A

Yüzbaşı
31 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri
...
20 Ekim tarihinde superonline internet bağlattım. 16mbps tarife almama rağmen hızım hiçbir zaman 8mbps geçmedi. Modem değerimde hep bu şekilde. Bende aboneliğinin iptali talebinde bulundum ve bana 270TL ödeme çıkardılar.

1.Sorum 14 gün süre içerisinde cayma hakkı diye bir tüketici hakkı bulunmaktamıdır?
2.Sorum benim sözleşmemde yer alan hız değerlerini ben alamadım. Bu sebepten ötürü herhangi bir işlem yapabilirmiyim?
Son 15 gündür Dsmart üyeliğimin iptali ile uğraşıyorum. 2 kere bayi aracığıyla belge gönderdim. BTK,Sikayetvar sikayet ettim. Halen iptal etmiyorlar. Belgeniz alındı diyip 3 gün sonra belgeniz bile ulaşmadı diye söylüyorlar. 10 şubatta taahütüm bitti. 13 gündür bu işlemlerle uğraşıyorum ve halen bir sonuç olamadım. Bunların dışında nasıl bir yol izleyebilirim? Fikri olan varmı?
Normal gündelik kullanım için EOS 1100d sizce mantıklımı? Yoksa o fiyata alınabilecek daha güzel bir ürün çıktımı şuanda?
Piyasada şuanda uygun fiyata alınabilecek en iyi 3D yazıcı hangisidir? Hobi ürünleri çıkartmak için kullanılacak.
200-250GB önemli proje dosyalarımın bulunduğu bir arşivim bulunmakta. Bunları depolamak için güvenilir ve arızalanmayacak birşey tavsiye edebilecek varmı? Bundan önce aldığım 2 hdd arızalandı ve sürekli yedekleyerek kopyala yapıştır yapmaktan sıkıldım. RAID yöntemini de pek araştırmadım. Onu tavsiye edermisiniz?
Temiz futbol bu oluyor demekki. Bursaspor'a laf atan arkadaşları bekliyoruz.
Modeme bağlı olan ip'lerin hızını limitleyen bir modem varmı? Mesela:

192.168.2.2 hızı 2mbps olacak.
192.168.2.3 hızı 1mbps olacak.
Geçen sene tercih yapıp üniversiteyi kazanan kişilerin bu yıl puanı ne kadar kırılacak? Mesela benim geçen sene puanım 60 ise bu yıl kaç olacak?
Arkadaşlar 3 gün önce aldığım Dell inspiron 1018 model netbooklarda ram problemi varmış. Forumda hiç denk gelmedim. Sorun Kingston 2gb KVR serisi, Hi-Tech, A-Data vb.. model ramleri desteklemiyor. Taktığınız zaman netbook açılmıyor. Bu sorunla karşılaşan yabancı forumlarda çok kişi gördüm. Yerine Crucial marka veya Kingston KTA serisi ram takarak gidermişler. Bazı markaların DDR3 olan netbook modellerinde de bu sorun varmış. Sizde yanlışlıkla Kingston KVR veya benzeri ram almayın. Çalıştırmayacak çünkü...
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.408
İkinci El Bölümü Mesajları: 710
Konularının görüntülenme sayısı: 265.114 (Bu ay: 229)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.