Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.209
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biri şu arkadaşa ilgi göstersin, yoksa ölecek kıskançlıktan pikaçunun damadı.
  • 2 gözlük siparişmde hatalı gelmesine rağmen ürünler orjinal gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Ayrıca değişim için ilgileride güzel.
  • Arkadaşlar siteden zerorh+ marka gözlük aldım ama 2.el olduğu çok bariz fatura da yoktu kargonun içinde nasıl ulaşabilirim bu mağazaya telefon numarası vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar indirim bitmiş falan demiş ama sitede hala indirim devam ediyor?
  • Tmrcntmr kullanıcısına yanıt
    05337353042

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mob Associate kullanıcısına yanıt
    10 lira indirimi yeni uyelere vardi hocam. O indirimden bahsedilior

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    Ben yeni üye oldum siteye, sepette de ürün var ama indirim düşmüyor malesef?

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Bitti hocam malesef o kampanya. Sitede yaziyor kaldirmadilar ama bittigini soylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

arkadaşlar mağazada 139 lira olan nike hoodie türkiye fabrika çıkış fiyatı 22 tl. bu markalarda her sektörde bu iş böyle. guess diesel bunlar marka satıyor adam 20 liraya ürettirdiği gözlüğü paris mağazasında 130-140 sterlin yani 500-600 lira ve bu markalarda sezon geçtikten sonra dramatik indirimler her zaman olur. gerçek geleneği oturmuş saat, gözlük, giyim markalarında maksimum %30-50 indirim görürken bu tarz popüler kültür markaları %80-90 yapar hatta. örneğin çok premium değil seiko-citizen gibi markalarda indirim kolay kolay %50 olmazken lacoste tommy saatinde %80 indirim yapar zaten o saatlerde marka satıyordur saat değil. bu da aynı şekilde diesel guess gözlük satmıyor marka satıyor.

Hocam nerde nike hoodie 22lira? Dediklerinize katılıyorum bu arada

• Kiss Ya Matilda kullanıcısına yanıt
    türkiyedeki fason nike firmasına üretim yapan firmanın onlara verdiği fiyat bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

05337353042

Arıyorum hocam ama bakmıyorlar tele

• Selam arkadaşlar gozluklerim az önce geldi 1 haftalık uğraşın sonunda aldığım gözlük ufak geldi yüzüme kız arkadaşıma aldığıma çökecektim oda biraz narin bi gözlük benim elimde kalır anlayacağınız hevesim kursağımda kaldı diesel olanın alıcısı çıkmazsa iade göndercemhttp://m.smartbuyglasses.com.tr/designer-sunglasses/Diesel/Diesel-DL0157-92A-308403.html?feed=tr&gclid=CKH0jeaA4NICFZcy0wod_XECEA model bu dl0157 92a aksam pcden foto yuklerim

• Arkadaşlar gelen gözlükleri iyi gözden geçirin. Benim siparişde çerçeve farklı, cam farklı markanın böyle bir modeli yok yani. Mix yapmışlar modelde. Ayrıca Çerçeve rengide siparişdekinden farklı yollamışlar. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

An itibariyle gozlugum geldi.

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

Gozluk camini uv testi ypti gozlukcu sifir cikti. Sikinti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: S60Doctor

Arkadaslar osse ve mustang Turk mali

Diye biliyorum bu gozlukler zaten cesitli sitelerde 99₺'den satiliyor. Bunun disinda belirtmek isterim ki Diesel marka gozlukler orijinal sekilde Amerika'da 10-15$ a satiliyordu, yani bu gozluklerin de bu fiyat olmasi normal.

Mustang nasıl Türk malı hocam?

Arastir hocam daha gecen arkadasa aldik, butun optikcilere sor, mustang Turk mali. Osse de ayni sekilde. Mustang hep bu fiyatlara satiliyor, 99₺ gibi bir ucret.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Arkadaslar osse ve mustang Turk mali

Diye biliyorum bu gozlukler zaten cesitli sitelerde 99₺'den satiliyor. Bunun disinda belirtmek isterim ki Diesel marka gozlukler orijinal sekilde Amerika'da 10-15$ a satiliyordu, yani bu gozluklerin de bu fiyat olmasi normal.

Mustang nasıl Türk malı hocam?

Arastir hocam daha gecen arkadasa aldik, butun optikcilere sor, mustang Turk mali. Osse de ayni sekilde. Mustang hep bu fiyatlara satiliyor, 99₺ gibi bir ucret.

Mustang diğer sitelerde 130 150 civarlarında ve daha fazla. Mustang Amerikan değil mi

Osse fransız menşei ama sanırım Türkiyede üretiliyor. Osse.com gibi bir domaini de yok,. Com.tr olarak olarak geçiyor ingilizce dil seçeneği var.

• Mustang 1551 02, 1288 02 den daha siyah galiba. 1288 in çerçevesini daha çok beğenmiştim ama lacivert rengini istemiyordum.

Karşılaştırma için 1288 alan arkadaşlar, farklı ışıktan ışığa lens rengi hakkında yorum yapabilir mi?

• Mustang almistim bugün geldi. Kutusu garanti belgesi faturasi ve kaşe tam. Kesinlikle sıkıntı yok.

• Aldığım 2. Mustang bugün geldi , yanında ekstra temizleme bezi göndermişler. Gözlük on numara , orjinal ve polarize. Sıfır problem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron nick

Arkadaşlar gelen gözlükleri iyi gözden geçirin. Benim siparişde çerçeve farklı, cam farklı markanın böyle bir modeli yok yani. Mix yapmışlar modelde. Ayrıca Çerçeve rengide siparişdekinden farklı yollamışlar. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

@tiger86 oku oku

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.