Şimdi Ara

Elysium (2013) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı kanlı aşırı abartı senaryoda ciddi mantık hataları vardı hemde çok ciddi. Konuyu heba etmişler , oyunculukda iyi değildi.

çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senoryaya çok takılmamak lazım.Kaliteli görsel efektleri vardı.Sharlto Copley'in oyunculuğu çok başarılıydı.Çok beğendim.Oblivin'dan 1 tık üstte
  • Çok güzel ilerledi ama sonlara doğru saçmaladı yahu,
  • Ağır güney afrika aksanı ile konuşan filmin kötü adamı bence matt damon'dan daha karizmaydı.
  • Filmi ortalama üzeri buldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

Ağır güney afrika aksanı ile konuşan filmin kötü adamı bence matt damon'dan daha karizmaydı.

Kötü adam baya karizmaydi hemde

• Film fena değildi ancak Sharlto Copley'i District 9 filminde de beğenmemiştim bu adamı bir türlü sevemedim.

7/10
  • Umarım film zarar etmez.Gerçekten çok güzeldi.Efek ve animasyonlar 1. kalite idi.Artık gerçeğinden ayırt edemiyorsun.

• Bugatti amblemine benim gibi çok fazla takılan var mı?
  • Filmi dun izledim IMAX te izlemek cok keyif vericiydi fakat filmin bazi sahneleride mantik hatasi ve sacmalamar mevcuttu buna ragmen surekleyiciydi. 10/7

• Hollywood artık ölüyor. Her sahnesi tahmin edilebilir ve buram buram klişe kaynayan bir yapımdı. Defalarca bu filmin farklı varyasyonlarını izledik. Bu film izlenecekse sırf oyuncu kadrosu için izlenir. Ha ben patlama, efektli, uçmalı, kaçmalı film olsun konusu pek de önemli değil diyorsanız oturun izleyin. Matt Damon'dan böyle bir film beklemiyordum.
  • Nete düşsün izleriz Zaten film daha burada gösterime girmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 17 Ağustos 2013; 13:11:21 >
  • Filmi IMAX olarak izledim ama normal sinema ile arasında bir fark yoktu, yada vardı ben anlamadım..
    Film güzel başladı merak içerisinde izlettiriyordu. taki sonlara doğru duraksadı ve sıkmaya başladı. sinemada izlemesemde olurmuş.
    Özellikle filmin kötü karakteri Sharlto Copley, konuşması ve tipi filmden soğuttu beni..
  • bluray çıksın izlerim, hobbit desolation of smaug gelene kadar sinemaya gidilecek film yok

• filmin özeti kötü adam şov. birde yıl 2013 istanbulda hastanede e reçete var arkadaş ya şükür halimize.
  • Bu yıl bu türde çekilen bütün bilim kurgu filmlerini izledim after earth, world war Z, oblivion.Oblivion hariç diğerleri kötüydü yalnız elysium tam bir fiyasko bir film bu kadar kötü olabilir tamamen batırmışlar akıcı değil matt damon kötü oynamış.

Bütün dünyayı elysiuma doldurmak çok mantıklı sanki dünya insandan yok olduğu için elysiumu yapmışlar zaten birde insanları oraya almak iyi birşeymiş gibi göstermişler
  • WEB-DL 720p 1080p düştü.
  • İlgimi çekti, izlerim.
  • İzledim ve şahsen birkaç saçma sahnesi dışında beğendim. Düşünce güzel, uzayda zenginlere sunulmuş bir yaşam öte yandan dünya fakirlikten pislikten ve hastalıktan kırılıyor. Uzay istasyonunun tasarımını çok beğendim. Saçmalılara bakalım. Kapışmalarda Matt Damon'ı abartmışlar.
    Yahu adam alt tarafı üç-beş metal parçasını kaburgalarına kemiklerine beynine kadar çaktılar beynine bildiğin gömdüler yani orayı geçtim gücü de abartmışlar gücü de geçtim adam bildiğin terminatör oldu sanki kemiklerine o sistem çakılınca kemikleri sağlamlaştı mübarek. Adamı duvardan duvara atıyor ajan olacak lavuk bizim elemanın sırtına sert darbe alıyor tık yok. Kaburga kemiklerinin kırılması lazım orada. Tıbbi tedavide de uçmuşlar adam bildiğin öldü yüzü parçalandı saniyeler içinde hemen hooop tedavi edildi. Yine kahramanın öleceğini hissedip acele etmesi gerekirken sevdiğiyle iki saat geyik yapması ve çetenin son anda sistemi yeniden başlatabilmesi yani son anda kurtulması klişesini kullandılar.
    Yine de film güzeldi, fikir bakımından sahneleri bakımında ve özellikle de uzay istasyonunun tasarımı çok iyiydi bence. Oldu bittiye gelmesi dışında iyiydi hiç sıkmadı 8/10 benden alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Kasım 2013; 13:03:41 >

• Sosyolojik açıdan bir çok mesaj barındıran bir filmdi genel olarak zaten Conflict Theory üzerine kurulu bir firm fakat bir iki ufak detay oldukça hoşuma gitti ,
    polislerin 'sivillere sıfır hoşgörü' poltikası ve bürokratik işlemleri robotların yapması ve o sahnede robotun sesi (bkz.Max Weber) , adam ölmek üzereyken ilacı verirken 'ölmenize kadar fonksiyonel kalmanız için' demesi.

Yalnız genel olarak da çok beğendim diyemeyeceğim bilim kurgu türünde bir film senaryo iyi fakat nedense filmi izlerken bazı sahnelerde aşırı sıkıldım.Galiba her şeyin çok çabuk olup bitmesinden kaynaklandı bir de film hiç bir şeyi açıklama nedeni duymamış genelde en saçma filmler bile kendi içlerinde bir mantık yaratmak için bilimsel açıklamalar yapar ama filmde
    adama o taktıkları nedir nasıl çalışır gibi hiç bir detay yoktu.Öyle bir ameliyattan sonra da lak diye kalkıp takılması bir garip geldi.
    Aksiyon sahnelerin çoğunda da tam gaza gelecekken bir yavaş çekim , değişik kamera açıları hoşuma gitmedi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.