Şimdi Ara

Elimdeki Sisteme Amfi ve Woofer Önerileriniz Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arka pandzotda ovaller: Pioneer 6982S

Ön kapıdakiler: Pioneer TS-A1672S

Butçemi zorlamıyacak şekilde tüm sistemi kaldırabilecek 1 adet 30cm woofer ve 1 adet amfi almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Woofer olarak gt5 düşünüyorum amfi olarak aşağıdakilere nedersiniz?

XETEC V-200
    BOSCHMANN PCH-6882EX
    Alpin USA 504
    Alpin USA 344
    JAMESON USA 960
    JAMESON USA 604

• 2nci el JBL GTO 301.1 bence sizin için en mantıklı çözüm olacaktır

Ancak sub bass sistemde çok bass agırlık yapacaktıor, diğer hoparlörleri, eğer anfi ile beslenmezlerse ezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atoprak -- 29 Nisan 2009; 9:29:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MERTERAK

Ana ünite: Pioneer DEH-P4050UB

Butçemi zorlamıyacak şekilde tüm sistemi kaldırabilecek 1 adet 30cm woofer ve 1 adet amfi almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.

XETEC V-200
    BOSCHMANN PCH-6882EX
    Alpin USA 504
    Alpin USA 344
    JAMESON USA 960
    JAMESON USA 604

Dostum, bende de ana ünite 4050 ub, arkalardaki ovaller aynı. Senin ses beklentin yeri göğü inletmek değilse, paran da çok yoksa önerim şu:
    Aynı malzemenin üstüne ben jbl komponent almıştım önlere, normal hoparlörlere göre çok daha net ses aldım. Amfi olarak da jameson usa 540 aldım. Woofer jbl gt-5 1200 watt-portsuz kutu....
    Amfi olarak, senin yazdığın jamesonlardan 604 olana yaklaşma, eski modeldir. Usa 505 ise usa 960 ile aynı gücü veriyor, ben 505 kullandığım için öneririm. Bir sorun yok, diğer amfiye bir şey diyemem.
    4 kanallı amfinin 2 kanalını ovallere ve önlere kullanırsın, 2 kanalını köprüler woofer'a verirsin. Sana haydi haydi yetecek bir ses almazsan, forumda bul beni. Standart oto-teyp hoparlörden müzik dinleyen biri için fazlasıyla kalite artışı göreceksin, bass vurduğunda benim dış dikiz aynalarım titriyordu arkadaki araba zıplıyordu bakınca . Sonra param olunca ben bass için bir de jameson usa 540 aldım, 2 kanallı, şimdi arabaya binen arkadaşlar saçlarının titrediğini söylüyorlar bass vurduğu zaman. Yok benim param var dersen, jamesondan daha iyisi var tabii. Zevkine kalmış. Ben bu sistem harika demiyorum, ama ses sistemi hastası olmayıp da teyp-hoparlörden daha kaliteli ses isteyene yeter. Saygılar

edit: 2 kan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catasthrope -- 29 Nisan 2009; 16:00:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: catasthrope

quote:

Orjinalden alıntı: MERTERAK

Ana ünite: Pioneer DEH-P4050UB

XETEC V-200
    BOSCHMANN PCH-6882EX
    Alpin USA 504
    Alpin USA 344
    JAMESON USA 960
    JAMESON USA 604

Dostum, bende de ana ünite 4050 ub, arkalardaki ovaller aynı. Senin ses beklentin yeri göğü inletmek değilse, paran da çok yoksa önerim şu:
    Aynı malzemenin üstüne ben jbl komponent almıştım önlere, normal hoparlörlere göre çok daha net ses aldım. Amfi olarak da jameson usa 540 aldım. Woofer jbl gt-5 1200 watt-portsuz kutu....
    Amfi olarak, senin yazdığın jamesonlardan 604 olana yaklaşma, eski modeldir. Usa 505 ise usa 960 ile aynı gücü veriyor, ben 505 kullandığım için öneririm. Bir sorun yok, diğer amfiye bir şey diyemem.
    4 kanallı amfinin 2 kanalını ovallere ve önlere kullanırsın, 2 kanalını köprüler woofer'a verirsin. Sana haydi haydi yetecek bir ses almazsan, forumda bul beni. Standart oto-teyp hoparlörden müzik dinleyen biri için fazlasıyla kalite artışı göreceksin, bass vurduğunda benim dış dikiz aynalarım titriyordu arkadaki araba zıplıyordu bakınca . Sonra param olunca ben bass için bir de jameson usa 540 aldım, 2 kanallı, şimdi arabaya binen arkadaşlar saçlarının titrediğini söylüyorlar bass vurduğu zaman. Yok benim param var dersen, jamesondan daha iyisi var tabii. Zevkine kalmış. Ben bu sistem harika demiyorum, ama ses sistemi hastası olmayıp da teyp-hoparlörden daha kaliteli ses isteyene yeter. Saygılar

edit: 2 kan

Aslında mantıklı bahsettiğiniz amfi fakat rms degeri 4x80rms olduğu söylüyor arkadakı ovallar zaten 80rms öndeki yuvarlaklar 35rms bass da 250-300rms arasında bu amfi hepsine birden nasıl yetiyor? Bu köprü vs olayından biraz bahsedermisiniz bu amfiyi aldım diyelim rms dağılımı nasıl olucak?

• jameson 1400 watt usa505 anfinin performansı nasıl kullanan varmı jbl 1000 watt'a sunacağı performans nasıl olur
  • Jamesson usa 604 1500 watt amfi ile jbl 1000watt bass bağladım aracım palio sesi 14 15 e gtrdiğimde içinde durulmuyo aracın (Y)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.