Şimdi Ara

elimde osmanli tapusu var. nasil muhafaza etmeliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar dedemin dedesinden kalma orjinal osmanli tapusu var. bugun dedem getirdi. bursadayim. bu tapuyu muze kutuphane gibi biyere goturup duzgun bi sekilde kopyalanmasini muhafaza edilmesini istiyorum. nereye goturmeliyim? once bi taratip usb de resim kopyasini almak istiyorum. o resim uzerinde, zamanla olusan bazi hasarlari photoshop ile gidermek istiyorum. ama orjinal olanini nasil korumaliyim? kimlik kaplama gibi kaplatsam mi, yoksa iki cam arasina koyup onu da cerceveletsem mi? hangisi daha saglikli. nerden en saglikli sekilde yararlanabilirim?

• Iki cam arasina koy cercevelettir, uzerinde koruyucu islemler yapilmasini gerektirecek kadar degerli bir sey degildir, herkesin evinde oluyor o osmanli tapularindan genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçerliliği varsa tapudaki araziye kon önce derim
  • Tam doğru mu bilmiyorum, adaletle aram iyi değil? Ama son yıllarda 1900'lü yılların başlarından bu yana verilen Osmanlı tapularının geçerli olduğu doğrultusunda bir karar çıktı galiba Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinden.
    Önce bu işlerden anlıyan bir avukata sorun sonrada isteerseniz müzeye hediye edin derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.