Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.202
Cevap
658
Favori
1.747.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 265266267268269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben sero

Bana para ver ykb ye geçmem. Maaş müşterisinden hesap işletim ücreti alan banka benim nazarımda çöptür.

Alıntıları Göster

Alamazlar konuşmaları kaydettim hiçbir aidat olmadıgı kayıtlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Alamazlar konuşmaları kaydettim hiçbir aidat olmadıgı kayıtlı.

Alıntıları Göster
    Hadi ya 3 sene boyunca her 3 ayda bir boşuna kavga ettik o zaman. Çöp değil çöp oğlu çöp banka benim nazarımda. Şekerbank kıyası değil bunu konuşmak bile abes zaten ama yinede millete tepeden bakan banka ve çalışanlarına tahammülüm sıfır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kimse için yoksa çok komik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Ssoc

Fast yok derken sadece emekliler için yok demek mi istediniz?

Kimse için yoksa çok komik
    Fasta kayıtlı bankalar arasında yer almıyor. Haftasonu eft yapınca acı gerçekle karşılaştım

Hadi ya 3 sene boyunca her 3 ayda bir boşuna kavga ettik o zaman. Çöp değil çöp oğlu çöp banka benim nazarımda. Şekerbank kıyası değil bunu konuşmak bile abes zaten ama yinede millete tepeden bakan banka ve çalışanlarına tahammülüm sıfır.

Alıntıları Göster

Sendede iyi sabır varmış bir insan kazıklandıgını anlayıp 3 sene aynı bankada dururmu? Neyse kurtulmuşun.

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Sendede iyi sabır varmış bir insan kazıklandıgını anlayıp 3 sene aynı bankada dururmu? Neyse kurtulmuşun.

Alıntıları Göster
    Maaş müşterisiyim diyorum nasıl kaçayım. İşyerim ykb ile anlaşmıştı.

Alıntıları Göster

maaş müşterisi olduğunuzda hesap işletim ücreti alamazlar. Ya şirketiniz maaşları YKB den ödemiyor(farklı bankadan transfer ediyor) yada başka sorun var.

• haberlerde adamın biri diyorki komşum emekli oldu 4 yıl oldu hala 1500 alıyor hiç zam almadı,cidden doğrumu hani emeklilerimiz avrupayı gezecekti bu adamlar otobüs bileti alıp köyüne bile gidemez ki🤔

Alıntıları Göster

İşyeri maaş müşterisinden asla alamazlar arkadaşın dedigi gibi, bnm şirket garanti gibi kan emici bankadan veriyor onlar bile alamıyorlar.

Ykb eft ücretli diyorlardı bu ay bir tane yaptım ücret almadı demekki ayda bir kaç hak var.

maaşı 1500 ün altında olanları 1500 e tamamladılar, kendi maaşı 1500 e gelene kadar öyle devam edecek 1500 ü geçerse artış olacak.burada kilit kelime tamamlama yaptılar zam yapmadılar.

örnek maaş 1100 ödemeyi 1500 olarak yapıyorlar zam geliyor maaş 1250 oluyor gene 1500 ödüyorlar gibi.

• RESMİ TEFECİ olan BANKA'lar kural kanun tanımazlık, kendilerini yasaların üzerinde görüyor, aynen Türkiyedeki Telefon operatörleri başta olmak üzere, Kartelci, trölcü, faşizan, kapitalist düşüncenin haklarını ve hakkı olmayanlarını kendi lehlerine çeviriyorlar.

EMEKLİLERE verdikleri 3 yıllık SGK + BANKA PROMASYONLARI korkunç derecede az aslında, size verilenin en az 2 katı, 3 katı, 4 katı verilen kurum, kuruluş, şirket, oda mensupları vs var. Yukarı postlarda bakın şu banka şu DOKTOR ,Şu AVUKAT , Şu BARO vs vs gibi çok daha iyi şartlar sunuyor , hatta maaş müşterilerine özel kredi oranı, checkup, asistan hizmeti, vs vs sunuyor. biz EMEKLİLERE ise göstermelik ucundan acukkk misali.

Konu başlığı harici olacak okuyanlar için yazayım.

Öncelikle eskiden çoğu bankadan hesap işletim ücreti , kredi kartı aiadtı, kredikartına Otomatik ödeme fatura talimatı vs vs ücret alanları terkettim , bazı bankalar ile misal YKB ile ise yılların verdiği alışkanlık, bazı mecburiyetler vs sebebli kaldım. ( şu bazı engellerim bitsin , onuda terk edeceğim)

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/bireysel-urun-ve-hizmet-ucretleri

öncelikle şuraya baktım TEK TEK alanlara bakınca PTTBANK hala alıyor, diğerlerinin şartı şurtu var, ama altında danıştay ibaresi var

https://www.bankalar.org/hesap-isletim-ucretleri

sonra tek tek bankalara baktım.

https://www.bankalar.org/ptt-bank-hesap-isletim-ucretleri

https://www.bankalar.org/hsbc-hesap-isletim-ucretleri

https://www.bankalar.org/anadolubank-hesap-isletim-ucretleri

https://www.bankalar.org/ziraatbankasi-hesap-isletim-ucretleri

en iyisi şube faksına, müşteri hizmetleri şube temsilcinize, bankanın genel merkezine, müşteri hizmetlerinin FAKSLARINA ve EPOSTALARINA ve WHATSUP vs lerine aşağıdaki mesajı alıntılayarak yollayın, geçmişe dönük talep edebilirsiniz ihtimal dahilinde geride ödeyebilirler.

AMA illa ŞUBEYE gelin diyebilir, şubeye gidemeyenlere devam edebilir ( kardeşim maaş hesabından garip kesintiler, havale , eft ücretleri alıyor, işyeri başka bir şubede maaş hesabı tanımlayıp açmış , illa o şubeye gitmesi gerekiyor, işyerinden izin alsa maaşı kesiliyor, uzak şube gidemiyor, telefonla olmuyor, şubenize gidin diyorlar

Haa ama internetten bakınca şikayet sitelerine lubeye gidenlere de MH arayın deyip arada sizi top gibi oynatıyorlar. Bazı bankalar özel anlaşma yaptık şirketlerle diye, bazılarıda mesela 16dan sonra maaş müşteriside olsanız EFT, FAST, HAVALE dahil ücret alırım diyebiliyor. Aman dikkat bazı işlemler mobilde ücretsiz, internette ücretsiz , ama şubede dahi ücretli, mesela geçmişe ait bir dekont lazım, şubeden basın derseniz süze ücreti dahi söylemeden 10TL keser YKB , para olmasada yatınca otomatik ruhunuz duymadan tahsil eder, Yada geçmiş ekstre alın, kredş kartı ekstresi isteyin BASILI olması zorunlu değil eposta dahi yollasa sayfa başı şu kakara ücret , şu kadar masraf şu kadar komisyon alır. YANİ AMAN DİKKAT ücretsiz sanılan çoğu şey ücret alınabiliyor, alıyorlar. MAÇ SIRASINDA KURAL değiştirmek gibi, mesela gene örnek YKB diyelim her ay maaşınız ile 10gram altın aldınız. birikti siz vadesiz den altına baktınız getirifaiz az , vadeli açtınız, diyelim %1 getiri alıyorsunuz, hoop bir mesaj artık 100gram altına, hooop bir mesaj daha artık 200gram, hooop 500gram, hoooop BİR KİLOGRAM ALTIN üzerine ve en az 6 ay vadeli olan hesaba cuukkk kadar faiz getirisi .... İnanın başıma geldi, diyelim ki 600gram, hatta 999gram altınız oldu yıllarca biriktirdinşiz, kademeli kademeli 2 yıl içinde bunu başınıza getirdiler. Yani siz planları unutun, HAAA satıp başka bankaya gidersenişz KUR NAKASI sebebli YKB dan ZARAR edeceğinizi görüp 999gram altını orda getirirsiz bırakmak zorunda kalırsınız. HAAAA fiziki çekmek için şart 1 KİLOGRAM hadi tamamladınız 1 KG , şubeye gittiniz hıııp KOMİSYON MASRAF ZART ZURT kesintisi uyguluyoruz dediler, VAZ GEÇİRDİLER sizi !!!!

2021 yılı güncelleme:

T.C. Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu, 18.11.2015 tarihli 2015/1215 esas numaralı kararında Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 13. maddesinin 1. fıkrasının ve buna bağlı olan Ek-1'de yer alan 2.1. Hesap İşletim Ücreti yönünden yürütmenin durdurulmasına oy birliği ile karar vermiştir. Dolayısıyla Danıştay tarafından yürütmenin durdurulması kararı kapsamında finansal tüketicilerden yurt içi şubelerde hesap işletim ücreti tahsil edilmemektedir.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• yapı kredide referens olduğumuz kişi uygun yazıp 4470 e msj atması gerekiyo, pakedi var normal tl si olmadığından gönderemiyoz. varmı bunun bi çözümü.

Bayadır böyle Akbank ta birde kredi kartı ücret muafiyeti yapsa güzel olurdu, bence beklemek daha mantıklı şu ara 2022 ye doğru 2000 li rakamları geçebilir bankaların verdikleri promosyon tutarları.

Bencede, yeni emekli oldum, 10 gün önce, daha maaş bağlanmadı, bende duydum bu yılbaşından sonra 2k yı geçecek denilen promosyonları, bekleyeceğim bakalım.

• Arkadaşlar YKB den emekli maaşı alanlar diğer banka atm lerinden para çekerken ücret talebi ile karşılaşıyormusunuz? Ben daha önce maaşımı qnb den alıyordum tüm ATM lerden ücretsiz paramı çekebiliyordum sizdede durum böylemi?

Bunu denemedim açıkça ykb bankamatik heryerde var ihtiyaç olucagını sanmıyorum.

Bu arada mesai saatleri içinde eft fastda olsa diger bankalara işlem ücreti almıyor ykb bu 4.işlemim sıfır para .

Alıntı --- 09.10.2021 - 23:44  09.10.2021 - 23:49  Engin Uzunoğlu

https://www.emlak365.com/teb-kampanyasi-emeklilerin-ceplerini-dolduracak-emeklilere-2100-tl-destek-odemesi

Emekli vatandaşlara TEB'den 2.100 TL destek açıklaması yapıldı. TEB'in duyurduğu kampanya açıklamasına göre emekli müşterilere bazı şartlar karşılığında geri ödemesiz 2.100 TL ödeme yapılıyor. 

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    8 Ekim 2021 den sonra emekli olanları kapsıyor benim anladığım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.