Şimdi Ara

Emekli işi Dizel max 25 tl ? yoksa sıfır fussion mu alsam ? c segmenti önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 yıldır sıfır aldığım 2007 ford connect 90 BG kullanıyordum bu gün sattım

emekli olduğum için masrafları biraz pahalı gelmeye başlamıştı
    her yıl muayene etc.

bana şimdi dizel c segmenti bir araba lazım önerileriniz nelerdir ?

Clio hb felan var gerçi b segmenti ama?

oğluma fiesta aldım güzel araba ama biraz küçük gibime geldi.

2 kişilik bir araba lazım fazla yakmayacak dayanıklı bir araba

b,c segmenti araba onerileriniz. Köyle bağlantım var ona göre degerlendirirseniz memnun olurum

önerileri alalım

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat335 -- 20 Eylül 2010; 1:04:46 >

• emekli olduysan al bi reno symbol dayı..köye möye reno iyi gider bilirsin.. tavsiyem 2011 klimalı absli 1,4 bir symbol alıp lpg taktırman..
    aynı şekilde accent era da öneririm. köy yolları tahmin ettiğim gibiyse yere yakın araba seçme..
  • reno da epey kullandım hani efsane toros :D kedi gibiydi valla

dizel vazgeçilmez oldugunu düşünüyorum Symbolle de bakayım
  • dizel vazgeçilmez olduğunu düşünüyosun da 5bin tl civarı fark var galiba benzinli ile arasında..seçim senin. ben lpg li symbol 1,4 kullanıyorum.köye de uyum sağlıyor asfalta da
  • era tavsiye ederiz
  • arkadaşalar saolun

hyundai olmaz çünkü kötü bir trafik kazası geçirdim bizde 97 model toros karşıda hyundai accent vardı . karşı taraf haşat olmuştu Allah tan ölümlü yaralı kaza değildi. Adam sıfır almış fabrikadan memleketine gidiyordu.
    Malesef gidemedi araç gitmedi çünkü . ama toros tık yok :D

clio grand tour mu yoksa fussion ? hangisini alırdınız
  • Emekli amca için fazla mimik kullanmışsınız,neşeli birisiniz sanırım.

Araç konusuna gelince clio grand touru öneririm.

Kendim megane2 kullanıcısıyım,iş seyahati için 1 hafta fransadaydım.B sınıfı araç ayırtmıştım cliogrand tour verdiler.

Yurtdışındada clio denk geldi diye düşündüm fakat aracı kullanınca önyargılarım gitti.

Araç kontrol ve yakıt olarak çok güzeldi,manuel klima ama cc vardı,çok işe yarıyor.Şirkette yeni kasa symbol var inanın çok farklı.

Sürüş keyfi,güven hissi ve virajlarda yatması farklı

Fusion da güzel.Bundan da önemlisi ihtiyaçlari belirlemek lazım,köye gidip gelmek demek eşyada taşımak demek.

Tavsiyem clio olur ama asla symbol değil

NOT:Zaten yurtdışında partner caddy doblo tarzı araçların yerine birçok lüks modelin stationwagonu kullanılıyor,kullanımıda çok rahat yani soğuk bakmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirtetik -- 20 Eylül 2010; 20:53:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • babam adına yazıyorum

eyw.

dediğin gibi grand tour olsun megane hb olsun binice sarıyor araba ve güven veriyor.
    Fussionda bunu bulamamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat335 -- 20 Eylül 2010; 20:55:06 >
  • Evet fusion yerine renaultlara bakmalısınız bence
  • Clio Grand Tour 1.5 85 bg Extrem Alındı. 32.500 Ekim Teslim
  • Eyw. A hero

Clio Grand Tour Aldım sıfır saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.