Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.290
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    01 mi 03 mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    COL01 bu model. 03 olan ön camı mor sanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Güzel mi aldınız denediniz mi ona göre bende heçeyim sipariş

• eneshatipoglu E kullanıcısına yanıt
    İnce bir gözlük ve metal. Öyle kalitesi yüksek bir ürün değil. Fakat 68tl fiyata gayet güzel bundan iyisi olamaz diyebilirim. Mesela polo raulph Lauren marka gözlük de var 320tlye almıştım zamanında arasında dağlar kadar fark var haliyle.

1452 metal, bana 1451 istediğimde yanlışlıkla gönderdiler, o sayede tanışma fırsatım oldu kendileriyle
  • MU1542 COL04 tam aliyordum stok bitti.
    Tekrar stok acarlarmi acaba.

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 5 Nisan 2017; 17:40:51 >
  • Diesel DL0168 97G siparişi geçtim bakalım ama kararsızım duruma göre iptal edebilirim.

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakirHerif -- 5 Nisan 2017; 19:14:42 >
    teşekkürler
  • kapıda ödemeli alındığında ödeme yapmadan deneyebiliyor muyuz ? bu konuda tecrübesi olan oldu mu ?
  • darkblack888 D kullanıcısına yanıt
    Böyle birşey hiçbir kargo da mümkün değil. Satıcı farketmez.

• exponent kullanıcısına yanıt
    Ptt kargo kontrollü teslim seçilirse sorunsuz bakıp öyle alabilirsiniz.
  • hoşçakal kullanıcısına yanıt
    Öyle bir servisleri varsa süpermiş.

• Mu1448 Col2 aldim ama ekartmani 60 olan bisey gönderdiler. Cok büyük ya değiştireceğim ya da iade edeceğim

• Gözlük bugün geldi. Kapıda ödemeli 11. Günde elimde oldu.Diesel almıştım ama ekartman çok küçük . 6 yaşındaki oğluma oldu resmen. Yarın mağazalarına gidip elden değişim yapmaya çalışıcam yoksa iade. Orjinalliğini bilmiyorum ama gelen ürünün kılıfı ve kendisi toz içindeydi. 1 hafta önce de markafoniden aldığım gözlük büyük gelmişti iade etmiştik. Bundan sonra internetten gözlük işi benim için yalan. Gidip görerek deneyerek almak en mantıklısı.

• Arkadaşlar sakın bulaşmayın....

İlk başta mustang aldim. Buyuk geldi hadi kullanayim dedim fakat burnuma aşiri agri yapti. Diesel alayim 30 lira fark vereyim dedim. 15. Aramamda ulasabildim ve magazaya gidip diesel gozlugu aldim. İnceledigimde cizikler vardi orada iken arkadas yenisini getirdi. Karanlikta inceledim herhangi bir sey yok gibi geldi. Evime gectim. Bir baktim yine cizikler var cercevede hemde. Ve dahasi aldigim gozluk tamamen bayan gozlugu. Fotograftaki ile aldigim resmen farkli şeyler. Bugun telefon actim 19.30 a kadar gelin degistirelim dediler. Gittim yetkili hanfendi cikmiş. Biz bisey yapamiyoruz dediler. Ustune ustluk oradaki eleman(!) bana bu işlerin aslinda kargo ile oldugunu soyledi. Ben ayagina kadar geliyorum bana boyle bir tepki geliyor. Nasil bir iş anlamadim. Daha sonra son olarak mustang begendim. Onu kapida odemeli olarak yine subeden teslim olarak sectim. Yarin telefon acip diesel gozlugu iade etmek istedigimi ve mustang i alacagimi soyleyecegim. Ya bana farki geri versinler yada iade yapsinlar ben onlara 68tl odeyeyim. Tam 1 haftadir gunes gozlugu kullanmak icin surunuyorum resmen. Ama yarin son buda olmazsa iade de etmem. Dursun kenarda.

Bugun farkli magazada bir diesel gozluk denedim yine elit optikte. Tam istedigim gibi ve yuzume oturdu. 336tl dediler. Siz siz olun denemeden gozluk ALMAYİN. Ugrasan siz olursunuz. 3-5 fazla verin deneyerek icinize sinerek satin alin.

• Ben aldım, güzel gözlükler. Müşteri temsilcilerine ulaşmak çok zor.
  • socialworker kullanıcısına yanıt
    Aldığınız modeli başka sitelerden bakıp ekartmanına bakmanız lazım. Yoksa yüzünüze uymayabilir. Benim standart bir büyüklüğü olan yüzüm var. Rayban sitesinde ölçüm yeri var kredi kartını burnunuzdan hiza alıp gözünüze kadar gelirse standart oluyor. 55-20 ekartman almıştım gayet güzel oldu. 51.21 ekartman gözlük de var elimde aşırı sırıtmıyor oda.

• Azazel07 A kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız bende değişim yapamadım mağazadan. Ters bir şekilde kargoya verin dediler. Dedim geldim işte buraya kadar alın diye yok dediler. Sonuçta 6,5tl kargo parası alıcı ödemeli yolladım kendileri kaybeder. Dün de istediğim gözlüğü aldım 2 hafta önce sipariş geçmiştim daha yeni çözüm buldular. En az 50 kere aramışımdır müşteri hizmetlerini 5-6 kere anca konuştuk.

• yeni modeller gelmiyor. bu firsat bitiyor sanırım

• Azazel07 A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım adamlar amatör ama o fiyata orjinal gözlük satıyorlar. İster alırsın ister almazsın. Ben de iade verdim yanlış ürün yollanmıştı gayet naziktiler. İadem biraz gecikmiş olsa da iyi niyetli ve hoş tavırlarından dolayı sorun yapmadım ama gelen gözlük gayet güzeldi. Gidip gözlük teslim alıyorsun fakat adam akıllı bakmıyorsun bunların hepsi adamların değil ki senin suçun. 1 tane kullanıyorum şimdi 1 tane daha sipariş geçtim.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.