OLUR
  • Hiçbiri boş deil.
    Yani girilmesi kolay olan bi server yok (bana göre)
  • yok öyle bir server !!
    telekomun bennnnnnnnn taaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
  • Alps, Tibet, Rome ve RedSea gece hepsinden önce boşaliyor.
  • EN KOLAY TROY . SAAT 11.30 DAN SAAT 20.00 A ANCA GİRERSİN .
  • dalga geçmeyelim arkadaşla
    bence 1-2 hafta bekle oyuna başlamadan önce oynayan arkadaşlarından oyunu biraz öğren sonra zaten sen acc alana kadar yeni bir server açılır oraya gidersin oynamaya..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En son açılan aion server'i
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum öyle bi yer bulursan banada söyle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: poyrazsan

arkadaşlar aramada bulundum ama bulamadım oyundaki serverların girmesi en kolay olacak şekilde yazarsanız sevinirim yeni char açıcm ona göre

görürsem sölerim
  • rome en yeni açılan server her zmn daha kolay girilir ama bu SRO daki botlar kalkmadığı sürece... hiç bi servera giremezsiniz
  • dün knightlıların servere girememesiyle alay ediyoduk bugun aynı durumdayız benim için pek ole olmuyo erkenden bıraktım skill point oyunu
  • ben daha cok girişlerdeki probleme degil aşırı oyuncu problemine yakınıyorum. abi zaten str charim slotlar okadar dolu ki bi tane kesiyorum 2 3 dakika bekliyorum bi yaratıgın pesinden 30 kisi kosuyor eger bi 100 200 kisi daha girse servera kesecek mob kalmicak hatta birbirini izlicek herkez. O yüzden girişdeki sıkıntıdan cok oyun icersindeki yogunluga bir cözüm bulmalilar harita giddikce darlasiyor ve o kücük magarada 70 olmaya calisan onca kisinin halini düsünmek bile istemiyorum. Tabi bunada cözüm cok basit party sistemini geliştirseler ve party ile kasarken 2 katı exp verse bunca kişi ks davasina murder olmaz bir arada kasarlar bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 23 Ekim 2006; 2:09:01 >
  • en kolay athense girmek sadece 35 kere dc yemen gerekiyo ben böyle joymaxın!!!
  • Söyleyemem Çünkü Sora Oda Dolar
  • KANKA SEN URAŞMA HİÇ BİRİNE GİREMEZSİN BU İŞLER ŞANS İŞLERİİ BOŞVERRRRRRR
  • athens e girersen kendimi doğrarım
  • en boş server ATHENS harbi boş yani
  • haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

şimdi en boş serverı söylesek iki gün sonra o serverdan insan fışkırır

BOŞ SERVER OLMAZ KÖTÜ TELEKOM OLUR
  • Evet ATHENSBoş Dün gİRMEK iÇİN 50 kez dc oldum sen en iyisi alps e geç ora en boş server
  • YA aslinda her serveri 3 e bolseler ayni KO da ki gibi o_O
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.