Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (205. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: alpikk
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23.378
Cevap
655
Favori
1.763.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
173 oy
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziraat telefonla onay vermiştim iptal edebilirmiyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem annemin hemde babamın maaşı 25inde yani bugün yatıyor. Bunlar yatsın teb e geçelim dedim. Bugün taşıma işlemi yapacaktık. Şimdi teb bittiği söyleniyor. Teb.com.tr de link i de kaldırmışlar. Yeniden başlat mı ki? Mu aradım bağlamayınca 15. Dakikada kapattım. Banka tavsiyesi olan var mı acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su an güncel bankalar hangileri varmi bilgi

• Ziraat Bankası isteğimiz dışında promosyon yatırdı. Pazartesi iade ettik. Hala blokeyi kaldırmadı. Telefon ile aradık. Sistemsel bir sorun olduğunu, genel merkeze bildirdiklerini, ne zaman çözüleceğinin belli olmadığını belirttiler. Benzer durumda olan var mı?
  • Birçok banka kampanyasını iptal etmiş gibi görünüyor. Zaten corona nedeniyle babamı bankaya göndermek istemiyorum. Gelecek aylara sarkacak gibi taşıma zaten promosyon otomatik yatmıştır. Onu da iade eder, blokeyi kaldırırız.

Orijinalden alıntı: yaky

Ziraat Bankası isteğimiz dışında promosyon yatırdı. Pazartesi iade ettik. Hala blokeyi kaldırmadı. Telefon ile aradık. Sistemsel bir sorun olduğunu, genel merkeze bildirdiklerini, ne zaman çözüleceğinin belli olmadığını belirttiler. Benzer durumda olan var mı?
    promosyon iptali için bankaya mı gittiniz ?

• Arkadaşlar merhaba, babam PTT'den maaş alıyordu ve kredi borcu ödeniyordu başka bankalara, o kredileri kapatıp PTT'den bloke kaldırmak için ekstradan 15TL para ödedim, ancak Turkiye.gov.tr ' de hala bloke gözüküyor, çözümünü bilen var mı?

Orijinalden alıntı: kadirkul20

Bu finasbank promosyonları halen yatırmadı. Geçen ay başvurdum, o ay ptt den aldım. Bu ay olur dedim ama bugun maaşı alınca halen daha yatırılmamış promosyon. Nedenini bilen varsa bilgilendirirse memnun olurum.
    Bizim de 17 Mart'ta maaş yattı Finansa, daha promosyon yok ortada referans promosyonu da yok.@kadirkul20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 26 Mart 2020; 20:8:26 >

• bymyWILL kullanıcısına yanıt
    1 haftadır bekliyoruz bizde ödedik farkı ama kalkmadı tam ş...siz ler

• Beyler e devlet üstünde tebe başvurmuştum sanırım bitti o iş banka bilgisini tekrar eskisini yaptım. Bu durumda sizce ne olur? Teb bankasıyla hic iletişimimiz olmadi. Bankaya falanda gitmedik değiştirmek için. Benim gibi olan var mı acaba. Birdaha ki ayda durum ne olur maaş eski hesaba mı yatar acaba.

Orijinalden alıntı: Zikuvikuzi

Beyler e devlet üstünde tebe başvurmuştum sanırım bitti o iş banka bilgisini tekrar eskisini yaptım. Bu durumda sizce ne olur? Teb bankasıyla hic iletişimimiz olmadi. Bankaya falanda gitmedik değiştirmek için. Benim gibi olan var mı acaba. Birdaha ki ayda durum ne olur maaş eski hesaba mı yatar acaba.
    Sgk 4a kapsamında nisan 1-10 tarihleri arası maaş edevlet te hangi banka seçilmiş ise sistem oraya emekli odemesi yapar.

akbank kredi kartının yıllık aidatının olduğunu bilin isterim... bankamız müşterilerinden kredi kartından yıllık aidat alınmıyor sözlerine de inanmayın. Ben 2 hafta önce emekli maaşımı taşımıştım. Kredi kartıyla ilgili sorun yaşadım. Forumda da bahsettim detayını, şikayetvar sitesinde de konusunu açmıştım. Mevzu ücretli ya da ücretsiz olması değil mevzu müşteriyi kasıtlı olarak yanlış bilgilendirilmesi...
    www.sikayetvar.com
    Akbank Müşteriyi Yanlış Bilgilendirme - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/akbank/akbank-musteriyi-yanlis-bilgilendirme

• pusat1249 kullanıcısına yanıt
    Öyle hesap olmadan sadece kredi kartı başvurusu ile, form/sözleşme imzalamadan adrese gönderme ile banka değişikliği yapılacağını sanmıyorum...

• Dedemin 1500 maaşı ziraatten garantiye taşımak istiyorum 1000tl veriyor. şu an herhangi bloke yok edevlette banka şube vs seçiliyor. garantide hesabı yok. edevletten seçersek herhangi sıkıntı olmadan şubeye gitmeden garantiye geçebilir mi?

1
    1
    1
    1
  • bymyWILL kullanıcısına yanıt
    Selam benimde annem ptt den aliyor bende tasiyacagim işlemler nasil yapılıyor ?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.