Şimdi Ara

Elimdeki dvd rom cd çalar olarak kullanabilir miyim ? [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde Creative cd rom blaster 52x markalı cd rom var. Normalde sadece cd takılan tek tuşlu romların aksine bunda uzaktan kumanda kulaklık çıkışı ileri/geri ve yürüt/durdur tuşları var. Kumandası yok tuşlarla kullnacağım ama daha hiç çalıştırmadım.

Sorum şu bu neyin nesidir ? Kulaklık çıkışına hoparlör takarak vcd player gibi kullanabilir miyiz ? Sadece ses olmuş olacak. Bir de bunun bilgisayarda driveri var bu driver ile cd yazma ve diğer işler yapılıyor harici olarak elimde 12v verip çalıştırabilir miyim ?

İlgili bir kaynak :http://arsiv.ntvmsnbc.com/news/77200.asp

SSler google dan alınmadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 20 Temmuz 2014; 21:22:38 >

• track cd leri takıp dinleyebilirsin eski bir psu ile kullanabilirsin
  • Cevap o sekilde malesef ki yapilamaz. Bir kontrolcu ile bu sistemden gelen veriyi işleyip vcd formatinda oldugunu ve goruntu ile sesi ayirarak ayri noktalara vermesi saglanmasi gereklidir.
    Bu cd-rom a external olarak guc vererek sadece track dosyalar belki dinlenebilir. Mp3 formatlarini bu halde okumayacagini dusunuyorum. vcd zaten ayri bir nokta.
  • Peki teşekkürler bir işe yaramayacak demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Peki teşekkürler bir işe yaramayacak demek.

bende lg 52x cd rom var onunla yaptım track cdleri dinliyorum sende trackları dinleyebilirsin..
  • Hocam vakit geçirmek için deneyeceksen tabi ki dene ama o cd rom'dan zamanında 2 tane eskittim, çok cd seçer, her cd.yi okumaz, öyle de lanet bir şeydir.
  • @player00 Maalesef isime yarayacak alet değil. Kutuda bekleyecekti yillarca.

@outofnick Bu CD roomu soktugum kasanin Rami 64 MB ekran karti 8 Mb, harddiski 8gb ve işlemcisi 0.44 ghz
    Belki kiymetli bir şeydir diye baktim degilmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.