Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.200
Cevap
658
Favori
1.747.198
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark Reaver

S.a arkadaşlar babamın aylığını yapıkrediye taşıdık 2 tane aylık alıyor 17 sinde 2190 tl 28 inde 2700 tl alıyor bugün 1500 tl promosyon yattı 2 aylık toplamına göre 1750 yatması gerekiyordu 250 eksik yattı acaba eksik tutar 28 inde diğer aylık yatınca yatar mı

Kolayı var, 2 maaşı aynı bankaya yatırınca SADECE 1 BANKA promasyonu alıyorsunuz, ama birçok tanıdık farklı bankalardan alıyor 2. veya 3. maaşını. Ayrı ayrı BANKA PROMASYONU ALABİLİNİYOPR eğer değişmediyse. denemesi bedava, promasyonun yattığı maaş YKB da kalsın, diğerini hemen başka bankaya taşıyın. Muhtemelen banka promasyonu diğer maaşınız için alacaksınız.

özeti 2 maaş aynı banka kullanırsanız tek promasyon alırsınız.

Bu dediğim BAYRAM İKRAMİYELERİNDE GEÇERLİ değil, muhtemelen sadece 1 tek bayram ikramiyesi SGK tarafından yatırılıyor. 2 maaş için beklentiniz olmasın

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: gocaman52

babamın maaşını benim referansım ile ziraat bankasından yapı krediye taşıdık, e-devlette taşınmış gözüküyor ama yapı kredi bankası hala hesap açmadı, maaşı yattığında mı hesap açılacak?

Emekli maaş hesabı sgk tarafından otomatik olarak oluşturuluyor ama kart, int bankacılığı vs için görüntülü görüşmeyle hesap açmalısınız. Yapıkredi mobilden babanızın tcsini girerek referans olun babanızı arayıp görüntülü görüşmeyle hesap açılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • victoribarbo kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı daha önceden vardı, bu kart üzerinden internet bankacılığını da açtık, internet bankacılığına girip baktığımızda herhangi bir açık hesap gözükmüyor, o zaman hesabın açılmasını bekleyeceğiz, maaşı ayın 21 inde yatıyor, yattığı gün mü açılır peki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: yirthan

2. Kkartına ücret olmadığına eminsiniz değil mi. Sırf aidat ödememek için kapattım kartı

3 yıldır aynı kartları kullanan hatta bu fikri bana veren arkadaşım var. Aradıgınızda ikinci karta aidat olmayacagını size söylüyorlar.

@GoGoBaBa

Uzun yazınızı okudum türkiyede bankalar dedinmi elli kere düşüneceksiniz haklısınız. hiçbirinin ötekinden farkı yok. ben bu kart kombinasyonunu arkadaşımdan ögrendim kendisi 3 yıldır kullanıyor ve çok dikkatlidir kuruşuna kadar inceler extresini vs.

şimdi eko kart dediginiz yıllık aidatı olmayan bir kart bazı eksikleri koymuşlar mesela +taksit vs yok.

2.karta aidat olmadıgını ses kaydıyla onayladılar. world gold kart çıkardım. dediginiz gibi 0 faizle bir ay erteleyelim dediler bir alışverişi onay vermedim birkez deneyecegim uyarınız üzerine 15 yıldır garanti bankası kredi kartını kullanıyorum artık bezdim banka zihniyetlerinide sevmiyorum.

iş bankası veya yapı kredi seçecektim iki bankayıda begeniyorum emekli maaşımı yapı krediye taşıdıgım için bu bankayı seçtim. uyarılarınız için tşk ederim.

edit. Aklıma geldi uyarayım eko karta baglı ek kart çıkarmıyacaksınız. 2. kart çıkaracaksınız telefondaki bayan ne yapmak istedigimi anladıgı için özellikle uyardı. ek kart başvurmayın 2. kart alın diye zira 2. karta aidat yok dediginiz gibi ek karta olabilir. zaman içinde görecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 18 Eylül 2021; 12:17:30 >

• Bana düz world card yollamışlar. O zaman bu mantığa göre şu uçuş kartından istersek aidat çıkmayacak uçuş kartına öylemi?

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinirli ve Süratli

Bana düz world card yollamışlar. O zaman bu mantığa göre şu uçuş kartından istersek aidat çıkmayacak uçuş kartına öylemi?

Ben o kadar uçmadım.:)) world gold kart yeterli dedigim gibi arkadaşın kombini yaptım 2. kartı açarken gold kart dedim gold kart geldi. açın teli konuşun en dogru bilgiyi verirler.

https://www.worldcard.com.tr/kampanyalar

Bu arada YKB KK na eskiden burdan bakıyordum ama şimdi

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ykb.android

haricinde bunu kullanıyorum, birçok kampanyaya SMS göndermeden katılıyorum tıklama ile, taksit secenekleri vs çok daha iyi takip ediyorum.

Yeni sürümüne size özel bedesliz masrafsız 3 taksit önerilerinide eklemişler, size sms/mobil mesaj gelse ve SMS ile katılın desede burdan kolayca ve zahmetsizce katılıyorsunuz.

ben çok uzun zamandır kullanıyorum , hatta sms gelsi size özel Kredi kartına nakit taksit avans diye 1,98 yerine 0.99 dan 5 taksit le diye. gayette uygun bir öneri. Hatta diğer forumdaki yerlere yazdım, 100bin çeksem başka bankaya yüksek getiriye koysam kara geçerim. Ama çok kredi çekme olayını sevmiyorum, nolur neolmaz cesaretim yok kredi kullanma konusunda, neyse AYRICA KONU BAŞLIĞINA UYGUN EMEKLİLERE ÖZEL KAMPANYALARIDA aşağıdaki program android için uygunsa kurar takip edersiniz, Apple,iphone, huwai vs içinde vardır mutlak.

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)
    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)play.google.com
    World Mobil - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ykb.avm

Genelde 50TL üzeri aldığım bir alışverişe 1 ay bedelsiz masrafsız 0 Faiz ile öteleme iyi oluyor. Hatta BES ödememi kredi kartım ile yapıyorum hem KoçAlianz hem FibaEmeklilik aidatlarımı peşine 3 e bölüyor. Bazen mesela sağlık harcaması yaptığınızı görüp size özel ek taksit , uygun kredi, avans önerileri yapıyor.

TEK SIKINTI ESKİDEN ÇOK BÖNKER OLAN VADAA/WORLD PUAN lar artık çok az. İstanbulKarta 250TL yükleyip 50TL world bonus kazanma ile yaklaşık 5 aydır her ay 50TL geliyor. günün kampanyası 17 de takip edip varsa bakıyorum mesela 200TL yemeksepepeti cüzdan a yükleme yapıp, 20TL bonus World puan kazanmak gibi. Yada haftanın kampanyası işte bunlar MOBİL den takip daha kolay oluyor.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Bu yazın çok işimize yaradı hiç bilgim yoktu çok çok tşk ediyorum.

• Arkadaslar , ayin basinda ziraat bankasindaki blokeyi kaldirmak icin gerekli islemleri yaptik. Ama baska bankaya tasimak icin e- devlette soyle bir uyari aliyorum. 15 gundur ayni , bitmedi aylik hesaplama donemi bir turlu. Ne kadar beklememiz lazim veya basvurmamiz gereken baska bir durum mu soz konusu?

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

• -STAIND- kullanıcısına yanıt

Daha önce yazmıştım

SGK ayın 1 i civarı isminizi bankalara bildiriyor.

Ayın 15i civarında ise maaş rakamlarını bankalara yolluyor

Şu anda bende de işleme yapılıyor yazıyor.

İsterseniz pazartesi veya salı günü bir daha deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 18 Eylül 2021; 17:9:26 >
    .
    ..
    ...
  • Sabah baktım hala sıkıntı devam ediyor, mesaj çıkıyor. @-STAIND-

Eğer yarın da işlem yapamazsınız, edevlet yerine banka nıza MH , internet , Mobil, ATM den deneyin. En sağlıklısı banka şubesinden müşteri temsilcisi ile işlemi tamamlamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 20 Eylül 2021; 21:59:6 >
    .
    ..
    ...

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Yapikredi ye on basvuruda bulunmustuk, onlar da gecenlerde mesaj atti islemini gerceklestiremiyoruz diye. Ben ziraat bankasindaki musteri temsilcimle bir goruseyim.

Tesekkur ederim…

YKB EMEKLİ MAAŞINI alanlar FAST ücretsiz değil bilginize. Geçici olarak gündüz yukarda öğrendiğim saatlerde şimdilik ücretsiz sonra alınacak ( süre veremiyorlar heran kampanya bitebilir uzayabilir tarih meçhul , hatta bazılarımızın alınıyor, bazılarımızdan alınmıyor FAST ücretsiz değil kısaca YKB da )

3.60 TL de geç EFT veya ileri tarihli EFT ücreti FAST limitleri dahilinde denedim

.
    ..
    ...

• YENİ BANKA PROMASYONLARI gelebilir dendi bazı banka şubelerinden gayriresmi olarak . ( emeklilerin köyden/yazlıktan artık geri döndüklerini , yeni yıl itibariyle bazı bankaların promasyonlarını revize edeceklerini, şimdiden bazı bankalar ön kampanya ile emekli avına çıkacaklarını düşündüğünü söyleyen bankacı tanıkdıklardan aldığım öngörü)

Az kalsın YKB ben son promasyondan önceki promasyondan almıştım güncel olandan daha düşük idi aldığım para, neyse ki şekerbank a bulaşacaktım , burdaki arkadaşlardan bazıları pek menun kalmayınca iyi ki dedim taşımamışım. Bekliyorum herhangi bir güzel kampanya. ( YKB sadık müşteriliğinden artık vazgeçeceğim heran tüm ilişkimi kopartabilirim, son yıllarda gittikçe müşteri menuniyetini azalttılar, keyfi zorunlu dayatmaları kötü. başka bankaların ücretsiz sundukları YKB fahiş, mevduat getirisi kötü, eski kredikartı kampanyaları cazipliği hiç yok, göstermelik şeyler ile göz boyamalar, altın mevduatında 100gr sonra 200 gram sonra 500/600 gram , şimdi 1kg (1000gr) üzeri ve 6ay en az dayatmaları vs vs ) YKB ile selamı sabahı birden keseceğim 1987 den beri aktif kullandığım banka idi. Genede sadakat bir yere kadar , sen bana avantajlar verip sonra keyfi kaldırırsan , bende seni terkederim ey YKB )

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) bu arada ben gibi düşük emekli maaşı olanlar emeklinin maaşı en az asgari cret kadar olsın diye yırtınıyoruz, ama güncel durum şu

--ALINTI--basın

Asgari ücret 111 dolar eridi

10 milyonu aşkın asgari ücretlinin maaşı yılbaşından bu yana sürekli eriyor. Dolar bazında rakam bugün 318 dolara indi. Bu rakam son 14 yılın en düşük seviyesi.

26 Eylül 2021

ASGARİ ÜCRET KAÇ DOLAR EDİYOR?

Yıl   Asgari Ücret (TL)   Dolar/TL  Asgari Ücret (Dolar)

-------    -----------------   -----------  -------------

2008       503        1.17        429

2009       546        1.53        356

2010       599        1.48        404

2011       658        1.55        424

2012       739        1.88        393

2013       803        1.78        451

2014       891        2.17        410

2015       1.000       2.34        427

2016       1.300       2.94        442

2017       1.404       3.58        392

2018       1.603      3.76        426

2019       2.020      5.46        369

2020       2.324      5.97        389

2021       2.825     7.37         383

2021 (Eylül) 2.825    8.88          318

NOT: Dolar kurunda Merkez Bankası verileri yılbaşı itibarıyla alınmıştır

Yılbaşında dolar kuru 7.37 TL iken, asgari ücretlinin maaşı 383 dolara denk geliyordu. Geçen hafta Merkez Bankası’nın faizi 1 puan indirmesiyle asgari ücretin dolar karşısında düşüşü ise zirve yaptı. Asgari ücret, doların 8.88 TL’yi aşmasıyla dolar karşısında 9 ayda 65 dolar eridi. 

Oysa 2008 yılındaki ekonomik krizde dolar kuru 1.17 TL iken 503 liralık asgari ücret 429 dolara denk geliyordu. Aradan geçen zamanda asgari ücretli 111 dolarını kaybetti. Asgari ücret 2019’da 369 dolar, 2018’de ise 426 dolar ediyordu. Türkiye’de asgari ücret civarında 10 milyona yakın kişi çalışıyor. DİSK-AR verilerine göre 3.3 milyon işçi (bütün ücretli çalışanların yüzde 17’si), asgari ücretin altında bir ücretle geçimini sağlıyor. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 26 Eylül 2021; 12:13:12 >
    .
    ..
    ...

• Maaşımı yapı krediye taşıdıktan sonra şubeden hesap kartı verdiler. İlk aylıgım 22 eylülde yattı. 1750 tl promosyonla beraber dün banka platinum TLcard gönderdi aradım bu nedir dedim. Hesap kartı dedi var dedgimde aidat yok öteki yedek olur dedi. Mobilden baktıgımda iki hesap açılmış önceki QNBC iki hesaptı anlamsız işler.

Promosyon yatmadı. 1 ayı geçti.

Ayrıca fast ta yok. Hafta sonu eft yok. Ne işe düştük arkadaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ben sero

Şekerbanka maaş yattı

Promosyon yatmadı. 1 ayı geçti.

Ayrıca fast ta yok. Hafta sonu eft yok. Ne işe düştük arkadaş

Şekerbank nedir arkadaş:) ne veriyorki bnm bildigim şuan yapı kredi 1750 veriyor en yüksek o gibi ben bankayıda sevdigim için geçtim şahsen bu parayı şekerbank verse geçmezdim. hata yapmışın.

Orijinalden alıntı: Easy Ice

Şekerbank nedir arkadaş:) ne veriyorki bnm bildigim şuan yapı kredi 1750 veriyor en yüksek o gibi ben bankayıda sevdigim için geçtim şahsen bu parayı şekerbank verse geçmezdim. hata yapmışın.

Alıntıları Göster
    Bana para ver ykb ye geçmem. Maaş müşterisinden hesap işletim ücreti alan banka benim nazarımda çöptür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.