Şimdi Ara

Eminem'in İlluminati ile İlişkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
5
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • edit 19 nisan 2013: eminemi çok severim şuanda odamda kopuyodum bu şarkıyla ama abi o arkadaki tek göz nedir ya? bkz:
    SANWAT Productionyoutube
    Just Lose It - Eminem live in New York
    http://www.youtube.com/watch?v=9rS2LlwP0Yw

şunu unutmayın bilinçaltı sembollerle konuşur

Bilen bilir Eminem'in illuminati ile ilişkisini. Bende kendi bi kaç tespitimi göstericem şimdi sizlere Eminem zamanında para için ruhunu şeytana sattı ve illuminatiye girdi. Size bunu kanıtı olarak eminemin 2009'da çıkardığı Relapse albümünün bonus track şarkısı olan My Darling şarkısının türkçe altyazılı halini atıcam şarkıda eminemin illuminatinin başında kim varsa onunla diyaloğu var işte şarkı:
    ikibinonucharamiyoutube
    Eminem My Darling - Şeytan'la Diyaloğu [Türkçe Altyazı]
    http://www.youtube.com/watch?v=lPbN-cYA6yQ
    Şarkıda görüldüğü üzere eminem illuminati'den çıkmak istedi ama buna izin vermediler. Eminem 1 yıl sonra 2010'de 1 albüm daha çıkardı albümün adı: Recovery işte albümün kapak resmi...

Eminem'in İlluminati ile İlişkisi ----------> Bilmeyenleriniz için bu tek göz deccal'i simgeliyor.

ve bu albümün içinde Cindirella Man diye bi şarkı var şarkının türkçe altyazılı halini izleyelim;
    EminemTurkiyeVevoyoutube
    Eminem - Cindirellaman (Türkçe Altyazı)
    http://www.youtube.com/watch?v=IIQ8pQSo-PE

şarkının sözlerinde görüldüğü gibi eminem illuminati'ye teşekkür ediyor kendisini öldürmedikleri için bazılarımızın ikinci bi şansı olmaz burada michael jackson'ı kastediyor. sonra da bunu heba etmeyeceğim felan diyor. ama benim de aklıma takılan bi soru var illuminati eminem'e ikinci bi şans verdiyse eğer neden ödül töreninde lady gaga'yı eminem'in yanına bu şekilde çıkardılar?

Eminem'in yüzünden korktuğu çok açık görülüyor... Daha çok kanıt var eminem'in illuminati ile ilişkisine örnek olarak mesela Eminem'in 2004 çıkardığı Encore albümünde Rain Man şarkısının sözlerine bakın ne demek istediğimi anlıycaksınız. Eminem en iyi arkadaşı proof'u nasıl öldürdüklerine falan bakın eğer bu yazdıklarım biraz merak uyandırdıysa daha çok aydınlanıcaksınız. neyse şimdilik bu kadar yeter yorumlarınızı esirgemeyin.

Aşağıda bi arkadaşın paylaştığı videoyu koyma gereksinimi duydum hem eminem hemde bugün popüler olan müzik piyasasındaki insanların illuminati'ye nasıl hizmet ettiklerini gösteren bi video; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9virlfxq4B8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K HOOD -- 19 Nisan 2013; 19:55:17 >

• BİLADER KÜTÜĞÜNE Mİ ALACAN ADAMI MÜZİĞİNİ DİNLE SANATINA SAYGI DUY GEÇ NEDİR BU KADAR BU İNSANLARIN MERAK ARAYIŞI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim

quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

BİLADER KÜTÜĞÜNE Mİ ALACAN ADAMI MÜZİĞİNİ DİNLE SANATINA SAYGI DUY GEÇ NEDİR BU KADAR BU İNSANLARIN MERAK ARAYIŞI

Müzik yoluyla manipülasyon tekniği uyguluyo adamlar dünyaya sen uyumaya devam et kardeş

• Ayağını denk alacaksın eminem efendi,
  • quote:

uppp

ya zaten bütün müzik dunyası ayni örgütte. neymiş will.i.am miş britneymiş . sarkinin sözlerine bak bizim doguşunkilerden anlamsiz ama adam be beat koyuyor şarkiya kulüplerde kopmalık. gerçek müzik diye bişey yok yıllar önce autotune çiktiktan sonra öldü. herkes böyle koyun gibi studyo sesi dinlesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eminem şuan illuminati meretinden kurtulmak istiyor bunu bir çok şarkısında açıklamıştır ve my darling şarkısında 'adam şeytana diss atıs bzim burdaki rapçiler hala arabesk rape atıp onların götünü kaldırsınlar' diye yorum yazmışlar gerçekten çok doğru bir yorum... ben tam bir eminem hayranıyım ve bu adamı çok araştırdım illuminati olayını önceden içindenmiş ama şimdi çıkmaya çalışıyor geceleri çelik yelekle yatıyormuş yakın koruması eminemin illuminatiden bağını koparmasından sonra yakın koruması 'emineme çok değişik şeyler oluyor deliriyor gibi' yorumlar yapmıştır ve korktuğunuda ifade ederek istifa etmiştir daha da yazardımda gece klavye çok ses çıkarıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Caterrev

eminem şuan illuminati meretinden kurtulmak istiyor bunu bir çok şarkısında açıklamıştır ve my darling şarkısında 'adam şeytana diss atıs bzim burdaki rapçiler hala arabesk rape atıp onların götünü kaldırsınlar' diye yorum yazmışlar gerçekten çok doğru bir yorum... ben tam bir eminem hayranıyım ve bu adamı çok araştırdım illuminati olayını önceden içindenmiş ama şimdi çıkmaya çalışıyor geceleri çelik yelekle yatıyormuş yakın koruması eminemin illuminatiden bağını koparmasından sonra yakın koruması 'emineme çok değişik şeyler oluyor deliriyor gibi' yorumlar yapmıştır ve korktuğunuda ifade ederek istifa etmiştir daha da yazardımda gece klavye çok ses çıkarıyo

özelden devam edebiliriz boşver bu cahilleri :D şaka bi yana çok ciddi bi konu ama bizim halkın olaylara bakış açısı ortada çoğunluk zavallı malesef.

gel o zaman pm ye :D bende fark ettimde sınıfımda hiç kimse illuminati inci sözlük falan bilmiyolardı ne yazıkki gittiğim gibi öğrettim bunlara çok zor olmuştu ama başarmıştım dersde falan konuşuyoruz böyle konuları sıkılınca :D

• korktum lan
  • Havalar güzel. Tam ilkbahar havası var. Ama yine de iyi giyinin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. attığın şarkının çevriminde çok hata var , bazılarını doğru çevirmişer ama baya yanlış var.
  • Son yıllar bu işin içinden çıkmaya çalıştı. Ama son düeti 50 cent ''My Life'' parçasın'da kendisine ait bölümde son sözleri ''Keşke Recovery yapmasaydım çocuklar'' diyerek kapatıyor belki bu karşı geldikten sonra tehtihler yağdı ama şunu bilelim oda tamamen kendi istemiyor hatta bir sözünde yeniden bir şans verseler ünlü olmam gibisin'den açıklamalar da bulundu. Bu arada My Darling parçasını Türkçe altyazı izle orada açıkca neler döndüğünü anlatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Son yıllar bu işin içinden çıkmaya çalıştı. Ama son düeti 50 cent ''My Life'' parçasın'da kendisine ait bölümde son sözleri ''Keşke Recovery yapmasaydım çocuklar'' diyerek kapatıyor belki bu karşı geldikten sonra tehtihler yağdı ama şunu bilelim oda tamamen kendi istemiyor hatta bir sözünde yeniden bir şans verseler ünlü olmam gibisin'den açıklamalar da bulundu. Bu arada My Darling parçasını Türkçe altyazı izle orada açıkca neler döndüğünü anlatıyor.

abi adam korkuyor zaten onu öldürmelerinden çünkü geride çok sevdiği ona onlarca şarkı yazdığı kızı var. benim kafam çok karıştı ya dr.dre acaba bu işin içindemi eğer içindeyse eminemi sokabilir çünkü eminemi o ünlü etti ve onun akıl hocası 50 cent ide eminem ünlü etti. şimdi bu üçü kanka oldu beraber bir çok şarkıları var :) ünlü etme olayı bi şarkının eline tesadüf olayı geçmesi ve şarkıcıyı plak şirketine katması ve ordanda ünlü olması ama işin içinde illuminati var tabiki... eminem kariyerinin ilk zamanlarında ün ve para için girmiştir illuminatiye o zamanlar bu konu hakkında cahildi ve onu kandırdılar her şeyin farkına son dönemlerde vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Son yıllar bu işin içinden çıkmaya çalıştı. Ama son düeti 50 cent ''My Life'' parçasın'da kendisine ait bölümde son sözleri ''Keşke Recovery yapmasaydım çocuklar'' diyerek kapatıyor belki bu karşı geldikten sonra tehtihler yağdı ama şunu bilelim oda tamamen kendi istemiyor hatta bir sözünde yeniden bir şans verseler ünlü olmam gibisin'den açıklamalar da bulundu. Bu arada My Darling parçasını Türkçe altyazı izle orada açıkca neler döndüğünü anlatıyor.

Eski şarkılarındada arkadaşlarını öldürüyorlar vesaire gerçekten yusuf var artık Eminem' de ismi gelmiyor aklıma gelince editlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

BİLADER KÜTÜĞÜNE Mİ ALACAN ADAMI MÜZİĞİNİ DİNLE SANATINA SAYGI DUY GEÇ NEDİR BU KADAR BU İNSANLARIN MERAK ARAYIŞI

+
  • şu komlo teoristlerinden biri de gerçek illüminati nedir öğrensin. biriniz de illüminatinin popçularla kendini ifşa etmek gibi bir amacı olmadığını anlasın.
  • ya neyin illuminatisi 10 yıldır eminem dinlerim 2-3 yıl önce illuminati muhabbetlerini okudum öğrendim. okumasam haberim olmayacak. müzikle illuminatik şeyler söylüyorlarmış filan. dinleyin oturun aşağı ya
  • Adam İlluminati'ye sözde kafa tutarak rant yapıyor , gövde gösterisi yapıyor. Orası disko değil beyler. Çıkanlar durumu belli.
  •  Eminem'in İlluminati ile İlişkisi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.