Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

MU1542 COL04 tam aliyordum stok bitti.
    Tekrar stok acarlarmi acaba.

Bende beklemedeyim bu model için inş tekrar girer stok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Merhaba arkadaşlar az önce ben de 3 adet gözlük aldım.
    Yalnız bunlar gözlükleri nereden gönderiyor gidip direk şubeden teslim alma gibi bişey yapan oldu mu ?
    Yoksa illaki kargo mu yolluyorlar?

MUSTANG.... - MU1451 COL02
    MUSTANG.... - MU1452 COL03
    DIESEL.... - DL0157 COL92A

Bu modelleri aldım umarım memnun kalırım.

Diesel geldiğinde fotoğraf atarsanız çok sevinirim. 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

arkadaş 2 gözlük aldım biri küçük geldi. iade etmek istiyorum muhatap yok. numaradan arıyorum müşteri hizmetleri bakar ona diyorlar. Cep numarası veriyorlar kaç gündür arıyorum ulaşılamıyor. Whatsappdan yazdım okudular sallamadılar. Az önce gene yazdım mesajlar gittikten sonra çevrimiçi okundu hemen gene gördüler sallamadılar. Ürünler Orjinal tamam, fiyatta uygun ama böyle de olmaz

+1

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: tonyukuk76

quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

arkadaş 2 gözlük aldım biri küçük geldi. iade etmek istiyorum muhatap yok. numaradan arıyorum müşteri hizmetleri bakar ona diyorlar. Cep numarası veriyorlar kaç gündür arıyorum ulaşılamıyor. Whatsappdan yazdım okudular sallamadılar. Az önce gene yazdım mesajlar gittikten sonra çevrimiçi okundu hemen gene gördüler sallamadılar. Ürünler Orjinal tamam, fiyatta uygun ama böyle de olmaz

+1

+1

Benim gozluk nihayet geldi ve iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

Orijinalden alıntı: Güren

Merhaba arkadaşlar az önce ben de 3 adet gözlük aldım.
    Yalnız bunlar gözlükleri nereden gönderiyor gidip direk şubeden teslim alma gibi bişey yapan oldu mu ?
    Yoksa illaki kargo mu yolluyorlar?

MUSTANG.... - MU1451 COL02
    MUSTANG.... - MU1452 COL03
    DIESEL.... - DL0157 COL92A

Bu modelleri aldım umarım memnun kalırım.

Diesel geldiğinde fotoğraf atarsanız çok sevinirim. 😊

Diesel bayan ama,
    Başka sitelerden baktım ben almadan önce, gözlüklerin camları kendi sitelerinde mat gözüküyorken dışarıda bi bakıyorum cavcaklı cavcaklı
    Gelsin de bakalım bi

• polorize mi bu gözlükler. Sitede bilgi yok ama önceki kampanyada alanlardan bazı arkadaşlar foto paylaşmıştı sitede yazmasa da sapında polorized yazıyordu. Bana polorize gözlük lazım ama emin olamadım .
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Gözlük az önce geldi camlarda çizikler var ve kullanılmış gözlük göndermişler elit optik evin yakınında zaten iade alırım yada başka gözlük verirler belki

http://hizliresim.com/M0B5lQ

http://hizliresim.com/BrbmRv

http://hizliresim.com/GB4Qp6

• Bende diesel alicam varmi tavsiye suratim genis 58 ekartman kare gozluk ariyorum damla modeller hosuna gitmiyor wayfarer tarzi ariyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: axiseitan

Gözlük az önce geldi camlarda çizikler var ve kullanılmış gözlük göndermişler elit optik evin yakınında zaten iade alırım yada başka gözlük verirler belki

http://hizliresim.com/M0B5lQ

http://hizliresim.com/BrbmRv

http://hizliresim.com/GB4Qp6

Sağolun hocam güzel gözlükmüş umarım yenisini verirler.

• ugur_hy kullanıcısına yanıt
    gözlük güzel şubedeki görevliler yardımcı oldular başka model önerdiler ben istemedim ücret iademi havale yolu ile gerçekleştirecekler

Edit: an itibari ile iade ücreti hesabıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axiseitan -- 19 Nisan 2017; 14:57:44 >
  • merhabalar

kafası büyük olanlar için gözlüğün enini seçmek gerekiyor onu yapma imkanı var mı?

polarize testini deneyen var mı? (atasunda vardı sanırım normalde gri görünen bir tabela gözlükle bakınca atlar gözüküyordu :D öyle bi şeyler işte )
  • Arkadaşlar öncelikle optisyen olduğumu belirterek lafa başlamak isterim. Forumda konuyu görüp merak ederek kendi mağazamızda hali hazırda olan bir modeli sipariş ettim. Model de diesel in denim modellerinden biriydi. Ürün kesinlikle orijinal o konuda sıkıntı yok fakat benim şansımdan mıdır nedir ürünün kot bölümleri biraz yıpranmış şekilde geldi ve kutusunun da rengi atmış gibiydi. En iyi ihtimalle bunlar teşhir ürün leri. Güneşte biraz yıpranmış lar. Fiyat konusuna gelince 98 TL ye sattıkları diesel dl0169 denim modelinin bizim mağazaya geliş fiyatı 278+kdv. Oradan hesabınızı yapın. Herhangi bir sorusu olan çekinmeden sorabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hed-pe

Arkadaşlar öncelikle optisyen olduğumu belirterek lafa başlamak isterim. Forumda konuyu görüp merak ederek kendi mağazamızda hali hazırda olan bir modeli sipariş ettim. Model de diesel in denim modellerinden biriydi. Ürün kesinlikle orijinal o konuda sıkıntı yok fakat benim şansımdan mıdır nedir ürünün kot bölümleri biraz yıpranmış şekilde geldi ve kutusunun da rengi atmış gibiydi. En iyi ihtimalle bunlar teşhir ürün leri. Güneşte biraz yıpranmış lar. Fiyat konusuna gelince 98 TL ye sattıkları diesel dl0169 denim modelinin bizim mağazaya geliş fiyatı 278+kdv. Oradan hesabınızı yapın. Herhangi bir sorusu olan çekinmeden sorabilir.

hocam peki benim aldığım diesel gözlük camları filmli geldi ve sıfırdı hatta teşhir falan değildi yani isterseniz poşeti sökülmemiş şekilde de gönderebiliriz dediler biz sadece fabrikasyon hatalarına karşı açıp kontrol ediyoruz dediler şimdi benim anlamadığım size 278+kdv ile gelen gözlükleri bu adamlar nasıl 98 tl ye satıyorlar

• İnanın bu konu hakkında hiçbir fikrim yok. Biz mağazada deneyelim diyerekten aldık. Kaç tane mağazaları var ve kaçar adet alım yapıyorlar bilemiyorum. Ama ne olursa olsun bu kadar uçurum olmaz fiyatlar arasında. Bazen şöyle de bir durum olabiliyor. Mesela bu son içeri alınmalarda bir çok büyük şirket sahibinin firmasına kayyum atandı bu tarz şirketlerin ürünleri piyasada yok pahasına satılmıştı bir ara. 70 lira gelişi olan gözlükleri 11 liraya kadar satan toptancılar vardı. Biraz değişik bir sektör bizimkisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: hed-pe

Arkadaşlar öncelikle optisyen olduğumu belirterek lafa başlamak isterim. Forumda konuyu görüp merak ederek kendi mağazamızda hali hazırda olan bir modeli sipariş ettim. Model de diesel in denim modellerinden biriydi. Ürün kesinlikle orijinal o konuda sıkıntı yok fakat benim şansımdan mıdır nedir ürünün kot bölümleri biraz yıpranmış şekilde geldi ve kutusunun da rengi atmış gibiydi. En iyi ihtimalle bunlar teşhir ürün leri. Güneşte biraz yıpranmış lar. Fiyat konusuna gelince 98 TL ye sattıkları diesel dl0169 denim modelinin bizim mağazaya geliş fiyatı 278+kdv. Oradan hesabınızı yapın. Herhangi bir sorusu olan çekinmeden sorabilir.

vay canına
  • hed-pe kullanıcısına yanıt
    Adamı güldürüosun dostm hangi küçük başlı gözlükçüde rayban veya herhangi iibir marka gözlüğü beğendiğinde 2. Sini çıkarıoda al dio zaten denedğini verirker sana öyle yerlerde. Gözlük teşhir olsa nolcak ya ;) atasun dan ben rayban i öyle aldm mesela. Denedm oldu ellerinde yoktu başka baktık çizik vs yok aldım. Nolcak anlamadım biri denese 298 artı KDV alıosan sağlam kazık yiyosun hocam kusra bakma da. Amazonda fşyatlar bu civarda çoğunun çünkğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 14 Nisan 2017; 1:42:31 >

• bencede 278+kdv olamaz orda bir sıkıntı var. trendyol da falan zaten satış fiyatı 299

• kargoya verildi diye mail ve sms geldi. 3 gün geçti, kargo hala gelmedi. ilk sipariş 2.gün elime ulaşmıştı. info adresine mail attım, geri dönüş yapılmadı.
  • Bu indirimler magazalarda da geçerli mi acaba ?
  • Evet geçerli olduğu mağazalar var. İzmir Optimum Outlette vardı mesela
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.