Şimdi Ara

Elite: Dangerous (2015) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.724
Cevap
39
Favori
76.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar buhttp://www.elitetradingtool.co.uk/ sitesini tam olarak nasıl kullanıyoruz? Find trades kısmında current location'a bulunduğum sistemin adını yazıyorum, altta trade ler çıkıyor ama tradelerin başlangıç noktaları bulunduğum sistemde değil, çözemedim bir türlü?
  • Millennium M kullanıcısına yanıt
    bulundugun sistemde adam akilli kar getiren bir sey yokturda ondan bulmuyodur :) genelde bizde senin gibi kullaniyoruz cogu zaman güzel karli rotalar 15-20 ly mesafede oluyo git gel olayini soyluyorum

sana soyledigi siteme gitmen kac ly onu bilemem
  • Oha :) Ben oyunu hala oynamaya başlamamışım bile :)
  • muzobjk85 M kullanıcısına yanıt
    Aynen, satın alım gerçekleşti ticaret için önerilerinizi beklerim arkadaşlar. :D
  • Bu arada oyunu satın alacaklara benden 1-2 tiyo ;)

Oyunu dolar değil Euro üzerinden alın 5-6 tl farkedecek.
    Alışverişimi Nuvo kart ile yaptım. Her 200 tl lik alışverişinizin 50 tlsi iade ediliyormuş, Bu hesaba göre de yaklaşık oyun bana 120 tlye gelmiş olacak fena değil
  • Technics kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun ticaret icin ilk basta type 6 parasi kasmaya bak navy beaconlarda bounty hunting yap o sekilde para kasip al bir transporter fsdlerini upgradele zaten sonrasini yukardaki verilmis olan ticaret sitesi hallediyo :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzobjk85

hayırlı olsun ticaret icin ilk basta type 6 parasi kasmaya bak navy beaconlarda bounty hunting yap o sekilde para kasip al bir transporter fsdlerini upgradele zaten sonrasini yukardaki verilmis olan ticaret sitesi hallediyo :))

Teşekkürler hocam, ilk adım freigter alıp kargoculuk yapmak yani. Ok. Sağlam bir savaşçı alana kadar kasıcaz biraz mecbur. Bounty yaparken kendimiz avlanmayalım da
  • yuhh gemiyi sabit tutmak ne kadar zormuş
  • Technics kullanıcısına yanıt
    ASSIST OFF Yapmış olmayasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realthing

ASSIST OFF Yapmış olmayasın?

şu an daha combat traning e giriyorum öğrenmek için, onu seçmedim ama control optionsta da yok zaten şuan bende assist on / of
  • sürekli con lost deyip oyundan atıyor, server sorunu var sanırım oyunda şuan
  • Rare ticareti diye bir olay var. Baslarda en cok para getiren sey bu. Rare ingilizce nadir demek yani nadir bulunan mallari alip 180ly (isik yili) uzaktaki yerlere cok kaarli bir sekilde satabiliyorsun. Yani tahminen 1.000 liraya alsan 180ly ileride tanesini 20.000 liraya satabiliyorsun. Benim Cobra'nin kapasitesi 44 ton. Her seferde nerdeyse 1 mio'na yakin para ****.

Birde sana bir tavsiye yakita cok dikkat et Baslangic Gemilerininki hemen bitiyor cünkü. Ben birsonraki atladigim sistemden alirim yakiti diye atlamistim. Sonra ögrendimki o sistemde yakit alabilecek yer yokmus. Gemi ve Kargo yalan oldu. Intihar etmekten baska caren olmuyor bu durumda.
  • Rare itemların listesi var mı nerde ne şekilde nasıl bulunur?
  • serkanay54 kullanıcısına yanıt
    Bir site var Neyi nerden nekadar bulabilirsin diye gösteriyor. Istersen Rota da hazirlayabiliyorsun. Ben bu aralar bu rotayi kullaniyorum.
    http://eliteraretrader.co.uk/?route=62,72,23,51,52,77,1,30&name=rares1&type=0&dist=undefined
  • realthing kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. Bu arada yeni Update geldi oyuna. Nedir detaylarını bilemiyorum şuan
  • Arkadaşlar inme isteği gönderiyorum, sonra belirlenen alana landing gearı açarak inmeye çalışıyorum f ve re kontrollerini kullanarak, alana temas sırasında neye basıcaz peki. Gemi kilitlenmiyor bir türlü. Konduramadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Arkadaşlar inme isteği gönderiyorum, sonra belirlenen alana landing gearı açarak inmeye çalışıyorum f ve re kontrollerini kullanarak, alana temas sırasında neye basıcaz peki. Gemi kilitlenmiyor bir türlü. Konduramadım gitti

kalkışlarda hani bir rampa oluyorya o rampa inişte tam arkanda olacak.ona göre ayarla kendini.inişte kendi kiltleniyor doğdu açıysa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Arkadaşlar inme isteği gönderiyorum, sonra belirlenen alana landing gearı açarak inmeye çalışıyorum f ve re kontrollerini kullanarak, alana temas sırasında neye basıcaz peki. Gemi kilitlenmiyor bir türlü. Konduramadım gitti

kalkışlarda hani bir rampa oluyorya o rampa inişte tam arkanda olacak.ona göre ayarla kendini.inişte kendi kiltleniyor doğdu açıysa..

evet o şekilde yapabildim teşekkürler. oyunda eklesek birbirimizi de böyle beraber bir şeyler yapsak olabiliyor mu

• Beyler bi süredir giremedim oyuna. Grup oluşturma fikri güzel ama şu anda dişe dokunur bir sonuç verir mi emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.