Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.277
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    bana ufak geldiği için olabilir.alttan ve yandan göz açıkta kalmış gibi oldu.
  • yok hocam camı belli ediyor mu diye sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

Sabahtan beri konuyu okuyorum.
    Şu üçü arasında kararsız kaldım. Alan arkadaşlar varsa, foto vs atabilir mi?
    Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-856-DL0111_COL01X.aspx
    http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-1875-DL0187_COL56N.aspx
    http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-1356-MU1443_COL01.aspx

Yok mu bunlardan birini alan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    benim yüzümde ufak kaldığı için sattım. kullanan arkadaşlar size daha ayrıntılı bilgi verebilir.
  • arkadaş 2 gözlük aldım biri küçük geldi. iade etmek istiyorum muhatap yok. numaradan arıyorum müşteri hizmetleri bakar ona diyorlar. Cep numarası veriyorlar kaç gündür arıyorum ulaşılamıyor. Whatsappdan yazdım okudular sallamadılar. Az önce gene yazdım mesajlar gittikten sonra çevrimiçi okundu hemen gene gördüler sallamadılar. Ürünler Orjinal tamam, fiyatta uygun ama böyle de olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeniXa

arkadaş 2 gözlük aldım biri küçük geldi. iade etmek istiyorum muhatap yok. numaradan arıyorum müşteri hizmetleri bakar ona diyorlar. Cep numarası veriyorlar kaç gündür arıyorum ulaşılamıyor. Whatsappdan yazdım okudular sallamadılar. Az önce gene yazdım mesajlar gittikten sonra çevrimiçi okundu hemen gene gördüler sallamadılar. Ürünler Orjinal tamam, fiyatta uygun ama böyle de olmaz

Hangi modelleri aldınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

arkadaş 2 gözlük aldım biri küçük geldi. iade etmek istiyorum muhatap yok. numaradan arıyorum müşteri hizmetleri bakar ona diyorlar. Cep numarası veriyorlar kaç gündür arıyorum ulaşılamıyor. Whatsappdan yazdım okudular sallamadılar. Az önce gene yazdım mesajlar gittikten sonra çevrimiçi okundu hemen gene gördüler sallamadılar. Ürünler Orjinal tamam, fiyatta uygun ama böyle de olmaz

Hangi modelleri aldınız acaba?

MUSTANG.... - MU1288 COL05
    MUSTANG.... - MU1497 COL04

iade etmek istediğim MU1288.
  • Alasım var ama denk gelmezse uğraşmak istemiyorum

• http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-856-DL0111_COL01X.aspx

Bu modeli almayı düşünüyorum fakat diesel gözlük alıp kullanan arkadaşlar varmı teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: axiseitan

http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-856-DL0111_COL01X.aspx

Bu modeli almayı düşünüyorum fakat diesel gözlük alıp kullanan arkadaşlar varmı teşekkürler

Ben de aynısında kararısz kaldım.

• Siteye üye olamıyorum nasıl alışveriş yaptınız?

• Benim iade 7 günün ardından hesaba geçmiş iletişim yönü sıkıntı mağazanın ancak ürünler orjinal

• MUSTANG....
    MU1551 COL02

bu gözlüğü alan varmı? sipariş geçeceğim, cam rengi görüldüğü gibi mi daha mı koyu, birde sap uzunluğu nedir ?
  • mühendisomer M kullanıcısına yanıt
    bende zorlandım ilk başta hata veriyor f5 yapınca bu mail kayıtlı uyarsı çıkıyor, yani üye oluyorsun, sonra giriştede aynısı, kullanıcı adı (mail adresi) ve şifreni gir yine hata veriyor f5 yap giriyor
  • quote:

+1

• Arkadaşlar aldığım iki gözlük çok kısa sürede elime geçti ve yüzüme büyük geldikleri için ertesi gün peşin ödemeli kargoladım. Mağaza numaralarına da müşteri hizmetlerine de tek seferde ulaştım ilgilendi ve yardımcı oldular. Pazartesi yani bugün iadeniz olur dediler ve an itibariyle para hesabımda. Gözlük alamasam da genel anlamda memnun kaldım
  • ugur_hy kullanıcısına yanıt
    Son stoğu aldım sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: axiseitan

Son stoğu aldım sanırım

Dünden beri karar verememiştim ben.

Bir tane vardı zaten siz almışsınız.

Hayırlı olsun gelince fotoğraf paylaşın lütfen 😊

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.