Şimdi Ara

Elma sirkesi içen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok ona iyi yok buna iyi diye 3 gün içtim bir bardak suya bi yemek kaşığı elma sirkesi. Abi midem bir bulanıyor sabahları var ya nefret eder duruma geldim. Boğazım da ağrıyor niye böyle yaptı bu bilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle içmene gerek yok salataya kat başka sirkeler dene.

sadece sirke değil probiyotik beslenmek genel anlamda sağlık için çok önemlidir.

turşu - kefir - yogurt - kars gravyer peyniri - küflü peynir - ekşi mayalı ekmek.

bakteriler önemli.
  • kokusuna bile dayanamıyorum nasıl içiyorsun helal
  • 3.5 kilo verdim yardım edin la yemek yiyemiyorum karın ağrısından

• Doktor yokmu doktor

• su iç birader su

• quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

su iç birader su
    Günlerdir içiyorum hocam mideyi mi deldi naptı bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lor Peyniri Kullanan Var Mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elma sirkesi içmek ile mide delmek çok kolay. Bazıları birde limon ekler ki daha iyi mideyi delsin diye. Özellikle sabah aç karına boş mideyle içince delme etkisi dahada artıyor. Sanayi üretimi olan sirke içmeyin. Doğal yollarla fermente olmuş sirke bulursanız az miktarda ve mide ile ilgili bir rahatsızlığınız yoksa için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Market sirkelerini kullanmayın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Elma sirkesi içmek ile mide delmek çok kolay. Bazıları birde limon ekler ki daha iyi mideyi delsin diye. Özellikle sabah aç karına boş mideyle içince delme etkisi dahada artıyor. Sanayi üretimi olan sirke içmeyin. Doğal yollarla fermente olmuş sirke bulursanız az miktarda ve mide ile ilgili bir rahatsızlığınız yoksa için
    Çok asitli şeyler yemem hocam nasıl bu kadar çabuk deler bu o zaman

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Hocam normalde sirkeler 2 4 ay arasında fermente olur. Ama marketlerde satılan sirkeler çok kısa sürede seyreltilmiş saf asetik asit ile hazırlandığı için sabah aç karnına içmek için hiç uygun değildir. Mideniz delinmemistir ama zarar görmüş olabilir. Sirke içmeyi bırakıp sorununuz devam edersen bir hekime gidin. Seneler önce bende böyle bir hata yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: 2019daDHyekatilmak

Hocam normalde sirkeler 2 4 ay arasında fermente olur. Ama marketlerde satılan sirkeler çok kısa sürede seyreltilmiş saf asetik asit ile hazırlandığı için sabah aç karnına içmek için hiç uygun değildir. Mideniz delinmemistir ama zarar görmüş olabilir. Sirke içmeyi bırakıp sorununuz devam edersen bir hekime gidin. Seneler önce bende böyle bir hata yaptım
    Olabilir hocam bıraktım zaten de çok kilo verdim acildeyim şuan bakalım inşallah geçer çalışırken çok rahatsız ediyo

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun umarım ciddi bir sorun yoktur

• Elma sirkesi ile yüzümü yıkıyorum tüm akmeler sivilceler tertemiz oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Elma sirkesi ile yüzümü yıkıyorum tüm akmeler sivilceler tertemiz oluyor.
    Su ile seyrelt yoksa o da zararlı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Su ile seyrelt yoksa o da zararlı olabilir

Alıntıları Göster
    Hocam benim kullandığım sirke doğal 8 litre cam şişeye 2 kilo kabuğu sayulmuş elma biraz da bal su ilave edip iyicemen karıştırıp 5 ay bekletip süzüyorsun ohh miss gibi elmalar çürümeden küflenmezden kalıyorr.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Hocam benim kullandığım sirke doğal 8 litre cam şişeye 2 kilo kabuğu sayulmuş elma biraz da bal su ilave edip iyicemen karıştırıp 5 ay bekletip süzüyorsun ohh miss gibi elmalar çürümeden küflenmezden kalıyorr.

Alıntıları Göster
    bro. ne kadar dogal olursa olsun onu seyreltmen lazim. cunku sirke ph i ile cildinin ph i aynı degil.
  • 21 gün gece yatarken için. Ölçünüz doğru.

• yavaş delsin birader.delse benimkini delerdi.
    millet güp güp turşu suyunu indiriyo mideye öyle kolay mı delinmesi. hocam sen madem bikaç gün oldu hala mide karışık bi doktora gözük.biraz ingiliz karbonatı su karışımı iyi gelebilir ama sen doktora gözük daha iyi.

• Mide delme isi biraz abartı olmuş ama yinede dikkatli tüketilmesi gerek. Ben salataya kullanırım yüzümü yikarim sivilcelere birebir bide sebzeleri yıkarım geç bozuluyo ve şahane temizliyo bide ıslak kek yaparken kullanıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.