Şimdi Ara

Elektronik Sigara Yararları, Zararları Ve Merak Ettikleriniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
14
Favori
39.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neofobic

@denizin turkiyede heran hersey olabildigi icin insanlarin butur durumlarda kaygilanmalari normal. guvenen alir guvenmeyen almaz diyelim biz ozaman. ama genel olarak kaygidan dolayi pek tavsiye edilir degil. bu likitler icin demiyorum, herhangi el yapimi alip kullanan biride, herhangi bir sorun yasadiginda da sesini cikarmamali. kendi secimi sonucda, kimse zorla satmio.

Dekang içen adama bu likit premium likit gibi gelir.. Burda sadece aroma katılıyor geri kalanı Almanyadan hazır geliyor.. yani nikotin seyreltmesi yapılmış olarak geliyor.. 4 aydır bu arkadaş donanımda ve bizim forumda satış yapıyor.. bugune kadarda ben sıkıntı yaşayanı görmedim duymadım..Ayrıca bu likiti Almanyada yapan arkadaşın hassasiyetinide biliyorum..

Şöyle bir durumda var.. Şuan piyasadaki likitler VG ve PG bazlı.. PG'ye alerjisi olan adamın rahatsızlanması normaldir.. Rahatsızlıktan kastım göğüs agrısı,baş ağrısı olabilir.. herkes kendi bünyesine göre seçim yapıp o likiti kullanması gerekir..

Samimi olarak şunu söyleyebilirim.. Dekang'a para vereceğinize bu arkadaştan likit alın daha iyi.

• Herşeye rağmen bazı arkadaşların likit yapmak için vakit ayıramıyorlar.Bilerek ml kendisinin ayarlamak en güzeli aslında ama Aksi durumda en güveniliri Gümüş Etiketli Dekang
  • Dekang dahil 12 adet kadar likit denedim ve 1 tane dahi tamam budur demedim diyemedim taa ki wv yapımı likiti kullanana kadar artık budur diyebiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende akşam deniyebileceğim bakalım yorum umu yaparım..

• editlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fifaboy -- 20 Nisan 2013; 22:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fifaboy

elektronik sigara almak isteyenler , arkadaşlarım parasızlıktan alamadı aldıgım fıyata verıyorum neredeyse..

http://forum.donanimhaber.com/m_74197806/f_//tm.htm#74197806

arkasim ilk mesaji okumadinmi? satisini ikinci elde yaparmisin ve mesajini lutfen editle

• evet arkadaslar, tahtakale gezimden eve donuyorum. tezgahlar dandik sigaralarla dolu ve satipta sattiginin ne oldugunu bilen bir allahin kuluna raslamadim. yedek parca anlaminda hicbisey yok. ne mod, ne kafa ne body ne wick hicbisey yok. karakoy alt gecitte bir iki yerde joyetech gordum. onun disinda piyasa cöp dolu. elemanin birine kafa ve devre ariyorum dedim cikardi ikitane arizali pil verde ego lardan, al senin olsun dedi, eywallah dedim. bende ordan oksilab a gittim. birer sise pg ve vg aldim. 15 milimlik kucuk siselerden aldim 10 tanede. pasta malzemeleri satan biyerden de ffc aroma aldim. aromalar 40 gramlik sisede 8 liraydi. muz, nane, karamel, vanilya, seftali den aldim. vg nin 1 litresi 12, pg nin 1 litresini 14 liradan aldim. yapacagim likitlere 24 yada 32 lik dekang koymayi dusunuyorum. bakalim hayirlisi, ilk denemem olacak.

• quote:

evet arkadaslar, tahtakale gezimden eve donuyorum. tezgahlar dandik sigaralarla dolu ve satipta sattiginin ne oldugunu bilen bir allahin kuluna raslamadim. yedek parca anlaminda hicbisey yok. ne mod, ne kafa ne body ne wick hicbisey yok. karakoy alt gecitte bir iki yerde joyetech gordum. onun disinda piyasa cöp dolu. elemanin birine kafa ve devre ariyorum dedim cikardi ikitane arizali pil verde ego lardan, al senin olsun dedi, eywallah dedim. bende ordan oksilab a gittim. birer sise pg ve vg aldim. 15 milimlik kucuk siselerden aldim 10 tanede. pasta malzemeleri satan biyerden de ffc aroma aldim. aromalar 40 gramlik sisede 8 liraydi. muz, nane, karamel, vanilya, seftali den aldim. vg nin 1 litresi 12, pg nin 1 litresini 14 liradan aldim. yapacagim likitlere 24 yada 32 lik dekang koymayi dusunuyorum. bakalim hayirlisi, ilk denemem olacak.

en güzelini yapmışsın.. dene denyebildiğin kadar .. mis gibi kendi sıvıların...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 21 Nisan 2013; 11:02:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VapingMaster

Merhaba arkadaşlar. şimdiye kadar joyetech evic mod elektronik sigara satın aldım ve 4 defadır elikit siparişi verdim. her defasında siparişlerim bir hafta 8 gün gibi sürelerden yurt dışından ptt ile evime kadar geldi. sanırım ürünler bulgaristandan geldiği için daha çabuk ulaştı elime. sınırda veya gümrükte takılma sorunum hiç olmadı.

aldığım ürünleriwww.sigarazevki.com dan aldım. daha önce özellike sahte nikotin ürünler konusunda ciddi endişelerim vardı. ama burdan satın aldığım ürünler özellikle dekang likitler koruma bantlı ve içindeki iğne kapalı bir şekilde, üstünde orjinal bandröl ile geldi. Hillington likit sipariş verdim dün, bakalım onun tadı nasıl çıkacak :)

siteden alacak arkadaşlara tavisyemdir, adamların bulgaristanda resmen elektronik sigara mağazalar zinciri var, joyetech ve dekang'ın distribütör oldukları için gelen ürünlerin tamamen orjinal olması içimi rahatlattı.

Bazı arkadaşlar orjinal ürünü ayırt etme konusunda güçlük yaşıyorlar, sahte sigara likit almayın. normal sigaranın zararlarından kurtulayım derken içinde hangi kimyasal olduğu neydiii belirsiz sıvılarla zehirlenmeyin bence.

Elektronik Sigara Yararları, Zararları Ve Merak Ettikleriniz

reklam yapmak için ne kadar iğrenç sığ bi yol seçmişsiniz. bugün üye olup farklı konulara 3 mesaj atmışsınız 3üde kan emici sitenizin reklamını yapma amaçlı.

kusura bakmayın insanlar uyanıyor artık max 60 70 TL ye mal ettiğiniz egoları 200 tlye, max 140 150 TLye mal ettiğiniz evicleri 350 Tl ye satıp insanları kazıklayamayacaksınız. Daha çok forum forum gezip kullanıcı gibi reklam yapmaz zorunda kalırsınız.

şikayet edildi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 20 Nisan 2013; 22:52:44 >

• quote:

evet arkadaslar, tahtakale gezimden eve donuyorum. tezgahlar dandik sigaralarla dolu ve satipta sattiginin ne oldugunu bilen bir allahin kuluna raslamadim. yedek parca anlaminda hicbisey yok. ne mod, ne kafa ne body ne wick hicbisey yok. karakoy alt gecitte bir iki yerde joyetech gordum. onun disinda piyasa cöp dolu. elemanin birine kafa ve devre ariyorum dedim cikardi ikitane arizali pil verde ego lardan, al senin olsun dedi, eywallah dedim. bende ordan oksilab a gittim. birer sise pg ve vg aldim. 15 milimlik kucuk siselerden aldim 10 tanede. pasta malzemeleri satan biyerden de ffc aroma aldim. aromalar 40 gramlik sisede 8 liraydi. muz, nane, karamel, vanilya, seftali den aldim. vg nin 1 litresi 12, pg nin 1 litresini 14 liradan aldim. yapacagim likitlere 24 yada 32 lik dekang koymayi dusunuyorum. bakalim hayirlisi, ilk denemem olacak.

Çok iyi yapmışsın bende kendi likitimi yapmak istiyorum artık :) En kısa sürede bu işe girişeceğim.

Bu arada tel ve ip var mıydı piyasada?

• kendi likitimi yaptım nıkotınsız , seftalı + hındıstan cevızlı. 3 kişiye denettım 3ude begendı..

formulu esigara.us 'ev yapımı likit' sayfasından aldım herkese tavsıye ederım o sayfayı ınsanlar denedıklerı formullerı yazıyorlar

• sc38
    teşekkür ederim bu bayağı iyi oldu sahsen..

• quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Büyük bir hevesle beklediğim Joyetech Eroll bugün elime ulaştı. Yanında 2 adet Dekang USA Mix 11mg lık likitlerle birlikte.

Fakat bende biraz hayal kırıklığı oluşturdu. Zira çok az duman çıkartıyor ve kesinlikle normal sigara gibi boğazı doldurmuyor.

Acaba likitle ilgili bir sıkıntı mıdır?

İzlediğim videolarda bu Eroll ile ortalığı dumanla kaplıyordu içenler

Yarım saat oyalanıp arkasından normal sigaramı yakmak zorunda kaldım.

eroll kibar şık ama ufak bir cihazdır.. performansı çok yoğun kullanıma gelmez, çabuk ısınır ve kartuşlu model olduğu için çok aşırı duman da veremez.. zaten pil boyutları da normal sigara boyutundadır.. ben bunu verirken belirtiyorum.. dekanglar orijinal mi.. üzerinde baslılı shrink var mıydı.. bir de likitleriniz Pg mi VG midir ...

VG daha bol duman verir.... bol duman istiyorsanız EGO standartı ürünlerden -1100 ma pillerden daha fazla verim alırdınız.. duman kaynama sonucu olur.. pil ufak olduğu zaman da az duman olması olası oluyor...

2 gün önce çok az kullanan bir ünv. öğrencisi bir arkadaşa verdim beyaz eroll - o memnun kaldı ama zaten günde 3- 5 adet sigara içiyormuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sg888 -- 21 Nisan 2013; 21:38:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

reklam yapmak için ne kadar iğrenç sığ bi yol seçmişsiniz. bugün üye olup farklı konulara 3 mesaj atmışsınız 3üde kan emici sitenizin reklamını yapma amaçlı.

kusura bakmayın insanlar uyanıyor artık max 60 70 TL ye mal ettiğiniz egoları 200 tlye, max 140 150 TLye mal ettiğiniz evicleri 350 Tl ye satıp insanları kazıklayamayacaksınız. Daha çok forum forum gezip kullanıcı gibi reklam yapmaz zorunda kalırsınız.

şikayet edildi...

• quote:

editlendi.

teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

Çok iyi yapmışsın bende kendi likitimi yapmak istiyorum artık :) En kısa sürede bu işe girişeceğim.

tel ve ipi bırak, sorduğumda ne ki o diye sordular. anlattım işte mevzuyu kendim yapıcam diye, millet ohoooo sende herşeyi kendin yapıyon al işte yapılmışı var kardeşim diye sigaraları uzattılar. bu tahtakale esnafı eskiden daha bilinçliydi. en azından sattıkları üründen haberleri vardı. şimdi kar ettiği herşeyi koymuş dükkanına tezgahına gerisine karışmıyor. bitanesine sordum kaçlık bunun pili diye, standart dedi yaa dedim nasıl standart, kaç amperlik? 900 gibi duruyo ama çok hafif 650 lik bu pil dedim, tabi tabi başka olmaz zaten dedi. dedim dayı hayırlı işler sana. anlayacağınız tahtakalede işler vahim. bilmeyen adamı ayak üstü düdüklerler. 3 dolarlık atoları 25 liraya satmaya çalıştılar. alış fiyatımı söyliyince al 15 e olsun sana hadi ayağın alışsın dedi. velhasıl kelam tahtakale işi yaş iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neofobic -- 21 Nisan 2013; 22:28:33 >

• O piyasada uyanık olmak lazım ve en onemlisi kaliteli 1 sey alacağınızı dusunmemek lazım
  • quote:

kendi likitimi yaptım nıkotınsız , seftalı + hındıstan cevızlı. 3 kişiye denettım 3ude begendı..

formulu esigara.us 'ev yapımı likit' sayfasından aldım herkese tavsıye ederım o sayfayı ınsanlar denedıklerı formullerı yazıyorlar

ben orada anlatılan gibi de yaptım fakat, aroma açısından hiç tatmin edici olmadı. 22 ml için 6 damla aroma hiçkesmedi açıkcası. ayrıca o tarifin içerisinde pg olmadığı için boğaz vurumu sıfır. ben deneme yanılma yöntemi ile ideale en yakın karışımı şu şekilde buldum, tabi denemelerim devam edecek;

40 ml vg
    8 ml pg
    2 ml su
    10 ml 18 mg lık vg hill blend
    10 damla ffc mint

bu benim nötr likitim oldu. dün aldığımı söylediğim 15 ml lik şişeler 20 ml lik çıktı bu arada. onlara pay ettim. her birine ayrı ayrı ffc aromalardan 12 şer damla koydum. bu karışımın her 9 milimi için 1 ml pg eklerseniz içimi çok sert oluyor boğaz vurumu açısından. denediğim aromalar ve 10 üzerinden puanlamam;

mint - 8 puan: tek başına içilebilirlik oranı düşük, çünkü çok sert ve yoğun aroması oluyor. fakat her 1.6 ml lik karışıma 0.4 eklendiğinde boğaz vurumu etkisi ve ferahlık veriyor likite. o yüzden 8 puan.

şeftali - 7 puan: aroması hoş, tek başına çok rahat içilebilir, üst üste günlerce aynı likiti içerseniz belki sıkabilir aroması. ama lazzetli, insanın ekmekbanası geliyor

muz - 9 puan: dekang dan daha önce kullandığım ve çok sevdiğim bir aroma zaten. fakat dekang ile arasında lezzet açısından şu fark var. içerisine koyduğumuz aromalar doğala özdeş aroma yani gıda aroması olduğu için direk, arada biraz ton farkı oluyor. ama daha önce dekang muz kullanmadıysanız farkı anlayacağınızı sanmıyorum.

vanilla - 5 puan: dekang da çok sevdiğim fakat ffc aroma ile birtürlü yakalayamadığım lezzet. içtiğinizde vanillayı hissediyorsunuz fakat dekangdaki ile alakası yok. toz vanilla gibi sanki. eşime verdim kalan aromayı tatlılarda kullanması için

karamel - 3 puan:
    20 milime önce 12 damla, sonra 5 damla daha ve en son 5 damla damlatmama, yani toplam 22 damla damlatmama rağmen karamelin esamesine rastlamadım. hani hiç yok değil var lezzeti fakat, damlattığımın karamel olduğunu bildiğim için alıyorum lezzeti. bilmeyene denetsem anlamaz karamel olduğunu. beklentimin en yüksek olduğu fakat hüsrana uğradığım aroma diyebilirim. tatlılarda denenmek üzere mutfağa sevk edildi bu aromada..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehipek

quote:

tel ve ipi bırak, sorduğumda ne ki o diye sordular. anlattım işte mevzuyu kendim yapıcam diye, millet ohoooo sende herşeyi kendin yapıyon al işte yapılmışı var kardeşim diye sigaraları uzattılar. bu tahtakale esnafı eskiden daha bilinçliydi. en azından sattıkları üründen haberleri vardı. şimdi kar ettiği herşeyi koymuş dükkanına tezgahına gerisine karışmıyor. bitanesine sordum kaçlık bunun pili diye, standart dedi yaa dedim nasıl standart, kaç amperlik? 900 gibi duruyo ama çok hafif 650 lik bu pil dedim, tabi tabi başka olmaz zaten dedi. dedim dayı hayırlı işler sana. anlayacağınız tahtakalede işler vahim. bilmeyen adamı ayak üstü düdüklerler. 3 dolarlık atoları 25 liraya satmaya çalıştılar. alış fiyatımı söyliyince al 15 e olsun sana hadi ayağın alışsın dedi. velhasıl kelam tahtakale işi yaş iş.

bunu kaç kere yazdım, valla sağolasın.. kolay sanıyor herkes bu işi.. git - al bitsin..

orada bir kez başıma ne geldi : "20 set alacağım dedim, ama içini açayım bakayım", tabii izin vermediler.. bir pil aldım, parasını verip içini açtım satıcı önünde.. pilin içinden yarısından fazlası boş bir şey çıktı.. "ne bu ?" deyince etrafımı bir sardılar.. neredeyse o b*ktan setlerin hepsini zorla almak zorunda kalacaktım... :)

şaka bir yana orada ayakta kazıklanırsın , iyi mal bulmak mümkün değil... k.köy civarı daha ehli.. en azından dükkanlar var... ama orada da genelde ne sattıklarını bilmiyorlar ki.. elimde tartı ile gidiyorum.. ne çok mal iade götürdüm artık bazı dükkanlar ellerinde iyi mal yoksa "sana uygun mal yok " diye beni almıyor içeri.. benim de işime geliyor...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.