Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.725
Cevap
39
Favori
76.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trojannn

Eger karli bir rota bilen varsa paylasirsa sevinirim. Rare ticaretinde her rotayi denedik bir saatte 1.200.000 ustu biraz zor. Eskiler de degisiyor hep o yuzden karliligi azaliyor

Karlılıktan ziyade gemiyi optimal dolu şekilde turlama olayını bir türlü beceremedim. Ya gemi anca yarı dolu oluyor yada fazla doldurup pas geçmek zorunda kalıyorum haybeye jump yapıyorum. düzgün bir rota çizemedim kendime.

hangi gemi ile hangi rota? bir örnek paylaşır mısınız karşılaştırma yapmak istiyorum.
    Guild Wars 2, The Secret World, Star Citizen, EverQuest Next Landmark, Gloria Victis, The Repopulation, Rift, Elder Scrolls Online, Albion Online, Shroud of the Avatar, Darkfall: Unholy Wars, Shards Online, Elite: Dangerous, EVE Online, TERA, World of Warcraft, War Thunder, H1Z1, Pirates of the Burning Sea, Navy Field, Star Wars: The Old Republic, MechWarrior Online, World of Tanks, Star Trek Online, ArcheAge, Runescape, Salem, World of Warships, Heroes & Generals, Hearthstone, Rust, Dayz, Heroes of the Storm, Project Zomboid, Age of Conan, HearthStone, Escape From Tarkov
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlara katılıyorum. Bir kaç güne kalmaz ben de oyuna tekrar dönüyorum, varsa yeni rotalar, yeni para kazanma şekilleri, paylaşılırsa seviniriz :)
    Asus Sabertooth P67 // Intel Core i5 2500K // Corsair Vengeance Pro DDR3-1866Mhz CL9 (4x2) 8 GB // EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0 // Samsung 850 EVO 250GB SSD (OS) // OCZ Vertex 4 128 GB SSD // WD Cavier Black 1TB 7200 RPM 64 MB Cache // WD Green 1 TB 7200 RPM 32 MB Cache // BenQ ZOWIE XL2411 144Hz (24") // BenQ FP222W 60Hz (22") // HP x2301 60 Hz (23") // Corsair AX650 PSU // Corsair Obsidian 750D Case // Corsair Hydro H60 // Corsair K70 Lux Keyboard // Corsair M65 Pro RGB Mouse // Bose Companion 2 Series II // Sony SA-W2500 Subwoofer // Logitech G930 Headset // Sony MDR-XB600 Headphones// Logitech Attack 3 Joystick // Logitech F710 Gamepad // Logitech Driving Force GT // Everest DLK-T9S Gaming Keyboard // Steam Link // Steam Controller // Epiphone Les Paul 100 :)
  • Ya rare commodity lerde max. sayısı olduğundan ve iyi para kazanmak için min 170+ly gitmen gerektiğinden. Elindeki geminin kapasitesine göre uygun rota ile max doluluk ile doldurmak mı? Yoksa en küçük (kısa) rota ile hızlıca sürekli dönüp durmak mı daha karlı karar veremedim.
    100+ kapasiteli Type 6 ile ~50 T doluluk ile yarısı boş gezmek bana enayilik geliyor.
    Ustalar yorumlarsa ve/veya örneklerse rotalarından süper olur.
    Guild Wars 2, The Secret World, Star Citizen, EverQuest Next Landmark, Gloria Victis, The Repopulation, Rift, Elder Scrolls Online, Albion Online, Shroud of the Avatar, Darkfall: Unholy Wars, Shards Online, Elite: Dangerous, EVE Online, TERA, World of Warcraft, War Thunder, H1Z1, Pirates of the Burning Sea, Navy Field, Star Wars: The Old Republic, MechWarrior Online, World of Tanks, Star Trek Online, ArcheAge, Runescape, Salem, World of Warships, Heroes & Generals, Hearthstone, Rust, Dayz, Heroes of the Storm, Project Zomboid, Age of Conan, HearthStone, Escape From Tarkov
  • artik steam üzerindende satin alabilceginiz bir oyun

http://store.steampowered.com/app/359320/
  • slm beyler bende bu gün aldım zamanım warken baya kurcaladım çok zor ya.ama çok beyendim o yıldızları atmosferi görünce içim gidio gezegenler fln çok süper ama online olayını çözemedim.steam dan ekleselim oynarız birbirimizi bilgilendirirz oyun çok hoş sonunda uzun süreli oynicam oyunu buldum:D

Orijinalden alıntı: Vanseth

EVE Online daha gerçekçi değil mi? Elite Dangerous biraz arcade kaçıyor gibi fakat EVE Online daha sıkıcı olsa gerek

Gerçekçilikten kastın ne bilmiyorum ama 2 oyun tamamen birbirinden farklı.

Eve online da gemi kontrolü diye bir şey yoktur. Uzaydaki herhangi bir şeye align olursun yada orbit yaparsın bu kadar.
    Elite dangerous ta geminizin full kontrolü elinizdedir. Dogfight yapabilecek kadar.

Gerçekçilik ile ilgili bir önek vereyim Elite dangerous tan: bir sistemde mal taşırken bir oyuncu beni yakaladı. Önce bir kaç vuruş ile shield'ımı offline yaptı sonra bir missile gönderdi. Tam kaçacaktım ki, Shield düştüğünden gelen missile gemimin motoruna denk geldi. Tek motor patladığından gemim sürekli dönmeye başladı. Hiç bir şekilde kontrol edemiyordum gemiyi. Arkasından da yaklaşıp HAtch breaker ile cargo mu boşaltıp gitti. Ancak gemiyi preflight check ile resetleyip kontrol etmeyi başarabildim.

Eve'i 1-2 senedir oynamıyorum ama bildiğim kadarıyla böyle bir mekanik yada benzeri Eve'de yok. Gemiyi kitlersin. Sırayla Shield Armor Hull indirip patlatır lootlarsın. Bu arada combat sırasında min seviyelerde manevra yapabilir (align yada orbit) sadece F1-F9 tuşlara basarsın.

Eve bana göre Combat olarak çok daha arcade. Ama gemi fitleme ekonomi üretim minig vs olarak çok daha complex.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanay54 -- 6 Nisan 2015; 10:22:42 >
    Guild Wars 2, The Secret World, Star Citizen, EverQuest Next Landmark, Gloria Victis, The Repopulation, Rift, Elder Scrolls Online, Albion Online, Shroud of the Avatar, Darkfall: Unholy Wars, Shards Online, Elite: Dangerous, EVE Online, TERA, World of Warcraft, War Thunder, H1Z1, Pirates of the Burning Sea, Navy Field, Star Wars: The Old Republic, MechWarrior Online, World of Tanks, Star Trek Online, ArcheAge, Runescape, Salem, World of Warships, Heroes &amp; Generals, Hearthstone, Rust, Dayz, Heroes of the Storm, Project Zomboid, Age of Conan, HearthStone, Escape From Tarkov

Hocam siz oyun hakinda baya bilgilisiniz eger oynuyorsaniz steam da eklim beraber oynamamiz mumkun mu acaba??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aslında buradaki herkes böyle isimlerini paylaşsa da en azından friend listimizde olsa. İsteyen birlikte oynar isteyen oynamaz. İyi olmaz mı?
    Guild Wars 2, The Secret World, Star Citizen, EverQuest Next Landmark, Gloria Victis, The Repopulation, Rift, Elder Scrolls Online, Albion Online, Shroud of the Avatar, Darkfall: Unholy Wars, Shards Online, Elite: Dangerous, EVE Online, TERA, World of Warcraft, War Thunder, H1Z1, Pirates of the Burning Sea, Navy Field, Star Wars: The Old Republic, MechWarrior Online, World of Tanks, Star Trek Online, ArcheAge, Runescape, Salem, World of Warships, Heroes &amp; Generals, Hearthstone, Rust, Dayz, Heroes of the Storm, Project Zomboid, Age of Conan, HearthStone, Escape From Tarkov
    evet bende katiliyorum bu fikre benide ekleyin wings ile oynamak cok zevkli CMDR Musio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noitu -- 7 Nisan 2015; 6:15:52 >

I believe it's magic!
  • Noitu kullanıcısına yanıt
    Ben steam da yeni gördüm daha önce ciktimi bilmiyorum hocam yanlis yönlendirmim seni.

• Noitu kullanıcısına yanıt
    oyun ilk basta alpha beta olarak ciktiginda 100 pound luk bi fiyatla satiliyodu yani indirime girmis sayilir :D steamde 1 2 sene sonra belki yaz yada kis indirimleri zamanlarinda düsebilir fiyat ama uzun bir süre düscegini hic sanmiyorum
    evet bendede oyle genelde cok oyuncunun oldugu bölgeler bu sekilde kasma yapiyo ben internet hizi yada serverdan olusan uzaklik yüzünden ping oldugunu düsünüyorum ama varsa bi cozümü cok iyi olur

Orijinalden alıntı: muzobjk85

evet bendede oyle genelde cok oyuncunun oldugu bölgeler bu sekilde kasma yapiyo ben internet hizi yada serverdan olusan uzaklik yüzünden ping oldugunu düsünüyorum ama varsa bi cozümü cok iyi olur

Ben çözumu solo oynamakta buldum ;).Oyna yeni basladım isterseniz ekleyebilirsiniz.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.