Şimdi Ara

ELEPHONE P6000 MTK6732 64-bit Quad Core 5.0 Inch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktanda anlaşıldığı gibi ELEPHONE P6000

MTK6732 ve antutu testlerinde 30 bin üzerinde puan
    64 bit
    4 çekirdek
    2700mAh Battery
    android 5.0 lollipopla geliyor
    170 $ fiyatı

arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan varmı ?
    MTK işlemcilere rahatlıkla imei atılabildiğini biliyoruz ama bu işlemciye atılabilirmi sıkıntı yaratırmı

ayrıca ELEPHONE kullanan arkadaşlarımız varsa malzeme kalitesi nasıldır yorumlarınızı bekliyorum...
     ELEPHONE P6000 MTK6732 64-bit Quad Core 5.0 Inch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frht67 -- 4 Aralık 2014; 12:48:18 >

• Yeni cortex a53 mtk sı var.64 bit. Çok yeni mali t760mp2 gpu su var. (Muhtemelen 500 mhz)

imei konusunda yorum zor işlemci çok yeni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 bitler yayılmaya başlıyor artık . Nasıl bir performans farkı olacak acaba. Teknoloji baya hızlı ilerliyor .ileri segment masaüstüleri geçecek telefonlar çıkar yakında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskibirkurt

Yeni cortex a53 mtk sı var.64 bit. Çok yeni mali t760mp2 gpu su var. (Muhtemelen 500 mhz)

imei konusunda yorum zor işlemci çok yeni.

elephone malzeme kalitesi hakkında bilgi varmı ?
  • frht67 F kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm yok. Biri kobay olacak kaçarı yok :)

• Cihazın özelliklerini en iyi göstereceği ortam lolypop 5. O açıdan cortex 53 + mali t760 + lolypop 5 güzel birleşim. Ancak başta lolypopun bugları olabilir ama bi cihaz lolypopla bukadar erken tanışıyorsa mtk lar lolypop 5 de iyi gelişir...

Belli tarihten sonraki siparişleri lolypop android 5 ile vereceklerini yazmışlardı. Teknolojiyi seven ilk yazılımın buguna katlanır mı diyelim ne diyelim :)

Arm v8 arm v7 ile geriye dönük uyumlu mu ????
    ( değilse aynı intel atom bulunan tablet veya telefonlar gibi her oyun çalışmama yapabilir.http://en.m.wikipedia.org/wiki/ARM_architecture buraya göre geriye dönük uyumlu.)

64 bitten tam performans almak için kullandığın uygulamanın 64 bite göre tasarlanmış olması gerek....

Pc de halaaaa 64 biti düzgün destekleyen uygulamalar sınırlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskibirkurt -- 5 Aralık 2014; 14:40:02 >

• Ek olarak;https://developer.nvidia.com/content/android-lollipop-and-nexus-9-launch-officially-unveiling-nvidia-tegra-k1-64-bit

Lolypop 5.0 da arm v8 e göre bir tasarım olacağı konusunda tahminim bu bilgiyle daha ciddi hale geldi. Bundan sonrası kim lolypopa öncrden yatırım yapıp zamanla stabilleşecek ona bakıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefonu bul siparişini ver 3 hafta bekle
    gümrüğe takıl.takılmadı yok root derdi yok imei derdi :)

HAYAT ZOR :)
  • frht67 F kullanıcısına yanıt
    Root derdi göreceli çünkü bizim burdaki telefonlar gibi ayda yılda yazılım gelmiyor onlara daha sık geliyor.

İlk problem imei. Diğeri 2g ve 3g nin uyup uymıyacağı. Şu iki olayın oluru netleşse riske girilebilir.

• alınır be bu
  • bu telefon hakkında bilgisi olan varsa ne olur ulaşsın bana, alan kullanan falan...

http://www.banggood.com/Elephone-P6000-5-Inch-4G-64bit-MTK6732-1_5GHz-Quad-core-Smartphone-p-958459.html

160 dolar fiyatı var, çok ucuz yani. elimde piranha grande var, bilmem nettiğimin telefonu... doğru dürüst ilgilenen ve anlayan bile yok. 700 liraya çıkardıkları telefonu şimdi 500 e satıyorlar, elde çok kaldı dercesine...
  • Telefonla ugrasan biriysen baska ama standart kullaniciysan seni delirtebilir bile once bunu dusun roomm root vs ugrasirim imeimi kendim atarin falan dersen al kullan

• elephone p 7 kullanıyorum gayet memnunum rom root olayıda biraz kafa yorup dene yanıldan sonra basit değermi bu paraya diyenlere ise bu tel buraya gelse asgari 800 civarı fiyatı olur
  • Elephone g6 kullanıyorum fiyatına göre kasa kalitesi gayet iyi, mtk 6592 işlemci var root olayından sonra imei yazmak 2 dk ama yeni işlemciler şuan için net değil sanirim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-070E0F6F6 -- 18 Şubat 2015; 11:54:35 >
  • MT6752 bunun bir üst versiyonu...büyük bir ihtimal qualcoms615 karşı tasarlandıhttp://www.mediatek.com/en/products/mobile-communications/smartphone1/mt6752/ 64 bit li telefonların optimizasyonu ve satışı mart-2015 başlayacak herhalde ... bu modelin rakibi zopo 920http://www.zopomobileshop.com/en/315-zopo-zp920-mt6752-5mode-15frequency-4g-lte-smartphone.html , mt6595 lerde engineer menusunden imei ve birkaç özellik kapalı diye biliyorum,yanlışım varsa düzeltin....zaten mediatek 64 bit ve üst seviye işlemcili model bir kaç firmada var...meizu,zopo,jiaju mudur nedir...ens son elephone da var..5 firma yani...

• 2-3 gün önce Android 5.0 sürümü geldi. Hemen kurdum telefona, menüsü pek stabil değil şu an ama diğer yönlerden(tarayıcı, programlar vs.) çok hızlı. Antutu da 34K'a kadar çıktı.
  • Google Nexus 5 ile bu telefon arasında kaldım. Sizce hangisi mantıklı? 2. el alıcam ne alırsam. Başka önerilere de açığım. 600 TL'yi geçmeyecek şekilde.
  • Aylardır kullanıyorum taş gibi telefon, tavsiye ederim. İmei olayı *#*#3646633#*#* girdikten sonra çıkan enginer menüden bir dakikada basitçe hallediliyor. Google amcaya sorunca ayrıntılı tarif eden bir, zibil yer var.

Bir başka güzel yanı telefonu brickh yapmak nerdeyse imkansız. Hiç ışık gelmiyordu, telefon hiç tepki bermiyordu yinede sp flash tool programı ile rom atıp en son lolipop 5,0,2 romunu kurdum, geçen ay tam l9 tane rom vardı, needrom sitesinde. Telefon güzel, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan0 -- 27 Ekim 2015; 6:13:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.