S

Çavuş
24 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 173 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sadece telefon numarası ile Facebook hesabı açmıştım.
Ardından o hesap dışında farklı bir hesap daha açtım telefon numarası ile.

Şimdi sadece ikinci hesaba telefonla girebiliyorum ama ilk hesaba telefon bilgisi ile giremiyorum.

O hesaba giriş için ne yapabilirim?
Bendeki vdsl modem ile kullanabilir miyim? Kendi verdikleri modemi istemedim. Ama tplink arayüzüne bazı işlemler yapmak gerekiyor. Nasıl yapıldığımı bilen var mı? WAN girişinden internet nasıl olur
İzmir’de olup süperbox devretmek isteyen varsa pm ile iletişim kursun lütfen
Arkadaşlar özet geçeyim.

Hesap çalındı, tekrar almaya çalıştım. Aldım da. Hesaba giriş yapıyorum Ama doğrulama kodu istiyor. Bana kod gelmiyor. Elimde sadece e posta var. Cep teli eklemedim. Çalan kişi eklemiş olabilir.

E-posta ile doğrulama var mı? İki faktörlü doğrulama hesaba giremeden kapanmıyor mu?
Resim her şeyi özetliyor. Dev bir ayna. Arkası boş. Çocuk çarpsa komple üstüne yıkılacak cinsten. Ben şimdi ne yapsam arkasını doldursam? Ayna şart değil. Aynayı kaldırıp neyle kapatsam?

Müteahhit aldığım eve bunu takmış. Kullanan var mı? Ucuza kaçılmış bir ürün mü? Verim olarak b sınıfı yazıyor. Değiştirmeli miyim?
Bende salcano ng 700 27,5 jant var ama frenleri bitik durumda. Kendim değiştirmek istedim ama bir sürü çeşit çıktı. Hangisi uyumlu bilen var mı

Uygulama çok kötü. Forumlara ulaşmak imkansız oldu. Sürekli hata veriyor.

Cihaz: iPhone8,1 (12.0.1)
Sürüm: 1.3.2 (604)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 393
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 22.321 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 385 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.