Şimdi Ara

Elma Diyeti,Deneyen var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
36.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Proteini , yağ asitlerini nerden alıcaksın ?
    Başta saçların dökülmeye , kılların azalmaya , kasların zayıflamaya başlar.
    Elma ile diyet yapmak (sadece elma yiyerek) Ölüm orucu gibi birşey çünkü elmada yüksek şeker var, bir kaç vitamin gerisi boş
  • benim diyet sitemden elma diyeti hakkında kullanıcıların yorumlarına ulaşabilirsiniz.

http://www.sok-diyet.com/6-gunde-5-kilo-verdiren-elma-diyet/ için buraya bakınız.

reklam olarak algılanmasın lütfen. başlıkta belirtildiği gibi elma diyeti kullananların yorumları istenmiş :S
  • www.redpepperzayiflamahapi.gen.tr
  • böyle saçma diyetle bir kaç aya ölürsünüz, yeterli protein alınmazsanız ne kas kalır ne saç. Sadece abur cuburu kesin, sabah akşam 50şer dakka yürüyün bakın nasıl kilo veriliyo, 3 ayda 9 kilo verdim bu yöntemle hemde adam gibi yemek yiyerek.
  • BU DİYETİ BNDE DENİYECEM HADİ BAKALİM HAYIRLISI
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

BU DİYETİ BNDE DENİYECEM HADİ BAKALİM HAYIRLISI

Deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLeT^#

deneyenler var mı ?
    http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/300677-elma-diyeti-deneyimleri.html kadınların forumu bu yer ve 2000 küsür sayfaya ulaşmışlar ve ne ölen ne bayılan ne rahatsızlık geçiren hiç kimse yok hepside vermiş kiloları kısa zamanda tabiki hızlı verilen kilolar o hızda alınır ama kilo verdim diye hurra yemeğe saldırınca alınır yavaş yavaş alıştırırsan bünyeyi normal yemeğe birşey olmaz,araştırdım zararı var mı yada ölen var mı falan diye hiç bir yerde bulamadım.
    Ben deneyecem 1 ay elma bi süre sonra bıktırcak beni ama baktım kilo verdim baya dayanacam istedğim kiloya inene kadar.
    Nasıl uygulanır derseniz:
    sabahları 2 dilim ekmek,peynir,domates,zeytin falan az ve öz yenilecek şekilde yiyoruz
    bu diyette öğlen akşam diye birşey yok,saat 20.00 ye kadar her 2 saatte bir 1 elma yiyoruz,
    ve kiloların gitmesini bekliyoruz olay bu verdiğim siteye bakarsanız ne demek istediklerimi sizin vermek istediğiniz kiloların nasıl verildiğini göreceksiniz.Günde en az 5 en azla 6 elma yenmelidir.

Elma diyeti,nar diyeti,simit diyeti,kahve diyeti falan filan.. Bunlarla sağlıklı kilo verilmez,versen de çoğunlukla su kaybı oluşur ancak yağ kaybı önemlidir.Elma yedikten sonra karnını doyuran bir kişi görmedim bugüne kadar,böyle diyetleri yapıp kilo veren kişiler var ancak çoğu her gün kuru kuru elmaları yediği için diyet bittikten sonra yemeklere ister istemez saldırıp eski kilolarından daha fazla bir kiloya ulaşıyorlar.Bundan önce ben de çeşit çeşit diyet denerken diyetisyene başladım,sağlıklı ve düzenli kilo veriyorum ayrıca hiç acıkmıyorum.Diyetisyene verecek param yok diyorsan o zaman besinlerden alacağın karbonhidrat,protein vb. miktarını internetten de yardım alarak bir düzene sokup kendine diyet listesi bile oluşturabilirsin.Ancak öyle 800-1000 kalorilik diyetlerin faydadan çok zararı vardır.Ayrıca o site bir kadın sitesi,kadınlara her zaman daha düşük kalorili diyetler verilir çünkü erkekler kadınlara göre daha çabuk ve kolay kilo verir,yani senin erkek olduğunu varsayarak elma diyeti falan işe yarasa da o diyet bitince o kiloları büyük ihtimalle tekrar alacaksın çünkü erkek olduğun için daha çok acıkacaksın ve yemeklere daha fazla saldıracaksın.Her gün ihtiyacın olan peynir,zeytin,ekmek,et,sebze,meyve vb. miktarını dengelersen,hepsinden azar azar yersen ve düzenli spor yaparsan sağlıklı ve düzenli kilo vermenin pek zor olacağını zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

quote:

Deneme

tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 13 Şubat 2011; 0:38:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nx+1/2(5x-m)=5/2

quote:

Deneme

tamam

Sağol
  • Sanırım deneyen arkdslrn hepsi olmuş :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denesekmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

denesekmi

bana sacma geldi hocam kararsız kaldım

gun boyu elma yıyerek zayıflamak

vucudun ısleyısını bozmayalım :D
  • valla ben bu kiloyla kalsam daha zararlı
  • Kardeşlerim bakın bu kadar vücudu dengesizleştirmeye hiç gerek yok kahvaltı hariç sadece elma yiyerek kilo vermeyin allah korusun sağlık probleminiz çıkar vücudun herşeye ihtiyacı var şimdi öncelikle kendinize bir program belirleyin atıyorum sabah 9 da adam gibi kahvaltınızı yapın öğlen 1 2 civarı hafif çorba veya bol yeşillikli salata akşam 6 ve 7 arası akşam yemeğinde öğlen çorba içtiyseniz bol salata veya salata yediyseniz çorba için fakat bir gün çorba veya salata yedikten sonra akşam yemeğinde ertesi gün veya 3 günde bir akşam yemeğinde haşlanmış biraz tavuk veya haşlanmış sadece 1 adet patates tarzı şeyler yiyebilirsiniz.Bu saydığım öğünlerin arasındada işte sizin dediğiniz elma öğün aralarına giricek en güzel şey atıyorum sabah öğlen arası 1 öğlen akşam arası 1 elma yiyerek günde 2 elma yemiş olursunuz ve elmanında faydasını almış olursunuzki salatadan çorbadan et den kahvaltıdan vs. alıcağınız besin vitaminlerinin haddi hesabı yok bu arada kışın salataların içine aşırı kaçmıcak şekilde birazcık soğan doğrarsanız doğal antibiyotik olduğu için sizi bir nebse grip gibi hastalıklardanda korur :)

Niye elma diyeti yapmayın diyorum bende elma diyetine benzer bir şey yaptım 110 kilodan 80 e düştüm ardından safra kesemde taş çıktı sonra safra kesem alındı ve çok hızlı kilo vericem diye çok spor yaptım çok yüklendim varis çıktı varis ameliyatı oldum o yüzden sizi uyardım kardeşlerim şimdide tekrar 100 e çıkmıştım boğazıma hakim olamayıp abur cubur yiyerek fakat son 25 gündür düzenli beslenip spor yapıyorum şu an 93 üm bakalım nereye kadar inicez :)

• Bende bu sabah diyete basladim sabah 2 elma ve bir bardak kahve ictim… suanda saat 2 ye geliyor ve hic aclik hissetmiyorum. Ne zaman bir adet daha elma yiyim?
  • Styric kullanıcısına yanıt
    Bence de çok sağlıklı bir diyet değil. Ben günde 5 öğün yiyerek 1.5 ayda 8 kilo verdim.. Yemek yemeyi çok sevdiğimden öyle gün boyu aç kalarak ya da tek bir şey yiyerek diyet yapamam ayrıca bu tarz diyetler çok çabuk kilo aldırır.. Ben son 1 aydır diyet yapmıyorum.. Çok dikkat edemiyorum ama en azından kalorisi düşük yemekler yapıyorum ve inanın hiç kilo almadım( akşam yemeğini en erken 7 de yiyorum)
    Fikir olsun diye söylüyorum.. Yaptığım diyete aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. Ayrıca şu an ordaki diyet yemekler altındaki yemekleri ve salataları yapıyorum.. En azından formumu aç kalmadan koruyorum.. Ramazanda kalan son 5 kilomu vercem.. Yine bu sayfanın diyet iftar menüsündeki yemeklerini yapıp zayıflamayı düşünüyorum..

http://www.diyetto.com/haberler/diyetto-diyeti/

http://www.diyetto.com/diyet-iftar-menusu/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.