Şimdi Ara

Eminönü Doğubank nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
14.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merak ettim elektronik eşya falan satılıyormuş nerede bu Eminönü'nün neresinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmea -- 27 Şubat 2012; 20:35:41 >

• üsküdar iskelesini ordaki üst geçitten karşıya geç üçüncü sokaktan sağa dön biraz yürü tabelada yazıyo doğu bank. eski yer orası kalitesiz ve kazıkçı tavsiye etmem
  • eminönü yeni camii nin ara yolundan yukarı yürü orada hafif bayır gibi
  • http://harita.yandex.com.tr/-/CJReU2Mb

http://harita.yandex.com.tr/-/CJReU41k

tıkla ve git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www.kırıkekran.com -- 27 Şubat 2012; 18:14:49 >
  • Merhabalar arkadaşlar, PS3 orjinal aksesuarlarını ucuza satan bir dükkan buldum Doğubank'ta. kartını kaybettim ve şimdi ulaşamıyorum. İşbankası tarafından girdiğinizde merdivenlerden 3.kata çıkıyorsunuz ve tam karşıda kalan bir dükkan ama ne ismini ne de başka bişeyini hatırlıyorum. bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesCole

Merhabalar arkadaşlar, PS3 orjinal aksesuarlarını ucuza satan bir dükkan buldum Doğubank'ta. kartını kaybettim ve şimdi ulaşamıyorum. İşbankası tarafından girdiğinizde merdivenlerden 3.kata çıkıyorsunuz ve tam karşıda kalan bir dükkan ama ne ismini ne de başka bişeyini hatırlıyorum. bilen varmı?

Yeni bir konu aç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Merhabalar arkadaşlar, PS3 orjinal aksesuarlarını ucuza satan bir dükkan buldum Doğubank'ta. kartını kaybettim ve şimdi ulaşamıyorum. İşbankası tarafından girdiğinizde merdivenlerden 3.kata çıkıyorsunuz ve tam karşıda kalan bir dükkan ama ne ismini ne de başka bişeyini hatırlıyorum. bilen varmı?

Yeni bir konu aç.

@Kütüphane - Neden arkadaşım?

eddie vedder kardeşim seninde espri anlayışın süpermiş. pearl jam'a saygımdan susuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sirkeci'de ki Saatçiler
    13 yıl önce açıldı
    İst doğubank
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

quote:

Yeni bir konu aç.

@Kütüphane - Neden arkadaşım?

eddie vedder kardeşim seninde espri anlayışın süpermiş. pearl jam'a saygımdan susuyorum

Burda yazdın ama çogu kişi görmüycekdir.

• gereksiz konu açmayın falan derler dedim. aman ya neyse . genede uyarın için sağol
  • arkadaşlar merhaba,

ben istanbula 4.5 saatlik uzaklıkta oturuyorum. Ve beyaz eşya bakmak için doğu banka gitmeyi düşünüyorum. eğer peşin paraya alınırsa yarı yarıya indirimli alınabiliyormuş ürünler. acaba hakkaten böyle midir giden gören alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. o kadar yolu boşuna git gel yapmayalım.
  • Sirkeci de, kime sorsan gösterir.
  • Sirkeci tramway istasyonundan in karşıya geç sağdan devam et 50-60 metre ilerde sağda. Girişte güvenlik var görürsün zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sor esnafa herkes bilir. haftasonu kapalı oluyor bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.