Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
75.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu yılın sonunda steam vr çıkıcak tam satışa geçinde tr ye kesin getirirler. Şu anda oculus falan almak çok mantıklı değil. Gereğinden fazla pahalı ayrıca development kitler programcılar için yapılmış o yuzden pixelleşme sorunları falan var anlayacağın stabil değil o kadar para verip alacağın şey seneye çok ucuza gidecek. Çünkü müşteri versiyonları daha iyi özelliklerle donatılmış daha hafif olacaklar.

Eğer ekranın 21.5 ve üzeri ise edtracker diye bir cihaz var tr de parçalarını bulup evde bir kaç lehim işi yada bir elektronikçiye götürüp parçaları birleştirip kafa hareketlerine göre kokpit içinde etrafı görmek mümkün. Cihazın ed edtracker tr de bulman gereken parçalar arduino pro micro ,mpu 9150 gyro sensor birde buton gerekiyor. Arduino pro micro clone unu 30 liraya falan bulabilirsin. mpu 9150 ise 120 lira civarı nasıl bir araya getireceğin ile ilgili dökümanlara edtracker.com du yanlış hatırlamıyorsam ordan bulabilirsin. Ben mpu 6050 ile yapıp kulaklığın üstüne takmıştım iyi çalışıyor ancak 9150 deki magnetometre sensoru olmadığından odak noktasında kayma yapıyordu. Ay başı 9150 alıp onunla yapıcam.

• yeni başlıyorum yardımcı olmak isteyen arkadaşlar tuşuluekmek olarak ekleyebilirler (:
  • Aramiza hosgeldin. Sana tavsiyem ilk once traininglerin uzerinden bir kac kez gec ozellikle dokingi cok dene daha sonra inis ve kalkislarda iyilestinmi yine konusuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kokpit renklerini değiştirmek için kolay bir yol buyrun buradan.

http://arkku.com/elite/hud_editor/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatn

quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

quote:

Kendi geminin içinde dolasamadan,indigin gezegende yuruyemeden ben bu gezegenlere indim modudun cokta tutacağını düşünmüyorum.videodan anladigim kadarıyla karakterle değil o küçük araçla hareket edeceğiz.gelmiyor diye eleştirdiğimiz SC nin 40 usd ye bize vaad ettiklerine bak bu oyunun 60 USD ye teklif ettiklerine bak.şaka gibi

Hocam ne kadar bütçeye ihtiyaç duyduklarını bilmeden yorum yapmak biraz garip geldi.

40 dolarlık Star Citizen 'in 200 dolarlık paketi de var 15000 dolarlık da.

O yüzden bu kıyaslama biraz farklı oluyor.

Böyle şeyler için bütçeye ihtiyaç var gibi. Bütçeyi de tam olarak karşılamak için yaptıklarını sanıyorum. Sonuçta 15 dolar olabilirdi dediniz 15 dolara firmalar 4 harita veriyorlar. Bunlar gelebileceğimiz dünyalar vadediyorlar.

Araç içi dolaşmanın da bu ek paketle geleceğini ümit ediyorum. Ki zaten öyledir. Belki de araçlara öyle bineceğiz. Güzel olacak gibi geliyor.

Yakında çıkar zaten.

Bu arada oyunu ucuz alabileceğimiz bir yer var mı?

aynı tavsiyeyi bende sana vereceğim,yapılan yorumu iyice kavradan cevap yazmakta garip.

Sonuç oturup bir oyuncu olarak SC de 40 usd ye paket alabiliyormusun evet.PArası olupta 10.000 usd lik gm ye binip farklı bir deneyim yaşamak isteyenin bu şansı var.Bu kısım beni bağlmıyor ben paramla ne kadar alabileceğimle ilgiliyim.Yorumumda bunun üzerine.
    Dönelim ELite e ,bu oyunda ki ek paket ile ilgili yorumlarımızda ortadaki tek SCI videoya göre sınırlı doğru mu?.Bütçe demişsin de daha düne kadar oyun tastamam yapılır sende satın alırdın,ben eski oyuncular bilir öyle önce öde sonra oyna mantığının suyu çıktı.Şu SCI video da sana gösterilenden gemi içinde gezebileceğin ,bir karakter animasyon sistemi olacağını vs çıkardıysan çok iyimsersin.Keşke olsa bende çok isterim ama sanmıyorum.Video da gemi nin gezegene inerken ki atmasfer tabakasına girişi vs bile atlanmış.Benim tahminim gemideki koltuk yine sağa sola gidip araca geçecek ve oradan direk araca geçmiş olacağız.
    TÜm buları bir kenara bırak sana gösterilen şu SCI video dan yola çıkarak 60 usd vermeye hazırmısın bana onu söyle gel sonra tartışalım..Bİrde sınırlı sürede alanlara oyunun sahibi ise 15 usd indirim sunuyorlar.Burada da bir acelecilik var.İlk ve 2.yorumumun ortak notası biz uzay sim severlerin çekilecke çok çilesi olduğudur,çünki uzay dedinmi yapımcılarında dlc di daha büyük gm di yok gezegendi indin di bindin di derken biz oyunucular söğüşleyecek milyon tane kozu oluyor.

Tam 3 ay önce gelen ek pakette gemi içinde yürüme olmaycağını söylemiştim.Tamda belirttiğim gibi direk gemi içindeki kokpit araç olarak yüzeye iniyor.Oyuns ektöründe ekpaket sistemi az içerik çok para algısı son sürat devam ediyor..
    YAzık...Aşağıdaki video 1:55 de bahsi geçen olay..Umarım bunun dışındaki gelişmeler dişe dokunur olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 8 Kasım 2015; 11:56:17 >

• arkadaşlar oyunu oynayan varmı ? anladığım kadarıyla bir türk topluluğu yok gibi bende bununla ilgili bir çalışma yapmayı düşünüyorum sizce ileri bir zamanda artacak bir kitle mümkünmü elite dangerous için ? bir site içinde rehberler duyurular haberler vs. içerik barındıran blog tarzı düşünüyorum-yanında facebook sayfası youtube kanalı da ekleyeceğim- bana bizim toplumdan fazla rabet çıkmayacağı izlenimi veriyor sizin fikirlerinizide öğrenmek isterim ? bir domain aldım fakat ilerletme konusunda şüpheliyim
  • bu oyun yalnızlık oyunu, bence boşa kürek sallarsın hani aktif oyuncu pek yok olsada ne olacak ki? ürün ortada.
  • steamde 37 liraya düştü
  • Aynen arkadaşlar steamde %67'lik bir indirim var haberiniz olsun (şimdiye kadarki en düşük fiyat)
    http://store.steampowered.com/app/359320/
  • Bu oyun nasıl başlıyor anlamadım ? Bir reklam sayfası açılıyor öyle kalıyor oyunu başlatamadım bi türlü
  • Olayı çözdüm launcer ufak boyutta çıkıyor haliyle alttaki start görünmüyor. Ancak yüksek dpi devre dışı bırakırsam görünüyor oda 1mm anca görünüyor çözüm bilen varsa yazarsa sevinirim.
  • arkadaşlar oyunu almaya değer mi, alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım, oyunu oynayan arkadaşlar ne düşünüyorlar oyun hakkında.
  • Bun şu oyunu bir türlü çözemedim ilk yerde questi alıyorum hangardan çıkıyorum "haleluya" uzaya bizi salıp questin nerde olduğunu bizdenmi bulmamızı bekliyor? özel bir tuşumu var 1 saat uğraştım yok bulamıyorum q bende gideceğim yer işaretli ama binlerce km uzaklıkta atlama zıplama otomatik yakına gitme koymamışlarmı buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

Bun şu oyunu bir türlü çözemedim ilk yerde questi alıyorum hangardan çıkıyorum "haleluya" uzaya bizi salıp questin nerde olduğunu bizdenmi bulmamızı bekliyor? özel bir tuşumu var 1 saat uğraştım yok bulamıyorum q bende gideceğim yer işaretli ama binlerce km uzaklıkta atlama zıplama otomatik yakına gitme koymamışlarmı buna?

İyide korsan avına çıkıyrosun koca galakside sana nokta atışı yerini söyleseler ne anlamı var.Biraz araştırmak lazım.Sana son görüldüğü sistemi söyler orada rastladığın sinyallere bakacaksın birisi aradığın kişidir.Asıl mesele bulduktan sonra zaten
  • Ben de indirimle aldım optimizasyon çok sağlam olmuş. Hd 6750 ile full ayara yakın oynuyorum. Joystick tavsiyesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bun şu oyunu bir türlü çözemedim ilk yerde questi alıyorum hangardan çıkıyorum "haleluya" uzaya bizi salıp questin nerde olduğunu bizdenmi bulmamızı bekliyor? özel bir tuşumu var 1 saat uğraştım yok bulamıyorum q bende gideceğim yer işaretli ama binlerce km uzaklıkta atlama zıplama otomatik yakına gitme koymamışlarmı buna?

İyide korsan avına çıkıyrosun koca galakside sana nokta atışı yerini söyleseler ne anlamı var.Biraz araştırmak lazım.Sana son görüldüğü sistemi söyler orada rastladığın sinyallere bakacaksın birisi aradığın kişidir.Asıl mesele bulduktan sonra zaten

Tamamda gideceğim galksi bu gemi hızıyla 1 yıl ne yapmam bekleniyor 1 yıl gemimi süreceğim? ingilizce bende iyi değil ama yinede anlarım benden kötü olanlar oynayamıyacakmı bu oyunu bi indikatör koyar insan burada göründü git bakalım diye böyle şeymi olur asıl olay buysa nanay yani.

• "J" tuşuna basıp solucan deliğinden sıçraya bilirsin ayrıca güneş sistemlerine geçiş yapabilmek için hız ayarını maviye getir ve bırak otomatik olarak hızını ayarlıyacaktır son 1km kala güvenli sıçrama menziline girdiğinde ekranda altta mavi yazı çıkınca tekrar "J" tuşuna bas ve güneş sistemine giriş yapmış olursun ilk almanızı önereceğim şeyde "Standart Docking Computer" terminal veya istasyonlara otomatik dock yapıyor çok güzel birşey
  • quote:

quote:

quote:

Tamamda gideceğim galksi bu gemi hızıyla 1 yıl ne yapmam bekleniyor 1 yıl gemimi süreceğim? ingilizce bende iyi değil ama yinede anlarım benden kötü olanlar oynayamıyacakmı bu oyunu bi indikatör koyar insan burada göründü git bakalım diye böyle şeymi olur asıl olay buysa nanay yani.

herşeyi hazır cevap bekliyorsun sence dediklerin mantıklımı? biraz araştır oyunda bulamadıysan internette ara emin ol o kadar zor değil. cevabına gelirsek:
    1 tuşuna basarak soldaki menüye geçti görevlerin odluğu taba geldi görev detaylarına baktın ingilizcen yeterliyse hangi sisteme gideceğin yazıyor orada. sonra tekrar soldaki menüden navigasyon var eşşek kadar oraya basıp arama çubuğuna gideceğin sistemin adını yaz otomatik rota çiziyor zaten çok uzak değilse tek sıçramayla o sisteme gidiyorsun. j tuşuna bas hedef sisteme kitlendiysen radarın sol üstünde yuvarlak pusula tarzı bişey var beyaz noktayı onun tam ortasına getirirsen kilitlendiğin birşeye ki bu bir gemi kargo güneş gezegen istasyon herşey olabilir onun yönünü gösterir sana o kadar zor değil aslında 5 saniye bile sürmeyen bir işlem biraz alışmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tursuluekmek

quote:

quote:

quote:

herşeyi hazır cevap bekliyorsun sence dediklerin mantıklımı? biraz araştır oyunda bulamadıysan internette ara emin ol o kadar zor değil. cevabına gelirsek:
    1 tuşuna basarak soldaki menüye geçti görevlerin odluğu taba geldi görev detaylarına baktın ingilizcen yeterliyse hangi sisteme gideceğin yazıyor orada. sonra tekrar soldaki menüden navigasyon var eşşek kadar oraya basıp arama çubuğuna gideceğin sistemin adını yaz otomatik rota çiziyor zaten çok uzak değilse tek sıçramayla o sisteme gidiyorsun. j tuşuna bas hedef sisteme kitlendiysen radarın sol üstünde yuvarlak pusula tarzı bişey var beyaz noktayı onun tam ortasına getirirsen kilitlendiğin birşeye ki bu bir gemi kargo güneş gezegen istasyon herşey olabilir onun yönünü gösterir sana o kadar zor değil aslında 5 saniye bile sürmeyen bir işlem biraz alışmak gerekiyor

o kadar zor değil dediğin şeyi koca bir paragrafta zor açıkladın ve bunda ben suçluyum yaptığımda basitçe quest in yerine gitmeye çalışmak teşekkür ederim.

• kabaca oyunu çözdüm ama çok fazla detay var sanki ya her şeyi çözmem benim 50-100 saatimi alır gibi bir ara manuali de okuyacam ama ne zaman bilmiyorum ^^
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.