Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.273
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yenisi bugün alıp eskini dün mü yolladınız yoksa yenisi geldi eskisini mi yolladınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün kargoya verdiler bende aynı şekilde dün kargoya verdim. aynı gün verdik. önce iadeyi beklemediler
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ondan sipariş verdim eğer seninkini yollarlarsa foto atsam yardımcı olur musun?Eğer orjinal camları değilse bende değiştireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 18 Mart 2017; 12:11:6 >
  • olurum tabi resimlerini attım zaten fark belli oluyor.
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam

• Dün havale yaptım hâlâ onaylanmadı ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Curb

Replika ürün ile orijinal ürünün dış görünüm olarak bir farkı yoktur. Sizin bunu gözlükçüye alıp göstermeniz bir şey değiştirmez. Ben kendi saat ve gözlük grubumdan biliyorum Çin'den 15-20 dolara getirdiğimiz Rayban gözlükler etiketinden çantasına kadar birebir aynı. Burada dikkat etmemiz gereken nokta kullanıcı deneyimi. Orijinal gözlüğü taktığınız an gözünüzde rahatlama olur. Uv koruma denilen şey budur. Güneş tam karşıdan gözlüğe çarparken gözünüzü fal taşı gibi açıp yürüyebiliyorsanız o gözlük Orijinaldir. Kimseye Replika gözlük tavsiye etmiyorum arkadaşlar. 3-5 kuruş fazla olsun orijinal alın. Sağlık daha önemli.

Çakma gözlük aldıklarını söyledik ama nafile;olsun ucuz diyip katarakt olmayı göze aldılır.

• http://www.dunyagoz.com/tr 69₺ gözlük alıp sevinmeye devam edenler şimdiden bu hastaneden randevu almaya başlasın

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

http://www.dunyagoz.com/tr 69₺ gözlük alıp sevinmeye devam edenler şimdiden bu hastaneden randevu almaya başlasın

Ya sen cakma oldugunu bile bile yegenime verdin dedin madem katarakt olacagini biliyorsun neden yegenine veriyorsun iade etseydin ya cok basit konusuyorsunuz artik firmayla ne sorun yasadiysan basliga geldiginden beri karalama yapiyorsun bi kanitin varsa konus yoksa kaybol

• tiger86 T kullanıcısına yanıt
    Sokakta 10₺ parfüm alan kitlesin resmen

• Bende bu linkteki gözlükten sipariş verdim.http://store.elitoptik.com.tr/g%C3%B6zl%C3%BCk_detay-1991-OS1934_COL01.aspx
    Gözlüğüm yüzüme falan tam oturdu çerçeve falan kaliteli ama camı mika gibi böyle mi oluyor bu camla anlamadım ben. Yani camına vurunca tırnağımla cam sesi gelmiyor tok bir ses geliyor.

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

• 3 gunde geldi urun mukemmel ve orijinal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Sokakta 10₺ parfüm alan kitlesin resmen

Kendi yegeninin canini umursamayan ama nedense forumdakilerinin canini kendi caninin onune geciren supheli kesimdensin

• Arkadaşların anlamadığı bir şey var decathlon uv 400 korumalı gözlükleri 20 tl civarından satıyor her sene.bu modellerde diesel gibi ürünlerin giriş seviyesi ürünleri olabilir.optik çakma ürün satamaz bu adamların yeri yurduda belli hala çakma diye ağlayan kitle terketsin bir zahmet trollükten başka bir işe yaramıyorlar alsınlar 1000 tl ye gözlüklerini güvendikleri yerlerden boş yapmasınlar sıcak fırsatlarda..

• heavyyear kullanıcısına yanıt
    Bende polaroid var hocam atasundan almıştım o da o şekilde bi çeşit alaşım gibi cam kalitesi kendini az çok belli eder takınca net ve kirilmasiz görüyorsan bi de berrak ise görüntü büyük ihtimalle Orijinaldir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre654

An itibariyle gozlugum geldi.

güle güle kullanın link var mı ? kaldı mı acaba?

• Çakma gözlük takmaya devam ederseniz olacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Lustiel

Arkadaşlar ben mustang almıştım kapıda ödemeli ürün geldi ve çok memnun kaldım, fişi ve kaşeli garanti belgesi ile geldi. 68 Tl ye alınabilecek iyi bir gözlük aldığımı düşünüyorum. Haberdar eden arkadaşa teşekkürler.

Hangi mustang hocam fotoğrafı var mı?
    http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-524-MU1288_COL05.aspx

şu ve
    http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-1740-MU1551_COL03.aspx

bu renkten alan var mı hiç? Fotoğraf koysanız çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 18 Mart 2017; 14:1:11 >

• Bana kalırsa bazı arkadaşlar beğendiği modellerin tükendiği için mok atmaya çalışıyor.
    Zaten yurtdışındaki fiyatları da 300,400 € olan gözlükler bu fiyatlara değil ki.
  • EXERA kullanıcısına yanıt
    Tessekkurler bu modelden ama renk farkliydi. Stok bitmisti sonrada kaldirildi.

http://store.elitoptik.com.tr/gözlük_detay-2106-DL5027_COL089.aspx

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.