|
| _____________________________ |

|
|
üye olup çıkan biri olarak söylüyorum; iki üç yandaş hocanın söylediğine bakıp özellikle faizsizdir diye girmeyin sistem faizin ta kendisidir , bunu anlamam benim bir seneme mal oldu ,iyice araştırın arkadaşlar...
|
|
arkadaşlar öncelikle merhaba.ben de emin otomotiv aracılığıyla araba alan biriyim.para biriktirip araba alma fikri ile yola cıktım ve sonunda emin oto aracılıgıyla 11 ay sonra 49 bin liralık arabama kavuştum.şunu bilmenizi isterimki hiçbirşey kötülemeye çalışarak kötü olmaz.öve öve de harika olmaz bakarsın araştırırsın internet tir eş dosttur ,kafana yatarsa organizasyona katılırsın.Eski arabamı satıp evimin borcunu kapattıktan sonra arabasız kaldım nasıl olsa borcum yok para biriktirip 40 veya 50 bin arası yeni bi araba alayım dedim ama 1.O kadar parayı biriktirmem bir kaç yılımı alır . 2.Evde biriktirme hem riskli hem de zorda kalınca kırparım. 3.45 bin kredi çeksem 10 15 bin faiz öderim. 4.Keyfi araç almak için kredi çekip faiz dir günahtır kafam karışır. 5.altına döviz e yatırsam ne olacagı belli olmaz hep yüksek alırım satacagımda düşer çünkü.
6.banka hesabımda biriktirsem eminim yine kırparım sıkıştıkça. Derken emin oto yu önerdi arkadaşım ..netten sağdan soldan araştırdım .şikayet.com felan derken bayagı bi araştırdım .tamam şikatetler var ama kimse param kaldı vermediler param cukka oldu .param yandı sonucuna varan şikayetler değildi.organizasyondan çıktım bu yüzden org.ücretimi geri vermediler.(org.ücreti sözleşmede yazıyor verilmezmiş)para teslim ayım geldi teslimatı geciktirdiler beni rezil ettiler (teslimat o ayın 20 sinde yapılırmış yada belgeleri geç verirsen teslimat uzarmiş felan)yani bu tip şikayetler vardı.benim derdim bunlarda bi ayak olmasın paraları toplayıp gitmesinler di bi baktım adamlar 25 yıldır varmış 100 bine yakın teslimat yapmışlar bide feto cu cıkıp devlet kayyum atamadı...neyse kararımı verdim Aradım emin otoyu.ben 40 bin liraya yazılmak istiyorum .2 bin 2 bin 20 ay da ödeyecegim dedim tamam dedi teslimat kuraalı sistem mi peşinatlı erken teslimmi vade ortasımı olsun dedi.peşinatım zaten yok bi org.ücretini bide ilk taksit param var dedim..kuralı ne zaman çıkacağı belli olmaz... vade ortası +1 ay da teslim olsun dedim .tamam dedi .peki org ücreti? oda 1500 lira çıktı.peşin ödedim..bundan sonra ödemelerim 1 lira bile artmayacak 2000*20 ay dogrumu evet dedi ..ocakta yazıldım içerde 22000 liram birikti kasım ayında 18000 de onlar kattı 40000 olarak paramı aldım.aracı buldum 49 000 e biraz da el borcu derken arabama kavuştum..ağustosta borcu bitecek...arabama biniyorum.ne biliim ben bi sıkıntı yaşamadım memnunum.( yani aslında verdiği bana 18000 lira borç 9 ay için.. ama önemli olan kendimi borç ödeme mantığıyla zorlayıp nerdeyse bi yılda 24 bin biriktirip 40 bin liram olması.kuraalı olsa belki iki ay sonra çıkardı .. durum bu) (şu da bi mantık 18000 e 1500 org.ücreti...kuralıda veya peşinatlı erken teslim de durum değişir.4000 biriktirip 36000 e 1500 de ödeyebilirdim..... |
EMİNEVİM ve EMİNOTO ile Araba Almak: Bilmeniz Gerekenler
EMİNEVİM ve EMİNOTO, Türkiye'de ev ve araba sahibi olmak isteyenler için finansman çözümleri sunan kuruluşlardır. Bu kuruluşlar aracılığıyla araba almak mümkündür.
EMİNEVİM'den araba almak için aşağıdaki adımları izlemen gerekir:
EMİNOTO, EMİNEVİM'in bir yan kuruluşudur ve motosiklet finansmanı da dahil olmak üzere araç finansmanı hizmetleri sunar. EMİNOTO'dan motosiklet almak için benzer adımları izlemen gerekir.
EMİNEVİM ve EMİNOTO'dan Araba Alanların Yorumları
EMİNEVİM ve EMİNOTO'dan araba alan kişilerin yorumları genel olarak olumludur. Müşteriler, finansman sürecinin kolay ve anlaşılır olduğunu ve ödeme planlarının esnek olduğunu belirtirler.
Ancak, bazı müşteriler faiz oranlarının yüksek olabileceğini ve erken kapatma cezasının alınabileceğini ifade etmektedirler.
EMİNEVİM ve EMİNOTO'dan araba almadan önce bu kuruluşların sunduğu koşulları ve sözleşme detaylarını dikkatlice incelemen önemlidir.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 31 Ocak 2015; 22:08:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|