Şimdi Ara

Eminönü'nde Balık Ekmek Yiyim Dedim Norveç Somunu Verdi Adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde İstanbul'a düştü yolum tarihi Eminönü balıkçılarına gidim bi balık ekmek yiyim dedim, ooo güzel balık hasılat nasıl geçti nereden yakaladınız dedim, ne yakalaması dondurulmuş halde Norveç' ten geliyor dedi, niye dedim Burada deniz yokmu 3 tarafımız denizlerle kaplı dedim yok öyle bir dünya dedi bende almadım, Ülkenin her yeri deniz olsun ama sen git Norveç' ten balık al gel mantığa bak yav,

• Millet yiyecek ekmek bulamıyor sen norveç somunu bulmuşsun yememişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arab İstan

Millet yiyecek ekmek bulamıyor sen norveç somunu bulmuşsun yememişsin

Onu ramazanlarda israf etmezden önce düşünecektin arab,
  • birder Norveç Somonu denilen şey aslında Somon değildir
    balık taklidi yapan hamisidir.
    Karadenizin üstün bilim adamları özel bir formülle hamsileri büyütüp Türkiyeye Norveç Somonu diye satmaktadırlar.Bu bilgiyi başka yerde bulamazsın
  • teknelerden birinin sahibinin torunuyum. somon değil uskumru o satılan. Günde 2000 den fazla satılıyor hangi denizde tutacaksın onu?Tek akıllı sensin ya ülkenin heryeri balıkmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holk -- 13 Eylül 2017; 10:49:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hérmés

teknelerden birinin sahibinin torunuyum. somon değil uskumru o satılan. Günde 2000 den fazla satılıyor hangi denizde tutacaksın onu?Tek akıllı sensin ya ülkenin heryeri balıkmış

Vay be milletteki dedelere bak,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi yapmışsın, tarihi bir yerde denizin üstünde yiyeceğin balığın tadı bozuk dondurulmuş ürün verilmesi çok ironik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimde 7 liraya 4 tane dondurulmuş uskumru satılıyor aynısı o balık.Daha ucuza yemek isteyenler 7 liraya alsınlar bimden bir tanede ekmek alsınlar 3 liraya falan maliyetle yerler.Atmosfer içinde googleden eminönü balıkçısı videosu açın ya da canlı kameralar var ibbnin denize bakan bir tane bulun.
  • Norveç uskumrusudur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Norveç uskumrusudur o

Valla yemedim,
  • yavru balıkları yemeye devam ederseniz 10 sene sonra 3 tarafınızı çeviren denizlerden taş toplarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.