Şimdi Ara

İst doğubank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dedim illegal siteye davet diye uyarı puanı aldım doğubank da bulunun prenses store ps home world baazar ın bu forumda konusu var benim attığım mesaj aşşağıda ne alaka illegal içerilik site madem canınız sıkıldı banlıcaksınız adam gibi sebepten banlayın

Attığım mesaj

Cevap: Play Station 2 @ 6 Ekim 2012; 13:34:50
    çip taktırmak 30 40 markaları var sanırsam / ps1 oyunları çalışmaz / en son versiyon ( saturn bimeks ) 200 300 tl arası / orjinal oyunlar var 30 40 50 60 tl arası ( bimeks saturn ) ist eminönü doğubank taraflarında satan var adamda 40 50 oyun vardı / wireless yok diye biliyorum / 9 evet çip taktırırsan çalıştırır

bildiklerim bunlar ama 200 300 vereceğine alma derim yada 2 el al hevesin geçer zaten 1 haftaya fazla zarar olmaz
    Mesaj tipi: Forum mesajı

• Her türlü korsan yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Her türlü korsan yasak

İyi de oradaki oyunlar korsan değil ki ? korsan olduğunu nereden çıkardın

Gerçi sende haklısın saçmalamasan nasıl post kasacaksın düşüncen böyle .

çip taktırmak 30 40 markaları var sanırsam

Çip kelimesi geçiyor , kendını benle karıstırmıssın amacım pos kasmak olsa sabahtan aksama kadar konu dısında takılmam
  • Konsol Bölümü Kuralları:

1-) Konsol bölümünde her türlü kopya oyun, koruma kırılması, modchip, firmware hack ve downgrade gibi illegal konular hakkında konu açmak, paylaşımda bulunmak, yardım istemek ve bu tür konularda PM yolu ile dahi olsa yardım edilmesi yasaktır. Bu kurala uymayan üyelerin yorumları veya konuları haber verilmeden silinecek ve üye hakkında gerekli cezai yaptırım başlatılacaktır.

2-) Konsol kırma ile ilgili araçlar lisanslı olsa bile illegal bir amaca hizmet ettiği takdirde forum kuralları dışına çıktığını unutmayınız. Bu tür programların kullanılışını anlatmak ya da paylaşmak forum kurallarınca yasaktır. Ayrıca homebrew yazılımların konsolu garanti kapsamı dışında bıraktığını da unutmayınız.

Ayrıca: http://forum.donanimhaber.com/m_21941295/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.