Şimdi Ara

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.924
Cevap
59
Favori
243.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün gece internet sitesinden 2 adet saat siparişi verdim havale ile bugün şirinyer mağazasına gittim elden teslim vermediler gün içi kargoya vereceklerini söylediler magazada aynı fiyatlar vardı ve orjinalmiş adresi sevgi yolunun girişinin tam karşısı cadde üstü
  • konyalım K kullanıcısına yanıt
    hcm deseydiniz ya keske internet stoklarini guncelleselerdi ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gelen ürünlerden birinde defo var, bir vidası düşmüş ama sorun değil.

Diğer gözlük ise biraz kirli geldi, silikon kısımlarında yapışkanımsı bişiler var sanırım etiket vs.

Muhtemelen satılan ürünler teşhir ya da bana öyleleri denk geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlükler geldi arkadaşlar. Kalite olarak ortalama diyebilirim. Bence orjinaller ama çokta üst bişey değil. İdare eder.

Elit optik güneş gözlükleri 88tl (guess,diesel,osse,mustang)

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

akbank seçip yapı krediyle aldım sorun olmuyor

anladım. teşekkür ediyorum
  • acr kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Aldığınız Diesel gözlüğün ekartmanı kaç acaba 55 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bindokuzyüzon -- 18 Mart 2017; 2:52:53 >
  • Diesel kaptim bi tane kapida odemeli.

• Osse gözlük geldi. Kutusu farklı yukardakilerden üçgenimsi bir kutu. Orjinal bez de çıkmadı elit optik bezi var. Cam içinde filigramı var kaşeli garanti belgesini de poşet içine fişi zımbalayıp atmışlar. Polarize gözlük evde polarize test şeysi vardı yaptım bugün gözlükçüye gidip soracağım gözlük güzel ve orijinale benziyor ama orijinal bez çıkmadı içinden.

• Oe6 O kullanıcısına yanıt
    Bu bir iddiadir. Delili ortaya koyun, anlasmalari, faturalari ortaya koyun. Aksi halde bunu elit optik e mail olarak atip kendilerinden ispatlamasini talep ederiz.

Is bir yerden sonra sizin basinizda patlar. Kimmis bu tedarikci.

• Gözlükçünün sattığı gözlüklere de güvenemezsek kime güvenecez.
    Bi gözlükçü replika satmayı göze alıyorsa zararı gözlük alan bizler değil, kendisi çekecektir elbet. Adam bu kadar insanı karşısına alıp ekmek teknesini batırmak istemez. Ben replika olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

Gözlük toptancısı bir tanıdığım var, kampanyadan bahsettim; birebir çakmasını satıyor elit optik, kimse anlayamaz gibi bir cevap verdi. Ben satıyorum gözlükleri diyor. Karar sizin.

Tanıdığınız toptancı kaça satıyor bu gözlükleri,incelediniz mi, nasıl kaliteleri? Birde Merve optik kaşeli garanti belgesi verebiliyor mu?

• bindokuzyüzon kullanıcısına yanıt
    55■17 140

• Arkadaşlar ürünleri iade etmek isteyenler bence önce ürünleri birkaç fotoğrafıyla buraya koysunlar belki forumdan satın almak isteyen olur.

• Replika ürün ile orijinal ürünün dış görünüm olarak bir farkı yoktur. Sizin bunu gözlükçüye alıp göstermeniz bir şey değiştirmez. Ben kendi saat ve gözlük grubumdan biliyorum Çin'den 15-20 dolara getirdiğimiz Rayban gözlükler etiketinden çantasına kadar birebir aynı. Burada dikkat etmemiz gereken nokta kullanıcı deneyimi. Orijinal gözlüğü taktığınız an gözünüzde rahatlama olur. Uv koruma denilen şey budur. Güneş tam karşıdan gözlüğe çarparken gözünüzü fal taşı gibi açıp yürüyebiliyorsanız o gözlük Orijinaldir. Kimseye Replika gözlük tavsiye etmiyorum arkadaşlar. 3-5 kuruş fazla olsun orijinal alın. Sağlık daha önemli.

• Arkadaşlar ben mustang almıştım kapıda ödemeli ürün geldi ve çok memnun kaldım, fişi ve kaşeli garanti belgesi ile geldi. 68 Tl ye alınabilecek iyi bir gözlük aldığımı düşünüyorum. Haberdar eden arkadaşa teşekkürler.
  • An itibariyle gozlugum geldi.

• Dün firmayla görüştüm camları orjinal gelmeyen gözlüğün yenisini yolladılar ve bugün sabah yeni gözlük elimde. Eskisini iade ettim. Yeni gelen gözlüğün camları orjinal. Monoblok çerçevede nasıl değişmiş cam valla anlamadım fakat alırken dikkatli olun

üstteki sonradan takılma (yalnız kaliteli bir camdı dandik değildi) alttaki orjinal

Firmayı takdir ettim yalnız çok hızlılar ve iyi çalışıyorlar.

• sioux kullanıcısına yanıt
    Gercek olmadigini nasil anladiniz

• Emre654 kullanıcısına yanıt
    internette modelini araştırdım. burdan bir arkadaşda aynı modeli almıştı resim attı.

yalnız sizin aldığınız modelde normalde numaralı gözlük çerçevesi.Çerçeve orjinal camlarını kendileri takmışlar. farklı bir cam takmışlar bana gelenle aynı cam değil bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 18 Mart 2017; 12:8:16 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.