Duo arkadas ve full elise jungle ile bronz 1den gümüş 5' e iki günde yükseldim.Gümüşten cıkaracak oyunu domine edebilecek jungle şampiyonu önerebilirmisiniz ?. Everyday Im a jungling
Eveleynn.
udyr ile counter jungle yapabilirsin. low eloda çok rahat fb alırsın işini biliyorsan.
Evelyn e nerf geldi E skillini ad yaptılar daha denemedim ön yargılıyım biraz. Kasılacak itemler ne bilmiyorum acıkcası
Sende bendensin :) Elise ile Bronz V'ten silvera çıktım.Vi,Sejuani,Hecarim oynayabilirsin :)
Elise, vi , hecarim, shyvana , mundo yardır git golda doğru
Vi aklımda almayı düşündüklerim arasında.Hakkını verenler ultiyle adcye focuslandıgında cok iyi oyun çevirebiliyor.IP sıkıntısı oldugu ucuz hero arıyorum
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama elise topta da iyimidir jungle gibi
Lee Sin,Vi,Zac(Her ne kadar unutulmuş olsada fightları başlatarak adclerini ultinle bir süre uzak tutabilirsin),Maokai(Zacle aynı şekilde),Shyvana
nocturne mid oynadım 7 win streak ile bronze dan çıktım saçma sapan şeyler için konu açmaya bayılıyorsunuz.
Çok yükselmişsin kardeş başın dönmesin Her junglerda taşıma kapasitesi var. Noc, Vi, Lee Sin, Shy, Olaf falan biraz daha rahat taşırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: sir balık
Çok yükselmişsin kardeş başın dönmesin Her junglerda taşıma kapasitesi var. Noc, Vi, Lee Sin, Shy, Olaf falan biraz daha rahat taşırsın.
Benim içim çok tabi
urgot
evelynn ile 10 win streak yapmışlığım var adam bluedan başlarsa kendi bluenu al git redine canı azalınca gir tabii yetenek gücü veren karışımla başlayacaksın fb gg wp
quote:
Orijinalden alıntı: iwanthidan
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama elise topta da iyimidir jungle gibi
zamanında top çok oynanıyordu şu sıralar ne durumda bilmiyorum
ben 3 saatte çıktım bronzedan
quote:
Orijinalden alıntı: DementorBoggark
ben 3 saatte çıktım bronzedan
Kaynım 5 dk çıktı
lee sin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme