Şimdi Ara

Emenike'ye Sizce İhtiyacımız Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Semih ile Guiza'yı satıp yerine alınabilir düşüncesindeyim. Tabi bonservisi bir Guiza parası olmayacağı halinde.
    Semih'in ben bu sene gideceğini düşünüyorum, Guiza malumunuz.
    Niang ile birlikte ileride...düşünmesi bile. İki kobra yan yana.
    Hem süratli-mücadeleci-bitiriciliği çok iyi.
    Bonservisi uygun olursa alınması taraftarıyım.

• Emenike'den önce iyi bir ön libero ve sol bek gerek . Yedekte Semih var zaten ne diye bi daha Emenike'yi alacağız ki ?
  • Niang 2 haftaya toparlar. Emenikenin adı bile geçmez
  • Dünyada Emenike'den başka topçu mu kalmadı bir Emenike'dir gidiyor, adamlar Güney Afrika 2. liginden bulmuşlar, bir scout ekibi kur sırf Afrika'da, futbol okulu aç, en yetenekli 1-2 genci getir takımına. Arsenal örneği ortada.
  • Evet üç büyüklerin hepsinde emenike konusu oldu tebriklerrrr
  • semihimi satacaz ? yok artık....
  • Sol bekte bukadar açık verirken yada orta saha dükülürken bence gereksiz olur. Semih kalmalı G.Ünal ve Güiza gitmeli. Emenike'ye para vereceğimize Yobo'nun bonservisini alalım.

G.Ünal zaten gençler kadar maça çıkamadı .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buna bi çare var mı??
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emenike dün yobo ve luganoyu bile dagıttı nerdeyse

özetini izledim ona göre konuşuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
    Dünyada Emenike'den başka topçu mu kalmadı bir Emenike'dir gidiyor, adamlar Güney Afrika 2. liginden bulmuşlar, bir scout ekibi kur sırf Afrika'da, futbol okulu aç, en yetenekli 1-2 genci getir takımına. Arsenal örneği ortada.

Anlatması kolay da nerde Türkiye'deki yöneticilerde o kafa. Haspel kader kulüp yönetiliyor, scout kurup genç futbolcu mu bulacaklar? Anca menajeri arayıp bana forvet lazım bul getir, veya şurda şu parlamış bunu alalım mantığı. Bkz. Güiza. Allahtan Aykut'un bir yararı o oldu da transfer sistemimiz düzeldi biraz, eskiden neydi öyle. Baroni'ler, Maldonado'lar. Brezilya'da Sao Paolo kıraathanesinden adam çağırsan bu ikisinden kötü oynamazdı yani. Emenike'nin gelişi, bulunuşu da değişik zaten.
    Her şeyden önce zihniyet yanlış bizde, devre arası veya sene sonu tekmeyi basacağımız Cristian'a ve onun kaprislerine katlanıyoruz yokluktan.

Emenike alınabilir. Niang-Emenike çift forvet oynayabiliriz, cidden çok da iyi olur. Fenerbahçe gibi takıma tek forvet yakışmıyor, evimizde Karabük'e karşı bile tek forvet oynuyoruz, hadi Avrupa'da veya TSL'de derbide, büyük maçta oynarsın anladık da. Gökhan Ünal-Güiza al birini vur ötekine, toplasan Emenike'nin yarısı yapmaz. Semih de bir garip, aptal oldu adam hakaret gibi 90'da girmeler falan. Çoğunluk diyor, Fener'in en güçlü kısmı forveti. Ben öyle düşünmüyorum. Sola adam lazım, orta sahaya Emre'nin yanına lazım onlar ayrı tabii.

• Emenike şuan süperligte ki her takımda iş yapar. Bence hiç oyana buyana vurmaya gerek yok fenere gelse olay olur , beşiktaşa da cimboma da trabzona da...

Aslında tam Trabzonun modern futboluna göre bir oyuncu , şahsen çok isterim parası neyse verilsin alınsın.
  • emenike alınırsa çok büyük bir adım olur
    alex ve niang çok rahatlar ve ikisi de çok daha güçlü kalır maçlarda ve sırf emenike sayesinde
    alex ve niang her maç gol atar

semihi asla yollamam fakat güiza ve gökhan ünal gönderilir ve emenike alınırsa çok iyi olur....
  • Fb'nin gölcüye mi ihtiyaci varmış ? Evet 5 tane atsin 3 tane yesin
    Fb'ye Emenike tarzında golcu degil , sol bek oyuncusu lazım
  • Her konuya yazıyorum, Emin bizim.
  • Gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Her konuya yazıyorum, Emin bizim.

Niye her konuya yazıyorsun ki amacın ne?
    Tama sizin ise tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode
    Dünyada Emenike'den başka topçu mu kalmadı bir Emenike'dir gidiyor, adamlar Güney Afrika 2. liginden bulmuşlar, bir scout ekibi kur sırf Afrika'da, futbol okulu aç, en yetenekli 1-2 genci getir takımına. Arsenal örneği ortada.

Anlatması kolay da nerde Türkiye'deki yöneticilerde o kafa. Haspel kader kulüp yönetiliyor, scout kurup genç futbolcu mu bulacaklar? Anca menajeri arayıp bana forvet lazım bul getir, veya şurda şu parlamış bunu alalım mantığı. Bkz. Güiza. Allahtan Aykut'un bir yararı o oldu da transfer sistemimiz düzeldi biraz, eskiden neydi öyle. Baroni'ler, Maldonado'lar. Brezilya'da Sao Paolo kıraathanesinden adam çağırsan bu ikisinden kötü oynamazdı yani. Emenike'nin gelişi, bulunuşu da değişik zaten.
    Her şeyden önce zihniyet yanlış bizde, devre arası veya sene sonu tekmeyi basacağımız Cristian'a ve onun kaprislerine katlanıyoruz yokluktan.

Emenike alınabilir. Niang-Emenike çift forvet oynayabiliriz, cidden çok da iyi olur. Fenerbahçe gibi takıma tek forvet yakışmıyor, evimizde Karabük'e karşı bile tek forvet oynuyoruz, hadi Avrupa'da veya TSL'de derbide, büyük maçta oynarsın anladık da. Gökhan Ünal-Güiza al birini vur ötekine, toplasan Emenike'nin yarısı yapmaz. Semih de bir garip, aptal oldu adam hakaret gibi 90'da girmeler falan. Çoğunluk diyor, Fener'in en güçlü kısmı forveti. Ben öyle düşünmüyorum. Sola adam lazım, orta sahaya Emre'nin yanına lazım onlar ayrı tabii.

Hocam Fb tek forvet oynamıyor ki zaten.Kağıt üzerinde tek forvet gibi görünsede Alex ve Niang çift forvet oynuyor.

• Geçen sene makulula deniyordu büyük takımlar için ne oldu? bu sene gören var mı hiç ?

Emenike de makukula gibi olacaktır büyük ihtimal..1 sene parlar sonrasında yatar..
  • şaka maka nıang semıh güıza gökhan 4 tane gol kralı var kadroda. emenıkeyı alıp ne yapıcak daha fener gözü doysun forvetsız oynuyoruz bız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

şaka maka nıang semıh güıza gökhan 4 tane gol kralı var kadroda. emenıkeyı alıp ne yapıcak daha fener gözü doysun forvetsız oynuyoruz bız :)

Orası öyle ama.
    Guiza'yı geç.
    Gökhan şans bulamıyor bulduğunda ise iyi değerlendiremiyor.Gidecek sanırım.
    Semih bitirdiler bu adamı, yerinde olsam 2-3 sene önce giderdim.
    Niang'a laf yok.
  • 4 4 2 de is yapar niangla..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.