Şimdi Ara

Emre Çolak Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Anti-Emre Çolak'çılardan ricam eleştirin ama konuyu baltalamayın; lütfen...

Bir tek ben mi seviyorum şu çocuğu bilmiyorum. Hataları var kabul ama kumaşıda bir o kadar kaliteli. Bu sene ondan patlama beklerken beni ve belkide bir çok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. Bunda yeni transferlerin ve sistemin tabii büyük etkisi olduğu kanaatindeyim. Şimdi ise daha farklı bir durum var. Emre'nin yerinde olsam Sneijder ve Selçuk gibi yeteneklerden birşeyler öğrenmeye bakardım.. Önümüzdeki senede bekleneni veremezse artık 2. bir Aydınımız olmuş olacak.. Bunun için üzülmüyor değilim. Uzun süredir altyapıdan çıkıp geleceği hakkında beni bu kadar heyecanlandıran bir yetenek olmamıştı (Arda hariç) Geçen senede Mertan vardı ondanda ses seda yok. Bu sene 6 kişiyi altyapıdan A takıma kazandıracağımız yazılıp çiziliyordu. Umarım doğrudur. Bu 6 kişiden en az 2 sini kazanırsak gelecek adına ben bundan tabii olarak mutluluk duyarım. Bu yazdıklarım hakkında siz neler düşünüyorsunuz renktaşlarım.

Not: (Eleştiri kabulümdür lakin dalga konusu olmasın istiyorum)

• Emre Çolak da Dany gibi sahaya çıkarken beynini dışarda bırakanlardan o yüzden Aydın seviyesinde kalacağını düşünüyorum.
  • Bu sene katkıdan çok zararı oldu.

Bazen öyle saçma yerlerde öyle pas hataları yaptı ve top kaptırdı ki gına geldi bana.

Kumaşı iyi evet tekniği var ama maçlarda göremiyoruz.

Bu sene son şansı yoksa Aydın Yılmaz Vol 2 olur kesinlikle.
  • Ben de seviyorum.Malesef bizim ülkemizde gençlere değer verilmiyor.Herkes bizim gençlerden İsco,Oscar,Neymar,Lucas'lık performans bekliyor.
    İlk Kasımpaşa maçında 2 asistide o yapmıştı.3-1'lik Cluj maçında da çok beğendim.Herkes ondan çok fazlasını bekliyor.Halbuki önem verip,değer versek çok gelişecek.Her alt yapıdan çıkan Arda Turan gibi olmasını beklersek zaten olmaz o iş.
  • bende seviyorum la bu adamı ama çok bozdu kendini.
  • fatih terim'in şakayla karışık emre oyundayken p.ç demesinden sonra görmedim emre'yi sahada :D
  • sezona çok iyi başlamıştı, sonra çok bozdu önünü alamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

Ben de seviyorum.Malesef bizim ülkemizde gençlere değer verilmiyor.Herkes bizim gençlerden İsco,Oscar,Neymar,Lucas'lık performans bekliyor.
    İlk Kasımpaşa maçında 2 asistide o yapmıştı.3-1'lik Cluj maçında da çok beğendim.Herkes ondan çok fazlasını bekliyor.Halbuki önem verip,değer versek çok gelişecek.Her alt yapıdan çıkan Arda Turan gibi olmasını beklersek zaten olmaz o iş.

Fatih Terim'e kızdığım noktalardan biridir hep. Özelliklede Sneijder geldikten sonra. Sneijder'i çıkarıp Amrabatı alıyordu. Tamam bir yerde haklı ama madem Sneijder'i çıkaracaksın, sistemi değiştireceğine al Emre'yi koy Sneijder'in yerine. Emin olun kanatta oynadığından daha iyi oynayacaktır. Adamı bir kere asıl mevkisinde görmedik ki eleştirmek kolay. Kanat oyuncusu olmayan adamı kanat oynattık. Bence gayette iyi oynadı. Cluj ve Kasımpaşa maçlarında göbekte oynadığı zamanlar gayette başarılıydı. Fizik olarak eksik kabul fakat o teknikteki çoğu oyuncunun fiziği iyi değil. Zaten fizikli olsaydı o kadar çevik olamazdı.

• Super ligde toptan anlayan birkac oyuncudan biri. Su an goklere cikarilan futbolcularin %90'i basina iki oyuncu geldi mi ne yapacagini sasiran tipler. Sonra cikip "ee ligimiz cok sert, fizik mucadeleye dayali" falan diye elestiriliyor.

Maalesef ligimizin kalitesi bu. Turk futbolunun kalitesi bu. Galatasaray alt yapisina tesekkur etmek lazim. Su kitlikta Emre ve Arda gibi iki tane futbolcu teknigi olan adam cikardiklari icin. Bu ulkede bir yilda 100 adam cikiyorsa 99 tanesi futbolu "mucadele etmek" olarak algilayan tipler.

Evet mac oncesi "vur kir parcala" taktileri, mac sonunda "iyi mucadele ettik" yorumlari sadece bu ulkede yapiliyor. Ingiltere'de adam "iyi oynadik" diyor.
  • Aydının daha yavaş koşanıdır kendisi. Fiziği yaşıtı olan futbolcuların yarısı kadar olan tembel bir futbolcudur. Umarım en kısa zamanda gönderilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GriAy

fatih terim'in şakayla karışık emre oyundayken p.ç demesinden sonra görmedim emre'yi sahada :D

He görmedin, o maçta sonra en az 20 maç oynadı nereye görmedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

fatih terim'in şakayla karışık emre oyundayken p.ç demesinden sonra görmedim emre'yi sahada :D

hocam benım tabirim şakayla karışık yanlış anlamışsın sen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtLeSs

quote:

Orijinalden alıntı: %99

Ben de seviyorum.Malesef bizim ülkemizde gençlere değer verilmiyor.Herkes bizim gençlerden İsco,Oscar,Neymar,Lucas'lık performans bekliyor.

Fatih Terim'e kızdığım noktalardan biridir hep. Özelliklede Sneijder geldikten sonra. Sneijder'i çıkarıp Amrabatı alıyordu. Tamam bir yerde haklı ama madem Sneijder'i çıkaracaksın, sistemi değiştireceğine al Emre'yi koy Sneijder'in yerine. Emin olun kanatta oynadığından daha iyi oynayacaktır. Adamı bir kere asıl mevkisinde görmedik ki eleştirmek kolay. Kanat oyuncusu olmayan adamı kanat oynattık. Bence gayette iyi oynadı. Cluj ve Kasımpaşa maçlarında göbekte oynadığı zamanlar gayette başarılıydı. Fizik olarak eksik kabul fakat o teknikteki çoğu oyuncunun fiziği iyi değil. Zaten fizikli olsaydı o kadar çevik olamazdı.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emre-colak/profil/spieler_77707.html
    Asıl mevkii Sol kanat yazıyor.

• Kendi etrafında döner, atakları katleder, gol yedirir, takım oyunu oynamaz, gol atamaz, pas atamaz, fizik mi emre fizik ne onu bilmiyor 5 senedir galatasarayda oynuyor ve fiziği hep aynı, tembel olduğunu arkadaşları söylüyor bu adamın galatasarayda oynamaması lazım ama yabancı sınırı sağolsun 11 oynuyor birde.
    Emre konusu açmıştım 2012 martta beni dövmüşlerdi resmen o konudakiler şimdi emreden nefret ediyorlar.
    Takımda nefret ettiğim tek oyuncumuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PossoPazzo

quote:

hocam benım tabirim şakayla karışık yanlış anlamışsın sen :D

Emre'nin şakası yok ama beni delirtiyor.

• Bir şans daha hakettiğini düşündüğüm oyuncu. Son haftaki Trabzon maçında da kötü değildi, tembel olabilir ama Fatih Terim faktörü olduğunu unutmamak lazım bu yüzden pek belli olmaz Emre'nin ilerde yapacakları, umarım yeteneği varken bunu kolayca harcamaz.
  • 1 kere Trabzon maçında Arena'da izleme şansım oldu. Zeki'ye attığı bir bacak arası çalımı ve hemen ardından harika seri bir dönüşü vardı gerçekten çok iyiydi. Ama o maç boyunca tribünden görebildiğim kadarı ile sürekli enine oynuyor. Bazen olur olmadık yerde pas hatası yapıyor. Konsantre sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum. Yaşı da genç. Belki de o atmosferi kaldıramıyor olabilir.
  • emredeki teknik kimsede yok ama aptal
  • O fiziğini o imkanlara rağmen hala aynı devam ettirir ise bende küfürlerimi devam ettireceğim.
  • Bana fiziğinin gelişmemesinde başka bir neden yatıyor gibi geliyor. Hani fiziksel bir rahatsızlığı var sanırım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.