Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23.202
Cevap
658
Favori
1.747.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şekerbank iyi hoş ama Troy kart verdiler ve verdikleri atm kartında temassız özelliği yok. Hatta şubeden hemen kart vereceklerdi ama biz üzerinde isim de yazsın dediğimiz için adrese yolladılar. Bu devirde hala temassız özelliği olmayan kart mı kaldı. Kendileri bilirler maaş yattığı gibi atarız Ceptetebe oradan devam ederiz.

Birçok özel şirket, birlikler, odalar, meslek mensupları aslında yıllardır , biz emeklilere Türkiye Emekliler derneği sayesinde almadan çok öncede maaş promasyonları alıyorlar idi, hala alıyorlar.

Bundan daha iyi maaş promasyonu alanlarda vardır, sakın polemiğe girmeyelim, sadece darısı başımıza niyetiyle paylaştım.

https://tr.sputniknews.com/20210910/vanda-saglik-calisanlarinin-alacagi-maas-promosyonu-7-bin-615-tl-olarak-belirlendi--1048779702.html

Van’da sağlık çalışanlarının alacağı maaş promosyonu 7 bin 615 TL olarak belirlendi

Van’da sağlık çalışanlarının 38 aylık süreç için alacağı maaş promosyonu 7 bin 615 TL olarak belirlendi.

Van İl Sağlık Müdürlüğü personelinin aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyon protokolü ihalesi gerçekleştirildi.

Van İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen banka promosyon protokolü ihalesine 8 banka katıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre Yürütülen süreç sonucunda son tura İş Bankası ve Yapı Kredi Bankası arasında kaldı. Komisyonun ısrarlı pazarlığı neticesinde bu tutarı 7 bin 615 TL olarak karara bağlandı.

İl Sağlık Müdürlüğü ve hastanelerde görev yapmakta olan memur, sözleşmeli ve kadrolu işçi personelin aylık ve ücretlerinin ödenmesiyle ilgili olarak; bu sonuca göre, 4 bin 646 sağlık çalışanlarının 38 aylık süreç için alacağı maaş promosyonu tek seferde nakit ödenmek üzere 7 bin 615 TL olmak üzere toplamda 35 milyon 379 bin 290 TL promosyondan faydalanacakları belirtildi.

Biz sgk emeklileti promasyon tarihçesi

TÜED tamam bize de bunu getirsin ama yetmez

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 11 Eylül 2021; 18:26:1 >
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• den kullanıcısına yanıt

5 yıldır şekerbank tan maaş alırım hiç şekerbank atm sinden işlem yapmadım. tüm atm ler ücretsiz,eft havale desezi sınırsız ücretsiz.bende enpara üzerinden işlemlerimi hallediyorum.

Emekli Yönlendirim Kampanyası
    https://sekerbank.com.tr/bireysel/kampanyalar-yeni/emekli

Kampanya devam ediyormu sitesinde hala KAMPANYALAR FIRSATLAR olarak sunuyorlar , ama en altta bitiş tarihi bayağı eski, sanırım rakamları güncelleyip tarihi güncellemediler.

Emekli Yönlendirme Kampanyası

Emekli tanıdıklarını Şekerbank’a yönlendiren her müşterimiz 150 TL kazanıyor!

Bankamıza her yeni emekli maaş müşterisi için yönlendirim sağlayan ve maaşlarını Şekerbank’tan almalarını sağlayan her Şekerbank müşterisi 150 TL nakit ödüle hak kazanıyor.

Üstelik maaşını Şekerbank’a taşıyan emekliler de 600 TL’ye varan nakit ödül kazanıyor.

Kampanya Koşulları:

• Şekerbank müşterileri Bankamıza yönlendirdiği yeni emekli müşterisi başına 150 TL nakit ödül kazanacaktır.

• Ödül yüklemesinin yapılabilmesi için; bankamıza kazandırılan yeni emekli maaş müşterisinin maaşının Bankamıza yatması şartı aranacaktır. Takip eden ayın başında yüklemeler gerçekleştirilecektir.

• Yönlendirim sağlayan müşterinin Şekerbank T.A.Ş de açılmış vadesiz TL mevduat hesabının bulunması gerekmektedir. Hesabı bulunmayan müşterilere ödül yüklemesi gerçekleşmeyecektir.

• Kazandırılan emekli müşteri farklı kurgulardaki emekli kazanım kampanyalarından sadece birisine konu olabilir.

• Aynı müşteriyi yönlendiren birden fazla müşterimiz olması durumunda, yönlendirim bildirimi ilk yapılan kişi dikkate alınarak ödül yüklemesi yapılacaktır.

Müşteri yönlendiren kişi, kampanyada toplam en fazla 1500 TL ödül kazanabilir.

• Yönlendirme ekranlarına bilgileri girilen emeklilerin kayıt tarihinden itibaren en geç 4 ay içerisinde maaşının Şekerbank hesaplarına yatmış olması gerekmektedir. 4 aylık süreden sonra maaşı yatan emekliler için yönlendirme girişi yapan müşteriye ödül verilmeyecektir.

• Yönlendirilen emeklinin maaşı hali hazırda Şekerbank hesaplarına yatıyor ise bu emekli için ödül verilmeyecektir.

• Şekerbank personel, iştirak çalışanları ve 1. derece yakınları kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya 31.12.2019 tarihine kadar geçerlidir. Şekerbank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkına sahiptir.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• den kullanıcısına yanıt
    garanti bankasının bankamatik kartında hatta aidatsız kredi kartında bile temassız özellik yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, babam pttden maaş alıyor, 2020 de promosyon aldı. yk promosyon kampanyasından faydalanmada bir sıkıntı olur mu? verilen promosyonun tamamını mı keserler yoksa bir kısmını? teşekkürler

kalmadığınız süreyi keserler. 3 yıl için 600 lira aldınız diyelim. 2 sene erken giderseniz 400 tl geri ödersiniz. herhangi bir ceza veya faiz çıkmaz. sadece taahhüt edip kalmadığınız sürenin ücretini geri ödüyorsunuz

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iyi oldu bende şeker konusunda acabamı diyordum şimdi netleştim . no:şeker Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 14 Eylül 2021; 15:3:39 >

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

YKB kullananlar değişiklik duyurusu

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/bireysel-urun-ve-hizmet-ucretleri?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Degerli Musterimiz, 01.10.2021 tarihi itibariyla dijital kanallardan yapacaginiz EFT ve Gec EFT islemleri icin uygulanacak ucretlerimiz hakkinda detayli bilgi icin:https://yapikredi.com.tr/y/OWKP

Yapıkredi bankası EFT saatleri değişik miş.

MH aradım telefon da. başka bankaya EFT de eğer muafiyetiniz yok ise normal ücretler kesiliyor. 16ya kadar.

16:00-17:30 arası geç EFT oluyor ve yüksek.

17:30 dan sonra ise ileri Tarihli EFT olup ertesi gün yollanıyor. 

çoğu banka 16 ya kadar mış EFT sonrasında ücretler , şartlar değişiklik gösteriyor. Bazı bankalar 16:15, bazısı 16:30, bazısı 17:00 gibide belirlemiş olabiliyor.

Yani EFT zamanı ve para hesaba geçince işleme durumuda farklılık gösterebiliyor.

Demekki hafta içi 16dan önce EFTHAVALE vs yapıp parayı bağlamak işleme almak vs önemli. Akşam ve haftasonu ve bayram tatil vs lerde komisyon ve ücretler değişkenlik gösteriyor. Bilelim bu duruma göre hareket edelim aklımızda olsun.

Muafiyetinizi şubeden sorabilirsiniz biz göremeyiz dedi.

.
    ..
    ...

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Bankamatik kartını internet bankacılığına girip iptal edin, sonra tekrar kart başvurusu yapıp trink olan paracard i seçerseniz temassız olarak gelir.

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Yapıkredi bankası EFT saatleri değişik miş.

MH aradım telefon da. başka bankaya EFT de eğer muafiyetiniz yok ise normal ücretler kesiliyor. 16ya kadar.

16:00-17:30 arası geç EFT oluyor ve yüksek.

17:30 dan sonra ise ileri Tarihli EFT olup ertesi gün yollanıyor. 

çoğu banka 16 ya kadar mış EFT sonrasında ücretler , şartlar değişiklik gösteriyor. Bazı bankalar 16:15, bazısı 16:30, bazısı 17:00 gibide belirlemiş olabiliyor.

Yani EFT zamanı ve para hesaba geçince işleme durumuda farklılık gösterebiliyor.

Demekki hafta içi 16dan önce EFTHAVALE vs yapıp parayı bağlamak işleme almak vs önemli. Akşam ve haftasonu ve bayram tatil vs lerde komisyon ve ücretler değişkenlik gösteriyor. Bilelim bu duruma göre hareket edelim aklımızda olsun.

Muafiyetinizi şubeden sorabilirsiniz biz göremeyiz dedi.

Alıntıları Göster

ayda 3 hak var biliyorum ücretsiz olarak. birde yapı kredi müşterisi olanlara bir tüyo vereyim. ilk önce yapı kredi eko kart çıkarıyorsunuz kredi kartı olarak. bu kartın aidatı yok. yanlız bu kart mobilden başvurulmuyor telefonla başvuruyorsunuz. kart adresinize geldikten sonra gene telefonla bu kez ek kart olarak degil ikinci kart olaran world gold kart çıkarıyorsunuz. bu kart kampanyalar taksit herşeyden faydalanıyor. eko kart açık kaldıgı süre içinde world gold kartın yıllık 200 tl olan aidatı gelmiyor. yapı kredide 2. karta aidat olmadıgı için. bu çok hoşuma gitti kan emici garanti bonusla her yıl kart aidat kavgası yapmaktan kurtuldum hemen iptal edicem garantiyi.

• Parola aldık şekerbanktan oley

Bakalım promosyonu 5 aya yatırırlar herhalde

• S.a arkadaşlar babamın aylığını yapıkrediye taşıdık 2 tane aylık alıyor 17 sinde 2190 tl 28 inde 2700 tl alıyor bugün 1500 tl promosyon yattı 2 aylık toplamına göre 1750 yatması gerekiyordu 250 eksik yattı acaba eksik tutar 28 inde diğer aylık yatınca yatar mı

Orijinalden alıntı: Easy Ice

ayda 3 hak var biliyorum ücretsiz olarak. birde yapı kredi müşterisi olanlara bir tüyo vereyim. ilk önce yapı kredi eko kart çıkarıyorsunuz kredi kartı olarak. bu kartın aidatı yok. yanlız bu kart mobilden başvurulmuyor telefonla başvuruyorsunuz. kart adresinize geldikten sonra gene telefonla bu kez ek kart olarak degil ikinci kart olaran world gold kart çıkarıyorsunuz. bu kart kampanyalar taksit herşeyden faydalanıyor. eko kart açık kaldıgı süre içinde world gold kartın yıllık 200 tl olan aidatı gelmiyor. yapı kredide 2. karta aidat olmadıgı için. bu çok hoşuma gitti kan emici garanti bonusla her yıl kart aidat kavgası yapmaktan kurtuldum hemen iptal edicem garantiyi.

Alıntıları Göster

Şeytan ayrıntıda saklıdır biligileri , tüyoları için teşekkürler. Güzel yöntem.

Lakin YKB çok güvenmiyorum, önce eroinman gibi beleş alıştırıp sonra çaktırmadan ücreti dayar.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)www.yapikredi.com.tr
    Ürün ve Hizmet Ücretleri | Hesaplama Araçları | Yapı Kredi
    https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/bireysel-urun-ve-hizmet-ucretleri
    1. yıl bazen böyle ücret almama yapar, aman dikkat 2. yıl da birden ekstrede arada kıyıda köşede ücreti yansıtabilir. Tecrüğbeyle sabit iyice ekstrelere bakmak lazım. Bazen kredi kartından, bazen vadesizden, bazen de WORLD PUAN dan kesebiliyor aidatı ( siz talimat vermeseniz de sistemde terslik olmuş diyor bahanesiyle , çakarsan iade ediyor.

Ayrıca mesela mesaj geldi size özel dedi, 0 faiz, masraf ile 2 taksit dedi, yada başka size 1 parmak bal çaldı ağzınıza, aman gene dikkat mutlaka o ay ve gelecek ekstreleri inceleyin, kaç defa başımıza geldi 0 masrafı dediğini birden yansıtacağı tutmuş sistemin. Arayıp MH düzelltirdim .

YKB böyle hinlikleri çok yapar. Mesela fatura ödeme ücretsiz sanırsınız , ilk aylar öyledir, sonradan maç ortasında kural değiştirir, kredi kartı ile otomatik ödeme talimatınızdan bir baköışsınız fatura başına 2-3-5 TL komisyon masraf vs almış. Ararsınız haa eskiden ücretsizdi sonradan kredi kartı seçeneğine ücret geldi. Onlarca fatura talimatımız vardı hepsinden masraf almış durmuş ben farkedene kadar, hemen iptal edip ENPARA ya aktrardım. Kredi kartımdan ödeniyor, param olsada olmasada. masrafı vs de yok, ama 2 yıl içinde ondada 1 ay içinde 3 faturam genel sistem arızasında ödenmemiş, aradım ertesi gün manuel ödedik, çıkan masrafı bize mail atın geri ödeyelim dediler, ben uğraşmadım geç ödeme faizi yansıttı tabi fatura firmaları. Sineye çektim çok cuzi geçödeme faizleri idi diye.

ek bilgi EK KARTLARIN ÇOĞU ÜCRETLİ. 2.yıldan itibaren almaya çalışabilir.

1 Ocak 2021 Öncesi Ücretler1 Ocak 2021 İtibarıyla ÜcretlerTahsilat Periyodu

Asıl KartEk KartAsıl KartEk Kart

Worldcard139,5069,75159,5079,75YıllıkWorld Gold158,5079,25181,5090,75Yıllık

World Platinum178,5089,25204,50102,25Yıllık

Crystal609,50201,00698,00230,00YıllıkPlay139,5069,75159,5079,75Yıllık

Play (Öğrenci)----Yıllıkadios184,5092,25211,00105,50Yıllık

adios Premium270,50135,25309,50154,75Yıllık

taksitçi139,5069,75159,5079,75Yıllık

Fenerbahçe Worldcard139,50-159,50-Yıllık

Fenerbahçe World Gold158,50-181,50-Yıllık

Fenerbahçe World Platinum178,50-204,50-Yıllık

Opet Worldcard158,5079,25181,5090,75YıllıkWorld

Eko----Yıllık

KoçAilem Worldcard----Yıllık

Kredi Kartı Ek Kart Yıllık Üyelik ÜcretiAsgari TutarAsgari

Oran (%)Azami TutarAzami

Oran (%)AçıklamaGüncelleme Tarihi

Opet Worldcard--90,75 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

World Platinum--102,25 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

World Gold--90,75 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

Worldcard--79,75 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

Taksitçi Kart--79,75 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

Play Kart--79,75 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

KoçAilem Worldcard----Yıllık; BSMV dahil23.01.2015

Crystal--230 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

Adios Premium--154,75 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

Adios--105,5 TL-Yıllık; BSMV dahil01.01.2021

World Eko----06.12.2013

kredi kartı ile OTOMATİK ÖDEMELERİNİZDEN artık birkaç yıl önce almadığı masrafları misliyle yeni faturalarda alıyor.

Nakit Çekim Ücreti

Kredi kartınızla nakit çekilen veya nakit çekim hükmünde sayılan tutarlar için alınacak nakit çekim ücreti, nakit çekim tutarının %1,05’i olarak tahsil edilmektedir.

Nakit Çekim işlemi banka dışı kanallardan yapıldığında, nakit çekim ücretine ek olarak, işlemin bankaya maliyeti kadar ücret tahsil edilecektir.

İşlem Ücreti

Kredi kartından anlaşmalı kurumlara ait fatura ödemlerinde 0 – 75 TL arası tutarlar için 2 TL, 75,01 TL ve üzeri tutarlar için tutarın %2,5’i kadar işlem ücreti yansıtılmaktadır. Bireysel kredi kartları ile www.sgk.gov.tr veya Yapı Kredi kanallarından yapılan her bir SGK ödemesinde 0-80 TL arası tutarlar için 2 TL, 80,01 TL ve üzeri tutarlar için ise %2,5 işlem ücreti alınmaktadır.

Ödeme İşlem Ücreti

Ödeme noktası olan World Üye İşyerleri'nden, PTT online şube ve merkezlerinden yapılan her bir ödeme için Bankaya maliyeti kadar ücret tahsil edilecektir.

Kart Yenileme Ücreti

Bir takvim yılı içerisinde kayıp, çalıntı, kart/program/özellik değişiklikleri ve benzeri nedenler dolayısıyla gerçekleştirilen üç ve üzeri adette kart yenilemelerinde her bir asıl ve ek kart yenilemesi için Bankaya maliyeti kadar ücret tahsil edilecektir.

Geçmiş Dönem Ekstre Arşiv Araştırma Ücreti

Bankanın ilgili kanalları ile bir yıldan daha eski döneme ait hesap özetleri taleplerini iletmiş olan müşterinin geçmiş dönemlere ait hesap özetlerinin basılı, SMS, posta veya e-posta olarak talep edilmesi durumunda, 2,85 TL ücret alınacaktır.

Yukarıda belirtilen ücretlere BSMV ve varsa KKDF dahildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 17 Eylül 2021; 12:12:26 >
    .
    ..
    ...

• 2. Kkartına ücret olmadığına eminsiniz değil mi. Sırf aidat ödememek için kapattım kartı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.