Şimdi Ara

emekli olduktan sonra bütün herşey boşmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okuduğun okul,yaptığın iş meslek,elindeki kitaplar,diplomalar,kurslar belgeler kaynaklar
    bütün herşey boş ve hepsini yak gitsin,diploman hiçbirşeyin önemi yok
    sadece aybaşında gidip maaşını çekiyorsun onunla yaşıyorsun,git kahveye otur çay iç sohbet et
    bizim kahve emekli dolu 1 tanesi bile mesleğini söylemedi,çünkü anlamı yok

• Sağlık sorunun yoksa mutlak huzur emeklilik. Çocukluk gibi. Özgürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşlanınca eşyanında önemi yok,üstündeki kıyafet ve önünde yemek önemli olan o gerisi boş
  • Bence emeklilik süper bir olay mesela ben 42 yaşındayım inşaallah 13 sene sonra 55 yaşında emekli olacağım emekli maaşımı almaya hak kazandığımda 1 gün bile çalışmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki emekli olunca iyi bir maaş bağlanacak gibi düşünüyorsunuz. Max 2000 TL yi gecmiyecek eğer tavandan pirimleriniz ödenmemiş ise yada özel emeklilik vs durumunuz yoksa.

• Paran varsa emeklilik guzel olur ancak max 2 bin tl alabilecegin emeklilik olursa çöp.

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Gençliğinde yaşayamadığın günleri yaşlandığında hastanelerfe geçirme inşallah abi. Ben de 11 yıllık memurum yaşım 32. Emeklilik planlamıyorum. Bugünü yaşamak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hele şükür birileri anlamaya başladı düzenin ne olduğunu.
  • Alınan emekli maaşıyla ancak kahvehaneye kadar gidilebildiği için emekli olunca tüm yapılan o kadar. Çoluğu çocuğu hayat sahibi yaptıktan sonra kaplıcalar, karadeniz turları, tatiller...

Pardon. Bir an hayal etmiştim..

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Ama bir farkla, enerjin yok.

• keşke herkesin,istisnasız her insanın aylık maaşı olsa..

hayat bence daha güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

yaşlanınca eşyanında önemi yok,üstündeki kıyafet ve önünde yemek önemli olan o gerisi boş
    iyide biz kendimizi yırtıyoruz şimdi o primleri ödeyebilmek emekli olabilmek için ? o kadar eyt li hak arıyor sokaklarda emekli olabilmek için , siz de çıkıp diyorsunuzki emekli oldum ama çok mutsuzum

valla yerlerimizi değişelim o zaman ben mutlu olurum emekli olunca çünki hiç olmazsa her ay az yada çok belli bir parayı almayı garanti ederim uyku kalitem bile düzelir strrsim azalır, şimdi ekmeğimiz aslanın midesinde iş hayatımız pamuk ipliğine bağlı yani hiç bir güvencemiz yok

kimi emekli olabilmek için kendini parçalar yıllarca bizim gibi kimide sizin gibi emekliyim ama mutsuzum der, şu insanoğlunu anlamak gerçekten çok güç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.