Şimdi Ara

Elise oynayarak Bronzdan çıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duo arkadas ve full elise jungle ile bronz 1den gümüş 5' e iki günde yükseldim.Gümüşten cıkaracak oyunu domine edebilecek jungle şampiyonu önerebilirmisiniz ?. Everyday Im a jungling

• Eveleynn.
  • udyr ile counter jungle yapabilirsin. low eloda çok rahat fb alırsın işini biliyorsan.
  • Evelyn e nerf geldi E skillini ad yaptılar daha denemedim ön yargılıyım biraz. Kasılacak itemler ne bilmiyorum acıkcası
  • Sende bendensin :) Elise ile Bronz V'ten silvera çıktım.Vi,Sejuani,Hecarim oynayabilirsin :)
  • Elise, vi , hecarim, shyvana , mundo yardır git golda doğru
  • Vi aklımda almayı düşündüklerim arasında.Hakkını verenler ultiyle adcye focuslandıgında cok iyi oyun çevirebiliyor.IP sıkıntısı oldugu ucuz hero arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama elise topta da iyimidir jungle gibi
  • Lee Sin,Vi,Zac(Her ne kadar unutulmuş olsada fightları başlatarak adclerini ultinle bir süre uzak tutabilirsin),Maokai(Zacle aynı şekilde),Shyvana
  • nocturne mid oynadım 7 win streak ile bronze dan çıktım saçma sapan şeyler için konu açmaya bayılıyorsunuz.
  • Çok yükselmişsin kardeş başın dönmesin Her junglerda taşıma kapasitesi var. Noc, Vi, Lee Sin, Shy, Olaf falan biraz daha rahat taşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Çok yükselmişsin kardeş başın dönmesin Her junglerda taşıma kapasitesi var. Noc, Vi, Lee Sin, Shy, Olaf falan biraz daha rahat taşırsın.

Benim içim çok tabi
  • urgot
  • evelynn ile 10 win streak yapmışlığım var adam bluedan başlarsa kendi bluenu al git redine canı azalınca gir tabii yetenek gücü veren karışımla başlayacaksın fb gg wp
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama elise topta da iyimidir jungle gibi

zamanında top çok oynanıyordu şu sıralar ne durumda bilmiyorum
  • ben 3 saatte çıktım bronzedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DementorBoggark

ben 3 saatte çıktım bronzedan

Kaynım 5 dk çıktı
  • lee sin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.