Şimdi Ara

Ellisinden Sonra LA’ de Homeless Olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birleşik Devletler’ e istediğim zaman yasal olarak gidebiliyorum.

Hatta arkadaşlar “TR’ de evsiz kalıp, bu kepazeliğe düşeceğine orada kalsaydın bir şekilde ekmeğini kazanırdın. Oradan dönmekle hata etmişsin” dediler.

Diploma olarak denklik sorunum yok ama ona güvenerek bulurum beklentim hiç yok.

En kötü senaryo olarak Homeless olmak aklıma geliyor. Orada Homeless olanlara saygı var ve afişler olsun, duvar yazıları olsun her yerde onlara saygı duyulması gerektiği vurgulanıyor.

Böyle hayat yaşanır mı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şen var ya, reşmen qaşınıyon, macera arıyon..homless olmak için amarigalara getmeye gerek yogh ki, şincik zatı evsizsin.Soqaklarda yatıp kalkmak ne menem bişeymiş, hemen, şincik, derhal bunu deneyimleyebülürsün.Tabi yerse... 

• Amarigadaki homlessler sokaklarda yatıp kakmaya, çiş ve dışkı kokuları için uyumaya, bitlenip leş gibim kokup da böyne yaşamaya alışkınlar.. Senin gibi hayatı boyunca qonfor alanından çıkıp da dışarda neler oluyiii diye ayrılmamış bir herüf için homless olmaqla sudan dışarı fırlamış bir balıktan farkın olmaz...

O çogh bilmiş ve seni 12 kilo et ile o gün satışa çıkaran arkidişlerin, cogh yiyorsa gidip kendileri yeşili alıp orda homless olsunlar bakam..

• Dene

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • san franciscoda homeless maaşı var

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Birleşik Devletler vatandaşı olma şartı var…

• Orada homelesslarin ortalama yasam suresi 5 yil bile degildir herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerika vizesini nasıl aldınız?

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Amerika Birleşik Devletleri İstanbul Başkonsolosluğu’ na müracaat ederek…

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

ben de müracaat etmiştim ağustosta. ret yedim.

Ben taktiksel yaklaştım;

Öncelikle smart casual giyindim, altta çino pantolon üstte blazer ceket ile gittim. Evraklarımı klasör olarak elimde tutuyordum, gerçi pasaport harici hiçbir evrak almadılar ama görüntü olarak hazırlıklı olmak iyidir.

Mülakat için beklerken oradaki memurlara İngilizce alakalı alakasız sorular sordum, hatta şakalaştım. Onlar da bana aynı şekilde şakayla karışık karşılık verdiler.

Mülakatı da İngilizce yaptılar. Hatta neden Birleşik Devletler’ e gidiyorsun sorusuna, “TR’ de Iphone vergi yüzünden ateş pahası, bu yüzden New York’ tan Iphone alacağım” deyince mülakat memuru güldü…

ben de fred perry polo tişört giyip gitmiştim elimde poşet dosyayla.

yaşınız +35 mi ve evli misiniz? benim gibi -30 yaş bekarlara genellikle hep ret veriyorlar.

Doğru ,

Yaş 50 üzeri ve çoluk çocuk sahibi olmak etkili…

Elinde onca avrupa ülkesi torpağına ayaq bastığını kanıtlayan yemyeşil pasport dururken, elinde sankim bomboş bordo pasport varmış gibim böyne tilkim gibim, jackal gibim taktiksel yaklaşımlara heç gerek yoghtu...

Bir basit tayin dilekçesini bilem beceremeyip, 2 paytronunu çileden çıkarıp etrafı toz duman eden senin gibi bi herüfün böyne akla hayale gelmeyecek taktiksel yaklaşımları hem güldürdü, hemi de şaşurttu...

Ofiste gövercin gibisin emme dışarda şahan kesiliyon...

• İst —-> LAX
    Direkt uçuş, tek yön 20.000₺

Gitmeden evvel emeklilik dilekçesini verip bankalardan
    10.000 USD kredi toplasam, bunun üzerine de 10.000 USD ikramiyemi eklesem, toplam 20.000 USD’ a orada ne yapabilirim?

• Acaba Tr de çok yüklü kredi çekip gidip dönmesen ödemesen ne olur?

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

İşte o çok yüklü kredi en fazla10.000 USD

• 20k usd ile 1 ay yaşarsun abd'de. o sürede iş bulursun markette poşet doldurma veya restoranda çalışma gibi kaçak göçek çalıştıran restoranlar var

• pozza kullanıcısına yanıt

Barınma meselesini en ekonomik nasıl halledebilirim?

paylaşımlı ev olayına girersin tek odaya 700-800 usd ödersin en ucuz böyle olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.