Bugün iyi oynadı. Çok güzel şutlar çekti. O çalımı muhteşemdi. Helal olsun sana Emre Çolak!
Hagi gibi vuruyor. bir kaç şutu abarttı ama özgüven kazanması için atsın atabildiği kadar şut sonra asist yapar
Seneye kadar kilo alıp güçlenmezse kiralık gönderilir. İçine sweat giydiği halde formayı doldurmuyor Teknik, özgüveni var ama biraz daha akıllı oynamalı.
emre bu yaz kilo alıp vücudunu geliştirir ve güçlenirse seneye çok iş yapar
vurmadan yıkılmayacağını iyi biliyor bu haydi aslanım
rıcard bu adama guvenıyor hemde seneye ıcın guvenıyor.. rıcard gıbı bı adamın guvendıgı adamlardan ıs cıkıyor bence...
Hagi bir röportajda "Bu çocuk toplara benim gibi vuruyor " tarzı birşey demişti.Sanırım 30-40 metrelik şutların çekilmesinde bununda etkisi var.
Bu genç yıldızımız sol kanat oynayamaz mı acaba?Kewell giderse bence cuk oturur oraya
amerikan kondisyonerlerine teslim etmek lazım bi süre..
ya fızık muhabbetıne nıe takıyor herkes ? nanıde , nasrı de fızıkmı var ? emre kadarlar hatta daha kotu..
quote:
Orijinalden alıntı: naughtyozi
rıcard bu adama guvenıyor hemde seneye ıcın guvenıyor.. rıcard gıbı bı adamın guvendıgı adamlardan ıs cıkıyor bence...
Ricard değil Rijkaard güveniyor
messi, nani, nasri, walcott, emre çolak bunların hepsi fiziksiz çok takmayın fiziği derim
quote:
ya fızık muhabbetıne nıe takıyor herkes ? nanıde , nasrı de fızıkmı var ? emre kadarlar hatta daha kotu..
Nani mi?
Tuncay gibi floryada yatıp kalkarsa büyük adam olur.
Türkiye'nin geleceği parlak (futbol yönünden)
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
emre bu yaz kilo alıp vücudunu geliştirir ve güçlenirse seneye çok iş yapar
her gece ketçap-mayonezli makarna yesin 1 ayda duba gibi olur
quote:
Orijinalden alıntı: Akay KLC
messi, nani, nasri, walcott, emre çolak bunların hepsi fiziksiz çok takmayın fiziği derim
ama onlar bizim ligde oynamıyor ki. Biz istediğimiz kadar kendimizi avutalım teknik yetenek bnlar 2. planda. En büyük örneği Servet
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_34
quote:
Nani mi?
EWT NANI ızledınmı hıc acaba? c.ronaldo olma yolunda devam edıyor ama NANI'DE fızık fılan yok....
fizikli olacağına (servet) teknik ve hızlı olsun (messi, gio gibi) ben böyle oyuncu isterim bu adam sonuçta, ofansif bir oyuncu defansif olsa anlardım ama ofans için fiziğe pek gerek yok diye düşünüyorum
fizigi olup kuvvetlenince de gobekli derler =]
Fiziği olmasına gerek yok. Gerekli pozisyonlarda kendini korumayı öğrensin yeter. Zaten bizim sistemin gerektirdiği futbol anlayışında fizik çok önemli değil. Hızlı ve tek paslar önemli sistemde. Misal Barcelona'da pas yaparken adamın mücadeleye girdiğini gördünüz mü ? Hayır