Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sebtom

arkadaşlar elit optik'den önerebileceğiniz polariza gözlük var mı? Araba sürerken kullanmak istiyorum.

var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş
  • Arkadaşlar Şimdi iade ettiğim gözlüğün işlemleri için aradım bir hanımefendi çıktı.

Kendilerinden 8 adet gözlük aldığım için laf lafı açtı. Donanımhaber den konuştuk. Kendileri de farkındaymış forumun.
    Genelde çok düzgün insanların aradığını alışverişlerden memnun olduklarını söyledi

Fakat bazı kişilerin maruzatlarını dile getirirken çok kaba uslüp kullandığını bazı, forumda da kabul görmeyen, ölücü mezarcı takımından vatandaşlarında değişimi daha pahalı olan model ile (mesela adam osse aldı dizelle değişim) ısrarla istediğini;

Bu şekilde bir iletişimin kendilerini de zor durumda bıraktığını konuştuk.

1)3 kere aradığım kendilerine ulaşamadım 5 dakika sonra onlar beni aradı
    2)Konuşmamız sırasında arkadan en az 7-8 kişinin aradığını öğrendim
    3)Yoğunlukları fazla
    4)2 adet şirket hatları var 2 kişi (sanırım işlemlerle ilgileniyor)

Vel hasıl kelam;

Kendileri son derece ilgili alakadar. Çözüm odaklı yapıcı ve proaktif. Kimsenin parası pulu kalacak biryer değil bir kere bunu bilelim.

İşlemlerimizi yaparken edebimize adabımıza elimize ayağımıza dikkat edelim özellikle genç yaştaki arkadaşlar; Kaç paralık gözlük almışsak muadili ürünle değişim isteyelim Abuk subuk işler yapmayalım. Yapacak adam da gözlük falan almasın. Bakın burayı biliyorlar. Bu 3-5 mezarcı yüzünden sıkıntı çekmeyelim.

• Arkadaşlar gözlük bugün geldi hiç memnun kalmadım gözlük kullanılmış çizikler var teşir ürünü olabilir.Geri iade etmek istiyorum bir numara verdiler mağazadan ama açmıyorlar yardımcı olurmusunuz.
  • Mu1551 col03 kahverengi damla model var elimde arkadaşlar biraz ufak geldi daha büyük bir modelle takas edebilirim, detaylı resim gönderirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: machoke16

Arkadaşlar gözlük bugün geldi hiç memnun kalmadım gözlük kullanılmış çizikler var teşir ürünü olabilir.Geri iade etmek istiyorum bir numara verdiler mağazadan ama açmıyorlar yardımcı olurmusunuz.

Camda mı çizikler var hocam? Eğer orjinalse gerçekten 98 lira ikinci el fiyatı için bile mükemmel fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çok fazla olumsuz yorum var ama hala alanlar var. ben de ucuz güneş gözlüğü buldum diye seviniyorum.... bu çok alıp iade eden arkadaşlar acaba gözlükleri çizip mi geri yolluyorlar ? ki diğerlerine çizik geliyor :) merak etmedim değil...

bu arada bunda riske rağmen 68-90 TL lik (max) gözlüklerden alıp deneyen ve bana tavsiye edebilecek var ise minnettar olurum. bu arada yüzüm küçük ve yuvarlak. sapları ve ekartmanı büyük olsun istemiyorum kesinlikle. orta gider..
  • Ben de iade istedim ama ses yok..insallah yamuk yapmazlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: rakipsiz89

quote:

25 inde ellerine ulaşan gözlük için bende iade beklemekteyim. sözde dün yatırılacaktı. öğleden sonra tekrar ararım yatmazsa.

30 martta kendileri aradı iade için bugün yapılacak diye hala iadeler gerçekleşmiş değil şuanda telefonada bakmıyorlar. yoğunluk var anladıkta hem arayıp hemde iade neden yapılmaz acaba

Bugün açtılar. Pazartesi iade işlemi gerçekleşti diyorlar.karta yansıyan bı iade yok. İnşallah 2-4 gün icinde yansıma muhabbetidir.

• Geçde olsa iademi aldım, flo nün ayakkabıları göndermeyip paranın üstüne yatmasindan sonra iade konusunda paronayak oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gözlüğü 3 kez degistirdim hatta birinde gözlüğün ölçüsünü verin ona gore yollayın yine küçük gelirse uğraşmayalım dedim oda beğendiğiniz gözlük gelsin yüzünüze olmazsa tekrar yollayın bizim için sorun yok dedi ve 3.de doğru gözlüğü buldum 2 adet gözlük aldım toplamda 146 Tlye hem diesel gözlüğüm olmuş oldu hemde kız arkadaşımı mutlu ettim kimse satıcıya da konuyu açan arkadaşa da bok atmasın seviliyorlar :)

• Bu arada ödemede bi sıkıntı çıktı 3 taksit ödeyecektim 7 taksit olmuş muhtemelen tatilde kaybederim ve ödemeye devam ederim

• Gözlükler orijinal ama kullanılmış gözlükler bu kesin. Alanlar buna dikkat etsin benim için 4 5 çizik önemli değil diyorsanız kullanın ki bence bu çiziklere rağmen iyi fiyat.

• iadeler yapılmış arkadaşlar benim hesaba yansımış iadesi olanlar kontrol edebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: acrofurki1

Mu1551 col03 kahverengi damla model var elimde arkadaşlar biraz ufak geldi daha büyük bir modelle takas edebilirim, detaylı resim gönderirim

Mümkünse birkaç fotoğraf paylaşır mısınız?

Ben de damla gözlük almayı düşünüyorum...

• Xientina kullanıcısına yanıt
    Evet dostum camında çizikler vardı.Camları gayet kaliteli sahte olacağını düşünmüyorum ama kullanılmış teşir ürünü heralde.
  • quote:

quote:

quote:

25 inde ellerine ulaşan gözlük için bende iade beklemekteyim. sözde dün yatırılacaktı. öğleden sonra tekrar ararım yatmazsa.

30 martta kendileri aradı iade için bugün yapılacak diye hala iadeler gerçekleşmiş değil şuanda telefonada bakmıyorlar. yoğunluk var anladıkta hem arayıp hemde iade neden yapılmaz acaba

Bugün açtılar. Pazartesi iade işlemi gerçekleşti diyorlar.karta yansıyan bı iade yok. İnşallah 2-4 gün icinde yansıma muhabbetidir.

İade gerçekleşti.

• yorumlar olumlu gibi geldi ne biliyim verdim 2 adet sipariş :)

MU1288 COL05
    MU1497 COL04

bakalım nolcak
  • MU1452 COL01 veya COL03 modellerini alanlar var mı? Gövdesi metal mi onu sormak istiyordum. Eski siparişimde MU1522 COL01plastik çıktı geri yolladım da.

MU1452'nin 55-20 ekartmanı var. MU1451 ise 52-18 ekartmanı var, forumda baya satın alan vardı. Bazıları çocuk gözlüğü gibi dedi ama 55-20'de biraz büyük gibi geldi ölçü olarak. Osse 1934 ise 51-21 ekartmanı vardı kız arkadaşıma aldım ama unisex sanırım. Kararsızlık kötü kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 5 Nisan 2017; 11:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

çakma aynalı cam olmaz. orjinali aynalıdir yanlış bakmış olmalısın. birkaç siteye daha bak

kendi dükkan camları düz renk

teşekkür ederim hocam ama dün iade ettim hem yüzüme oturmadı çerçeve hem de kulp kısmı baya eğriydi çok rahatsız etti teşekkürler.
  • Mu1452 karar verdim. Gayet iyi gözüküyor 55-20 ekartman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 5 Nisan 2017; 15:25:34 >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.