Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
76.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana şu reputation olayını anlatacak varmı nasıl rep. kasıcam ben mesela federal için o kadar video izledim yazı okudum anlamadım (yani anladığım şu federale bağlı üslerin verdiği görevleri yapınca rep. kasılıyor diye anladım) baya görev yaptım bazı yerlerde 14 göreve son rank olursunuz diyorlar en az 20 görev yaptım hala rank 1 im yanlış birşey mi yapıyorum acaba yardımcı olacaklar için şimdiden teşekkürler.
  • @s_demirci_53

Bildiğim kadarıyla cevap vereyim. Eksik yada yanlış varsa diğer arkadaşlar düzeltir.

1. Oyunda birden fazla sever yapısı yok. Dolayısı ile yaptıklarınla etkide bulunabiliyorsan bu etki herkes için geçerli. Örnek: Empire elindeki bir sisteme arkadaşlarınla toplanıp yüklü şekilde Kaçak Silah ticareti yaparak orda isyan çıkıp Empire'dan çıkmasına neden olabiliyorsun. Şimdi birde power play ile bu iş daha da gelişti.
    2. Multicrew gemiler mevcut ama şu an kullanılamıyor. Yeni gelecek DLC de açılacakmış sanırım.
    3.Değişik bir instance yapısı var bile bir arkadaş açıklar umarım. Arkadşınla buluşmak istiyorsan aynı sisteme gelip wings ile grup oluşturmanız yetiyor. Haaa koca evrende aranızda yüzlerce ly mesafe var ise buluşmak için seyehat etmeniz mecbur.
    4.Şu an için sadece kokpit ve istasyona dockladığında service ekranı olan arayüzden ibaret.
  • oyunu yeni keşfettim. daha önce bu tarz oyun oynamadım, ama uzay konusu çok hoşuma gidiyor, gemi yapmak, uzay savaşı ,madencilik vs. çok hoşuma gidiyor. bu oyunu gördüm steamde fakat fiyat çok yüksek. bu tarz free to play oyun varmı acaba başlayabileceğim, youtubeden gampley leri izliyorum türklerde çekmiş , çok güzel görünüyor fakat biraz karışık ve ingilizce gerekiyor sanırım oyun için. biraz daha basit ve free to play ile başlamayı düşünüyorum bu tarz oyunlara. dediğim gibi tavsiye edebilecek varsa şimdiden tşkler...
  • oyunu ek paket cıkana kadar oynamayacağım sildim, steam hesabınımıda değiştim.
    Yeni hesap:http://steamcommunity.com/id/maviasura
    oynayan varsa takıldıkları konularda yardımcı olabilirim.
  • Oyunu bayadır oynamıyordum bugün tekrar başladım. En son Type-9'a erken geçiş yapmıştım son vaziyet şöyle:

Thrusters E7, Shield Gen. E6, Life Sup. E5, Power Dis. E6, FSD D6, Sensors E4, Fuel Scoop D3, Power Plant E6
    Cargo Capacity: 256
    ShipRebuyCost:2,9m Credit
    Balance: 0,9m Credit
    Jump Range: 9,20LY [9,64LY]

Bu vaziyete göre ne önerirsiniz? Önerilerinizi alayım. Yaklaşık 1m para var ve;
    A) Yeni bir gemi alıp oyuna yeni başlamış gibi ticaret işlerine mi girmeli
    B) Type-9'ı bu yarım yamalak haliyle kullarak mı para kazanmalı?
    C) Gemiyi satıp aspye geri dönüş mü yapmalı?

Birde sorum olacak bu (max jump range) 9.64 gemi boşken 9,20 kargo doluyken mi demek oluyordu? kargoyu fulleyince 8lere 7lere inerse baya sorun yaşarım ondan soruyorum. Şuan vaziyet çok kritik. Zaten gemiyi patlatırsam rebuy'a yetecek para da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 5 Ekim 2015; 5:27:28 >

• Donatn kullanıcısına yanıt
    Şu oyunu yaklaşık 8 aydır oynamıyorumda sizin şu mesajları okuyunca gene soğudum oyundan Haklısınız oyun aynı şeyleri yapmaktan ibaret. Ticaret, bounty, pvp ıvır zıvır... ama durupta diğer oyunlara bakarsak rutinlerden oluşmayan oyun yok. Hepsi bir süre oynadıktan sonra bayıyor. Bu oyunun problemi başka. Diğer oyunlarda da aynı şeyleri yapıyoruz ama bu oyundaki kadar sıkılmıyoruz. Yapımcıların gözünü para bürüdüğünden oyuna düzgün birşey geldiği de yok. Düzgün güncelleme yapacaklarına faiş fiyata DLC çıkartıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 5 Ekim 2015; 6:47:41 >
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    Eğer online olmaması senin için sorun değilse X3 Albion Prelude'ü denemeni öneririm. Hem madencilik Elite Dangerous'ta zaten düzgün para kazandırmıyor üstelik rezil birşey taşa lazer sıkıp uzayda savrulan küçük taşları kovalıyorsun saçma sapan birşey. En son savrulan taşları kovalaması için drone falan eklemişlerdi Drone denemedim bilmiyorum ama madencilik bu oyunda sadece göz boyamak için konmuş bir sistem. X3'te ise Nvidium madenciliğinden sağlam para kazanılıyordu. Kendin maden kazabilirsin biraz riskli ve sıkıcı bir işlem ama trade mk-3 yazılımı alıp gemilerine otomatik maden kazdırabiliyordun. X3'ün tek eksisi co-op olmaması olsa zaten şu acayip oyunların hiç birine bulaşmazdık. Bu arada toreentten indirdiğin takdirde free to play bu dediğim oyun. X Rebirth rezaletinden sonra zaten o firmaya para kazandırmamak lazım.

Steam'de free to play olarak Star Trek Online var hiç oynamadım ama mmo olsun free to play olsun dersen bir araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: efeemmi

Eğer online olmaması senin için sorun değilse X3 Albion Prelude'ü denemeni öneririm. Hem madencilik Elite Dangerous'ta zaten düzgün para kazandırmıyor üstelik rezil birşey taşa lazer sıkıp uzayda savrulan küçük taşları kovalıyorsun saçma sapan birşey. En son savrulan taşları kovalaması için drone falan eklemişlerdi Drone denemedim bilmiyorum ama madencilik bu oyunda sadece göz boyamak için konmuş bir sistem. X3'te ise Nvidium madenciliğinden sağlam para kazanılıyordu. Kendin maden kazabilirsin biraz riskli ve sıkıcı bir işlem ama trade mk-3 yazılımı alıp gemilerine otomatik maden kazdırabiliyordun. X3'ün tek eksisi co-op olmaması olsa zaten şu acayip oyunların hiç birine bulaşmazdık. Bu arada toreentten indirdiğin takdirde free to play bu dediğim oyun. X Rebirth rezaletinden sonra zaten o firmaya para kazandırmamak lazım.

Steam'de free to play olarak Star Trek Online var hiç oynamadım ama mmo olsun free to play olsun dersen bir araştır.

tşkler ederim X Rebirth bu oyunu önermiyorsun galiba 2013 yılınca çıkmış bu oyunda ama stemde çok kötü puan almış. X3: Albion Prelude indiriyorum şuanda 2011 yapımı biraz eski ama steamde güzel puan almış denicem bu oyunu grafikleri biraz kötü galiba :) türkçe yaması varmıdır onu araştırcam şimdi :) tekrar tşkler.

• quote:

Şu oyunu yaklaşık 8 aydır oynamıyorumda sizin şu mesajları okuyunca gene soğudum oyundan Haklısınız oyun aynı şeyleri yapmaktan ibaret. Ticaret, bounty, pvp ıvır zıvır... ama durupta diğer oyunlara bakarsak rutinlerden oluşmayan oyun yok. Hepsi bir süre oynadıktan sonra bayıyor. Bu oyunun problemi başka. Diğer oyunlarda da aynı şeyleri yapıyoruz ama bu oyundaki kadar sıkılmıyoruz. Yapımcıların gözünü para bürüdüğünden oyuna düzgün birşey geldiği de yok. Düzgün güncelleme yapacaklarına faiş fiyata DLC çıkartıyorlar.

Sen vermişsin zaten cevabı başka oyunlarda kendini tekrar ediyor ama burada durum farklı.Koca uzaydan bahsediyoruz yapılabilecek sonsuız şey var.İnsan birkere aldığı geminin içinde gezmek istiyor.Bu oyunun atmosferini %50 değiştirir emin ol..Düşünsene denizde bir gemin var ve sadece kaptan kamerasından yüzdürüyorsun gezemiyorsun.İşte bu akdar absürt bir durum bu.
    Çok birşey değil.ÜStlerde ve geminde dahi gezebilsen olay bitmiştir.En az 1 yıl daha oylar insanları.AMa yok yok yok.

FPS yok.DÜşünsenize bir düşman gemisini patlatmanın tek seçenek olmadığını..İticilerini vs etkisiz kıldıktan sonra gm ye girip ele geçirdiğini..DAha onlarca şey sayabilirim ve hiçbirisi günümüz teknolojisiyle imkansız değil.MEsele bence para da değil..Bakınız starcitizen hala ortada elle tutulur bişe yok ve yabancı sitelerden okuduğum kadarıylada para sıkıntısı çektiklerini falan yazmışlar o kanatta durumlar kötü..

Yani tamam parça parça sat ama.aradan geçen bunca zamandan sonra gezegene ineceğimde oradada araçkla gezeceğim gelişmesi beni pekde heyecanlandırmadı açıkçası.

• zorrente düşmedi dimi bu oyun yok hiçbiyerde 50 tl filan olsa alıcamda çok pahalı ya.
  • @DHBSC55
    Rica ederim, evet X Rebirth önermiyorum. Grafikleri dışında güzel birşey yok. Serinin dışına çıkıp farklı bir tarzda ürettiler ve tutmadı. Bütün oyun boyunca "Argon Skunk" (kokuşmuş argon gemisi) isimli bir gemiyle oynamak zorundasın. Koca oyunda geminde kullanabileceğin 3-5 çeşit silah var. Ayrıca gemine koyabileceğin 3-4 kokpit stili dışında hiçbir seçme imkanın yok. Adamlar direkt "biz üşendik, alsana 3-4 silah bu gemiyle bütün oyunu oynayacaksın" demişler. Zaten lüzumsuz kokpit seçeneklerini de sonradan sıçıp batırdıklarını anladıkları zaman eklediler.

@Donatn
    Problemin gezegenlere iniş kalkış ve keşif eksikliğinden kaynaklandığını düşünmüyorum. Oyun stressli, para kazanması zor ve küçük bir hatana ciddi cezalar kesebiliyor. Bugün çıkıpta DLC'den vaz geçtik buyrun gezegenleri gezin beleş deseler gene herkesin sıkılacağına şüphem yok.

Bu arada gezegenlere iniş-kalkış ve keşif imkanı demişken, No Man's Sky beklemeye değer bir oyuna benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 5 Ekim 2015; 20:43:03 >

• efeemmi kullanıcısına yanıt
    hocam oyunu indirip kurdum ama nedense beyenmedim kokipit filanda yok. Elite: Dangerous çok hoşuma gitti ama dediğim gibi çok pahalı belki yakın zamanda zorrente düşerde solo oynarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 5 Ekim 2015; 21:05:26 >
  • ELITE DANGEROUS: HORIZONS paket gibi bişey çıkmış steamde yok kendi sitesinde var fakat oyundan daha pahalı bunu alınca acaba oyunuda paketle berabermi almış oluyorsun yoksa sadece paket fiyatımı, paket fiyatı oyundan daha fazla ise gerçekten çok saçma olmuş ama oyunla beraber satılıyorsa güzel
  • DHBSC55 kullanıcısına yanıt
    kokpit yok ama buradan indirebilirsinhttp://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=262446
  • quote:

Oyunu bayadır oynamıyordum bugün tekrar başladım. En son Type-9'a erken geçiş yapmıştım son vaziyet şöyle:

Thrusters E7, Shield Gen. E6, Life Sup. E5, Power Dis. E6, FSD D6, Sensors E4, Fuel Scoop D3, Power Plant E6
    Cargo Capacity: 256
    ShipRebuyCost:2,9m Credit
    Balance: 0,9m Credit
    Jump Range: 9,20LY [9,64LY]

Bu vaziyete göre ne önerirsiniz? Önerilerinizi alayım. Yaklaşık 1m para var ve;
    A) Yeni bir gemi alıp oyuna yeni başlamış gibi ticaret işlerine mi girmeli
    B) Type-9'ı bu yarım yamalak haliyle kullarak mı para kazanmalı?
    C) Gemiyi satıp aspye geri dönüş mü yapmalı?

Birde sorum olacak bu (max jump range) 9.64 gemi boşken 9,20 kargo doluyken mi demek oluyordu? kargoyu fulleyince 8lere 7lere inerse baya sorun yaşarım ondan soruyorum. Şuan vaziyet çok kritik. Zaten gemiyi patlatırsam rebuy'a yetecek para da yok.

amacın para kasmak ise t9 ile o modüllerle istasyondan dışarı adımını atma, t9 en fakir fsd mağduru hacminden dolayı olsa gerek, fsdyi en iyisinden takmadan kullanma fiyatını vs. hatırlamıyorum. Bunun yerinde t7alıp trade için gereken modülleri takarsın rotayı paylaşmıştım kar oranı değişmediyse işini görür.

ASP görev ve jump gemisi. Ne yapmak istediğine bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviasura -- 6 Ekim 2015; 19:26:01 >

• Güncelleme gelmiş. 1.4

Greetings Commanders, here is the CQC 1.4 update change log!

NEW CONTENT/FEATURES:

- CQC Added!
    - Imperial Eagle added
    - Federal Gunship added
    - Federal Assault Ship added
    - Hazardous resource extraction sites added
    - Compromised nav beacons added
    - Legal salvage missions added
    - Added Outfitting for CQC
    - Changed how powerplant damage is handled - small chance of instant destruction, otherwise malfunctions and halved power output
    - Assign Imperial Eagles to those who should have them from their backer rewards

STABILITY FIXES:

- Speculative fixes for several rare crashes
    - Fixed soft lock on login
    - Crash fix for a rarely reported issue ship being docked to a station that is not in a state to provide interfaces
    - Fix crash where the station news updates while quitting the
    - OSX: Fix crash when generating star textures
    - Prevent a crash when drones hit shields after recent changes to damage
    - OSX: Fix for occasional assert due to unexpected texture
    - Avoid firing beams if the firing ship is not ready and so causing a crash
    - Prevent crash when trying to scoop something that no longer exists
    - Fix crash caused by chatter in supercruise
    - Fix crash when shutting down while looking at a mission in the bulletin board
    - Restructure some checks so we don't fatally crash when there's a missing entry in the exploration database for an object we've targetted
    - OSX: changes to reduce crashes due to low heap memory, including changes to use memory more efficiently
    - OSX: fix for occasional crashes when closing the game window
    - OSX: fix for a rare crash in the keyboard handling code on startup
    - OSX: fix for potential cause of crashes in OpenGL code
    - Fix a zero burst interval in plasma point defences
    - Fix memory leak in ring cell generation
    - Fix duplicate system ID
    - Crash fix for invalid positions being passed
    - Fix a pair of crashes that can happen if trying to place a scenario with no valid body list, and cope with this selection failing gracefully
    - CQC: Fix a memory leak caused by the NavMarker holding onto its radar marker after the location that created it is destroyed
    - Prevent crash if power data isn't available (such as in CQC)
    - Low level UI crash fix
    - Contacts panel restored in CQC to allow muting of other players
    - CQC stats should start tracking credits earned through CQC and only count offensive weapons towards ‘favourite weapon’
    - Add a few more stats to the cockpit panel
    - Fix Powerplay outfitting discounts when in Beta test mode
    - Fix a server bug when scooping a mineral fragment that then requires processing multiple refinery buckets into multiple cargo units at the same time
    - Adjusted text field size in OptionsScreen.swf to account for larger text strings
    - Don't show debug names for unbound controls
    - Make the score summary UI in CQC aware of fov (prevents scaling during fov zooms from death cam)
    - Fixed main menu spending up to 1.5 mins on a black screen if the player loses his internet connection just before going to the CQC menu
    - Removed offset in UI rendering which should sharpen things up a bit
    - Allow NPCs to start interdicting the player while they are charging for a hyperspace jump (but not once the countdown has started)
    - Scoreboard no longer refers to the players gamertag - it uses the commander name which might look the same - isn't!
    - Fix assert message and telemetry to report the correct bucket IDs when we receive an incorrect ID from the web server
    - When you are kicked from a game due to inactivity, it now displays an error message on the main menu to say why
    - Fix the reverse resistance armour text so it says it's strong vs kinetic and weak vs laser
    - Make sure that if we disconnect while in the CQC menus we go to the disconnected from CQC state
    - When there is a session error, make sure that we disconnect from the game
    - Fix a bug where the player's current team was reset from Blue to None
    - Fix a bug where shield regeneration would appear to stall in cases where the current delay after break was longer than the delay after hit (only experienced by some CQC ships with 1.5 or less pips in SYS)
    - Numerous text fixes
    - Fix missing shield rings in GUI

GENERAL TWEAKS & FIXES:

- Reset the backfill timer when leaving CQC or ending CQC gameplay. This prevents it from trying to start backfill matchmaking when not in a game session
    - Increasing the amount of time it takes for the shields power-up to respawn to match the others
    - Control changes for context schemes so that they maintain keyboard alternatives wherever they were present in the original control pad scheme these were based from
    - Fix spawn points facing the wrong direction in Elevate
    - Decreased the time the highest end AIs spend "on" the interdiction vector to make them a little easier
    - Prestige icons not displaying
    - Corrected the text for Deathmatch to state the correct amount of points needed to win
    - Fix for player name in CQC turning white when not highlighted
    - Correct CQC stats are now on the right hand panel in the ship cockpit
    - Decreased amount of time between CQC matches once in a session
    - Fix for control UI staying on screen in supercruise
    - Fix for text in control settings screen being cut off after scrolling
    - Increased duration of damage powerup
    - Increased the time it takes for the shields power up to decay
    - Fixes to the Anaconda model
    - Fix for F63 Condor boost actually causing loss of speed
    - Fix for deathmatch draws being recorded as losses
    - Fix for not being able to navigate through squad list
    - Various network optimisations
    - Don't try to generate scores if we don't have the data for them (stops crash)
    - Don't crash if a ship has an invalid loadout in CQC
    - Fix a server crash to do with updating a users machine handle when they previously weren't in the game
    - Fix server crash if players haven't been cleared out from the lobby
    - Crash fix for network replication occurring in the wrong order in CQC
    - Update mute symbols in lobby correctly
    - 'Capture' and 'Protect' indicators do not move / may not render while in Oculus Rift fixed
    - Make sure that we are removed from a wing when we end a proving ground game. This should fix an issue with opponents in deathmatch appearing friendly
    - Fixed where players didnt always get assigned to the team the the lobby wanted to put them in
    - In the CQC Outfitting, boost diverters should not show class/rating/mass, instead they should show Power Draw and Boost Speed Multiplier
    - Fix for selling illegal drones (sometimes known as limpets)
    - CQC matchmaking reliability improvements
    - Re-enable starter packs on Beta Test
    - Add the Empire_Eagle_Upgraded template to the Imperial Bounty Hunter starter pack
    - Background sim fix to stop a faction declaring war on more than one opponent per tick when there’s more than one eligible
    - Major refactoring of PC CQC Matchmaking game notification sending
    - Stop titles appearing in the body of Galnet articles on the website
    - Persist the Ship Lights option through location transitions, but not save/load
    - If the refinery is idle and has a non-empty hopper, try to reallocate these materials to the bins
    - Fixed high ranked AI ships not being able to fire due to empty WEP capacitor!
    - Pressing enter when going into the outfitting will result in no ui being shown fixed

• Maviasura kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Gemiyi satsam fena zarar ederim o yüzden dediğin gibi yapıcam. Kalan parayla gemi alıp eksik parayı o şekilde toparlamaktan başka çözüm yok.
  • Herkese selam,

Şimdi oyunu temmuz ayından bu yana severek oynuyorum. Starcitizen videoları izlerken tesadüf eseri olarak gördüm. İnceledim ve aldım. Oyunda çok eksik var bu doğru bir şey ancak şunuda düşünmek lazım biz hala starcitizen hayalini kuruyoruz. Adamın dolandırıcı olup olmadığını ilerde göreceğiz. ED ın aldığı bağış starcitizenin yanından bile geçmez ancak icraata bakmak lazım oynanabilir bir oyun ortada. EVE online ile kıyas yapmaya çalışanlar mutlaka vardır ancak eve online nın ilk çıktığındaki haline bir bakın ve öyle konuşalım. David Braben denen bu şahıs burdaki gençlerin çoğu portakalda vitaminken bu oyunu yapmış ince düşünülmüş bir detay ve ayrıntı var bu kadar kısa zaman da ve dar bütçeyle bu kadar olmuş Hiç şikayetçi değilim. En son Freelancerda titan gemimle farklı istasyonları gezerken hatırlıyorum kendimi şimdi ise samanyolu galaksisinde gemimle gezip dolaşıyorum. Bir çok oyuncuya bende katılıyorum. Rutine bağlıyoruz bir süre sonra Bu oyun bir arcade oyun değil simülasyon o yuzden 1 2 elite atayım diyebileceğiniz bişey değil. Zaman ister ilgi ister bunları sağladınızmı oyun size kendini sevdirir.

Ben 4 temmuz 3301 tarihinden beri oyundayım. Herkez gibi sidewinder ile başladım bir süre eagle daha sonra uzunbir zaman viper parayı denkleştirince type 6 ve bir süre rare trade şimdide vulture kullanıyorum. Niyetim type 7 alıp rare trade yapmak malumunuz type 7 lerin manevraları ve silah kapasiteleri berbat ki zaten taşıma aracı yanıma beni koruyacak wing arkadşları arıyorum. Her yaptığım trade den kendilerinde trade divinity gelecek zaten amacım çok kredi kazanmak değil beraber takılmak combat rankı competent olan arkadaşlar var katılmak isterlerse benimle iletişim kurarlarsa sevinirim.

Ayrıca oyundan keyif almak istiyorsanız kesinlikle HOTAS kullanın bende hybrid bir sistem var saitek x52 nin gaz kolu ve logitech extreme joystick combine kullanıyorum. Çok keyif alıyorum. Eğer eskilerden gelip oyun şöyle kötü böyle kötü demeden spacesim oynamaktan keyif alanlar varsa birlikte takılabiliriz.

Herkese güzel oyunlar.

• brooqs kullanıcısına yanıt
    msj için teşekürler.

joystick kombinasyonunu nereden aldın ?Bende Thrusmaster HOtas x kullanıyorum ancak çok daha iyi bir sete geçmek istiyorum.Sanal gerçekcilik cihazlarının çıkışına sağlamn bir set tamamlamak lazım.Ancak yurtiçinde satılan ürünler çok pahalı dışarıdanda getiremiyorum.Varmı alternatif bir yol?
  • Donatn kullanıcısına yanıt
    saitek x52 yi sahibinden.comdan aldım joystick ile gaz kolu arasındaki kablo kayıp olsuğundan 100 tl ye aldım. ancak bablo bağlantısını onaramayınca logitech joystick aldım bunuda viaport bimeksten aldım. Bu ikisini kombine yaptım ayarlardan 2 kolu tektek ayarladım. Şu anda çok iyi çalışıyor. Bir ara sürekli ayarları kaybediyordu oyun her açtığımda sıfırlanıyordu. Sonra program dosyalarının oradaki presetlerle ismini değiştirip oraya koydum yanlız şu anda oyundan bir değişiklik yaptığımda oyun bozulup atıyor oyundan o yuzden ayarları elle xml dosyasından kendim yapıyorum. steam adım burdaki adımla aynı oyunda takılalım dersen eğer.

Kullandığın set baya iyi performans verdiği söyleniyor. Gaz ayarını ortada 0 durumunda kullanıyorsan kontrolü biraz zor oluyor ben geri vitesi bir düğmeye atatım kontrol şu an çok iyi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.