Şimdi Ara

Eminem'in İlluminati ile İlişkisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
5
Favori
7.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Orijinalden alıntı: DoomUpton

''Müzik dünyası deşifre oldu'' izlemeyen kaldımı hala

Malak gibi tum partlari tek seferde izlemistim hatta bi parti eksikti adres veriyodu ordan izleyin diye

+1

Ya 16 ya 17 parttı

• O değilde Eminem ' in yeni albümünün çıkmasına az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock 'N Roll Bebeğim
     Eminem'in İlluminati ile İlişkisi

su resimde lady gagaya odaklanan bi ben miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Siz illüminatiyi boşverinde,
    Büyük Ortadoğu Projesine hizmet edenlere bakıp da şoke olun,
    sonra da "BİR BİLDİKLERİ VAR HERHALDE" deyip aman BOŞVERİN.

İSRAİL vb. birçok politikasını eleştirdiği hatta " SAHTEKAR " dediği
    iktidara " EVİME GELDİM " diyen buj AJANI izleyin sonra bir kez daha Boşverin.
    Neden mi böyle oldu, Referandum da Milli görüşün EVET oylarını kapmak için.

Her şey ortada.

• bu adam illuminatiye karşı değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caterrev

quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Son yıllar bu işin içinden çıkmaya çalıştı. Ama son düeti 50 cent ''My Life'' parçasın'da kendisine ait bölümde son sözleri ''Keşke Recovery yapmasaydım çocuklar'' diyerek kapatıyor belki bu karşı geldikten sonra tehtihler yağdı ama şunu bilelim oda tamamen kendi istemiyor hatta bir sözünde yeniden bir şans verseler ünlü olmam gibisin'den açıklamalar da bulundu. Bu arada My Darling parçasını Türkçe altyazı izle orada açıkca neler döndüğünü anlatıyor.

abi adam korkuyor zaten onu öldürmelerinden çünkü geride çok sevdiği ona onlarca şarkı yazdığı kızı var. benim kafam çok karıştı ya dr.dre acaba bu işin içindemi eğer içindeyse eminemi sokabilir çünkü eminemi o ünlü etti ve onun akıl hocası 50 cent ide eminem ünlü etti. şimdi bu üçü kanka oldu beraber bir çok şarkıları var :) ünlü etme olayı bi şarkının eline tesadüf olayı geçmesi ve şarkıcıyı plak şirketine katması ve ordanda ünlü olması ama işin içinde illuminati var tabiki... eminem kariyerinin ilk zamanlarında ün ve para için girmiştir illuminatiye o zamanlar bu konu hakkında cahildi ve onu kandırdılar her şeyin farkına son dönemlerde vardı.
    Daha eminem, 50 cent hakkında bi b*k bilmiyorsun bize cahil diyorsun. 50 cent ' i eminem ünlü etmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: jambon

quote:

Orijinalden alıntı: DoomUpton

''Müzik dünyası deşifre oldu'' izlemeyen kaldımı hala

Malak gibi tum partlari tek seferde izlemistim hatta bi parti eksikti adres veriyodu ordan izleyin diye

zaten onu izleyen direk inanıyodu adamlar iyi sallamış

• yaw he he.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Big Proof barda kavga sırasında kafasına sıkılarak ölmedi mi biz mi yanlış biliyoruz (: illu ile ne alakası var onun ölümünün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.