Şimdi Ara

Elma Diyeti,Deneyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
35.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html kadınların forumu bu yer ve 2000 küsür sayfaya ulaşmışlar ve ne ölen ne bayılan ne rahatsızlık geçiren hiç kimse yok hepside vermiş kiloları kısa zamanda tabiki hızlı verilen kilolar o hızda alınır ama kilo verdim diye hurra yemeğe saldırınca alınır yavaş yavaş alıştırırsan bünyeyi normal yemeğe birşey olmaz,araştırdım zararı var mı yada ölen var mı falan diye hiç bir yerde bulamadım.
    Ben deneyecem 1 ay elma bi süre sonra bıktırcak beni ama baktım kilo verdim baya dayanacam istedğim kiloya inene kadar.
    Nasıl uygulanır derseniz:
    sabahları 2 dilim ekmek,peynir,domates,zeytin falan az ve öz yenilecek şekilde yiyoruz
    bu diyette öğlen akşam diye birşey yok,saat 20.00 ye kadar her 2 saatte bir 1 elma yiyoruz,
    ve kiloların gitmesini bekliyoruz olay bu verdiğim siteye bakarsanız ne demek istediklerimi sizin vermek istediğiniz kiloların nasıl verildiğini göreceksiniz.Günde en az 5 en azla 6 elma yenmelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLeT^# -- 4 Şubat 2010; 11:02:37 >

• Ben de böyle bir diyet duymuştum kilo veren olmuş mu baya, bir de ne kadar sürede vermişler, sen başlıyacakmısın? ben de başlayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: polaynes

Ben de böyle bir diyet duymuştum kilo veren olmuş mu baya, bir de ne kadar sürede vermişler, sen başlıyacakmısın? ben de başlayabilirim
    ya granny smith modeli olan elmalar super.
    Zaten teki kafam kafar. yemeye calI$ana kadar cenem uyu$uyor. Bi tane yeyince yorgunluktan yemek yemege mecalim kalmiyor :D
    tadi da ek$iii, uyyy agzimin ici tukurcuk doldu $imdiden.
    Olsa da yisek be yaw
  • quote:

Orijinalden alıntı: electranwn

ya granny smith modeli olan elmalar super.
    Zaten teki kafam kafar. yemeye calI$ana kadar cenem uyu$uyor. Bi tane yeyince yorgunluktan yemek yemege mecalim kalmiyor :D
    tadi da ek$iii, uyyy agzimin ici tukurcuk doldu $imdiden.
    Olsa da yisek be yaw

Alıntıları Göster
    Sağlık problemi olan kişiler kesinlikle denemesin. Bence sağlıksız sonu hüsran olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Sağlık problemi olan kişiler kesinlikle denemesin. Bence sağlıksız sonu hüsran olabilir.

Alıntıları Göster
    hepsi forumda yazıyor 130 kilo bir hatun 4 ayda 71 kilo vermiş bu diyetle,arkadasından bu arkadaşını gören kız da başlamış ve 2 haftada 18 kilo vermiş ki kızda ne baş dönmesi ne bayılma ve rahatsızlık hiç bir şey yok,insanın aklına geliyor tabi olur mu falan diye ama 100 kişi yapıp üstüne bir de zayıflıyorsa demek ki oluyormuş arkadaş,
    Polaynes;ben başlıycam evet de daha elmalar tam değil elmaları önceden stoklamak lazım ha birde şöyle birşey var arkadaşın dediği gibi sağlık problemi olana zararlı,kilosu yeterli olupta hadi biraz daha verim diyenler içinde zararlı bence çünkü çöker halsiz olur o yüzden,bu diyeti 5 10 ve üstü kilo fazlası olanlar yapmalı ki benim 20 kilo fazlam var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuLeT^#

hepsi forumda yazıyor 130 kilo bir hatun 4 ayda 71 kilo vermiş bu diyetle,arkadasından bu arkadaşını gören kız da başlamış ve 2 haftada 18 kilo vermiş ki kızda ne baş dönmesi ne bayılma ve rahatsızlık hiç bir şey yok,insanın aklına geliyor tabi olur mu falan diye ama 100 kişi yapıp üstüne bir de zayıflıyorsa demek ki oluyormuş arkadaş,
    Polaynes;ben başlıycam evet de daha elmalar tam değil elmaları önceden stoklamak lazım ha birde şöyle birşey var arkadaşın dediği gibi sağlık problemi olana zararlı,kilosu yeterli olupta hadi biraz daha verim diyenler içinde zararlı bence çünkü çöker halsiz olur o yüzden,bu diyeti 5 10 ve üstü kilo fazlası olanlar yapmalı ki benim 20 kilo fazlam var.

Alıntıları Göster
    Benim sağlık sorunlarım olmasa denerdim valla.. Bu arada elmanın kilosu ne kadar. :) aşağı yukarı 10 günlük bir program da 15 kilo civarı elma yenilecek. Tuzlu olacak gibi..

Ayrıca kahvaltıda müsli keten tohumu da olmalı bence destekci olarak.

• quote:

Benim sağlık sorunlarım olmasa denerdim valla.. Bu arada elmanın kilosu ne kadar. :) aşağı yukarı 10 günlük bir program da 15 kilo civarı elma yenilecek. Tuzlu olacak gibi..

Ayrıca kahvaltıda müsli keten tohumu da olmalı bence destekci olarak.

Alıntıları Göster
    olabilir evet zaten sadece sabah yiyoruz müsli güzel değil hatta müthiş bir destekçi olur iyi düşünmüşsün styric
    evet ama bence hepsini bir anda alıvermek tuzlu olur ama bitince alıvermek tuzlu olmasını unuttururhani taksit taksit gibisinden,bu diyetin şurası çok önemli
    sabah kahvaltısı en geç 9 yada 10 da yapılmalı ki günde 6 elma yenebilsin çünkü saat 20.00 da elma yemeği kesmek gerekiyor diyetin kuralı bu,eğer acıkırsanız yeşillik yiyebilirsiniz vitamin almış olursunuz ve de yeşillikte yağ protein olmadığı için kiloda almazsınız.
    Ben başlıycam inşallah 1 ay bi gitsin bakalım 2 haftada 18 kilo verdi forumdaki kız zaten bu yorumdan sonra bende paylaşayım ve yapayım dedim.

• quote:

olabilir evet zaten sadece sabah yiyoruz müsli güzel değil hatta müthiş bir destekçi olur iyi düşünmüşsün styric
    evet ama bence hepsini bir anda alıvermek tuzlu olur ama bitince alıvermek tuzlu olmasını unuttururhani taksit taksit gibisinden,bu diyetin şurası çok önemli
    sabah kahvaltısı en geç 9 yada 10 da yapılmalı ki günde 6 elma yenebilsin çünkü saat 20.00 da elma yemeği kesmek gerekiyor diyetin kuralı bu,eğer acıkırsanız yeşillik yiyebilirsiniz vitamin almış olursunuz ve de yeşillikte yağ protein olmadığı için kiloda almazsınız.
    Ben başlıycam inşallah 1 ay bi gitsin bakalım 2 haftada 18 kilo verdi forumdaki kız zaten bu yorumdan sonra bende paylaşayım ve yapayım dedim.

Alıntıları Göster
    Tadı kötüdür evet ama çok besliyici iyi bir destekcidir, keten tohumu da sindirim sistemi için söyledim. Yeşil çayı azaltma şansın olabilir.

Evet dediğin gibi kahvaltı kesinlikle 10 u geçmemesi gerekiyor. Diyet öğünlerinde olduğu gibi 6 öğün olmalı. Sadece kahvaltı bana çok zayıf kalır gibi geliyor. Yağsız domates,biber,salatalık, karışımını akşam yemeği yerine yenile bilir. Elma sirkesi tavsiye ederim kesinlikle metabolizma çok büyük destekci.

Dostum başla ve bizleride özellikle beni haberdar edersen çok sevinirim. İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırsın. Medeni durumunu bilmiyorum ama yanlız yaşayan biriysen bence yanlız kalma bu diyet sırasında. Allah korusun herşey olabilir.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar birlikte başlayalım isterseniz bende başlayabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Elma mı pazarlıyorlar? Manavmı bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androgate

Elma mı pazarlıyorlar? Manavmı bunlar

Alıntıları Göster
    Kimse hiç birşey satmıyor ki.. Ne pazarlaması allah aşkına. :)
  • quote:

Kimse hiç birşey satmıyor ki.. Ne pazarlaması allah aşkına. :)

Alıntıları Göster
    Yahu demek istiyorum ki orada ürünü övenlerin çoğu bu ürünü satan kişilerdir.
  • quote:

Yahu demek istiyorum ki orada ürünü övenlerin çoğu bu ürünü satan kişilerdir.

Alıntıları Göster
    Bence oradaki konuya girip bir bakmanız lazım. Elma diyeti yazıyor zaten. Şu piyasada dolaşan elma krom ismiyle satılan ilaçtan bahsedilmiyor yani. Bildigimiz manavda satılan elma ile yapılan diyetten bahsediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androgate

Bence oradaki konuya girip bir bakmanız lazım. Elma diyeti yazıyor zaten. Şu piyasada dolaşan elma krom ismiyle satılan ilaçtan bahsedilmiyor yani. Bildigimiz manavda satılan elma ile yapılan diyetten bahsediliyor.

Alıntıları Göster
    zaten elma krom hapı da bir halta yaramadı, elma sirkesi denenebilir? bırakınca kiloları geri alırsak ne olacak? bir de spor yapmıycaz sanırım yoksa düşer bayılırız heralde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mindhunters

aynen öyle,ama chakra nın aklı fazla ayrıntıya kaçmış birazkiloyu geri alma şöyle oluyor,kişi kilo verdim artık hayvan gibi yesemde almam diyor ve başlıyor yemeye bu sefer ne oluyo verdiği kiloyu 2 katı alıyor ve diyorki neden kilo aldım bilmem ne geri alma olayı budur yani
    Beraber başlayalım bir liste yapalım forumda yaptıkları mı gibi mesela 7 gün belirleyelim 7 gün sonunda tartıya çıkıp yazalım ne kadar vermişiz,spor olayı şu bayılıp kalman için elma dahi yememen lazımki bunda sabah kahvaltısı var,yarım saat yürümek olabilir ama fazla su kaybettiren koşu olmaz zaten sudan kilo kaybetme diyo günde en az 9 bardak su içmek gerekiyor yani zararlı olur sadece yürüyüş iyi olur.
    Ha ne dersiniz 7 gün sonunda herkez kilosunu yazıcak başlangıç kilolarınıda yazsın herkes bakalım kaç kilo oynayacak

• quote:

quote:

aynen öyle,ama chakra nın aklı fazla ayrıntıya kaçmış birazkiloyu geri alma şöyle oluyor,kişi kilo verdim artık hayvan gibi yesemde almam diyor ve başlıyor yemeye bu sefer ne oluyo verdiği kiloyu 2 katı alıyor ve diyorki neden kilo aldım bilmem ne geri alma olayı budur yani
    Beraber başlayalım bir liste yapalım forumda yaptıkları mı gibi mesela 7 gün belirleyelim 7 gün sonunda tartıya çıkıp yazalım ne kadar vermişiz,spor olayı şu bayılıp kalman için elma dahi yememen lazımki bunda sabah kahvaltısı var,yarım saat yürümek olabilir ama fazla su kaybettiren koşu olmaz zaten sudan kilo kaybetme diyo günde en az 9 bardak su içmek gerekiyor yani zararlı olur sadece yürüyüş iyi olur.
    Ha ne dersiniz 7 gün sonunda herkez kilosunu yazıcak başlangıç kilolarınıda yazsın herkes bakalım kaç kilo oynayacak

Alıntıları Göster
    Diyetisyene gidip sağlıklı bir şey yapın aman diyim. ben 3 haftada 5 kilo verdim aynen devam ediyorum.

• quote:

Bildiğimiz elma ise ben yanlış anlamışım özür dilerim. Ben şu piyasada her gün bir yenisi çıkan yok lahana yok elma yok meksika biberi vs içerikli ürünlerin hap, toz vs zımbırtılarını satanlarla ilgili sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 5 Şubat 2010; 1:58:10 >
  • quote:

quote:

Bildiğimiz elma ise ben yanlış anlamışım özür dilerim. Ben şu piyasada her gün bir yenisi çıkan yok lahana yok elma yok meksika biberi vs içerikli ürünlerin hap, toz vs zımbırtılarını satanlarla ilgili sandım.

Alıntıları Göster
    Birkaç sayfasını okudumda kilo veren bir sürü kişi var.

Not=İyikide forumumuzda fazla kız yok dua edin. Bütün mesajlarda Canım cicim yok bilmem ne bu ne la

• quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Not=İyikide forumumuzda fazla kız yok dua edin. Bütün mesajlarda Canım cicim yok bilmem ne bu ne la

Chakra zararın neresinden dönülse kardır
    öyle ya canımsız cicimsiz başlamayan cümle bulma yarışması yapılsa bildiğin bi kaç hafta sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuLeT^# -- 5 Şubat 2010; 0:37:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Chakra zararın neresinden dönülse kardır
    öyle ya canımsız cicimsiz başlamayan cümle bulma yarışması yapılsa bildiğin bi kaç hafta sürer

Ama aslında iyi fikir Biraz kilo vermem lazım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.